Erotične zgodbe | Kratka in sladka

Posted by
sex oglasi

Dolgočasen deževen dan me je prikoval v mojo malo garsonjerico in že ves dan se mi ni ljubilo iz postelje.

Vrtela sem se iz leve na desno, občasno pa preverila svoj Facebook profil in povohunila za prijatelji. Že dolgo nisem videla Marka s katerim sva imela nekoč vroče razmerje, zdaj pa sem imela pred seboj njegovo novo profilno sliko.

Čeden kot le kaj s tistim svojim značilnim, nekoliko pokvarjenim pogledom. Seveda sem morala všečkati sliko kar je nato vodilo do nepričakovanega zapleta.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Kmalu me je lučka na mojem mobilcu pričela opozarjati, da imam novo sporočilo. Bil je on. Vesel, da sem se ga spomnila in všečkala njegovo sliko. Klasičen pogovor o vremenu in dolgočasju je pripeljal do tega, da sem ga v šali povabila k sebi. Povabilo sem seveda začinila s selfijem iz postelje. Prsi sem si pokrila z roko čeprav jih je že precejkrat videl.To je bilo seveda dovolj, da se mi je kmalu narisal pred vrati.

sex oglasi

Odprla sem ogrnjena v srajco in takoj na vratih ujela svež vonj po prhi. Dobro je vedel po kaj prihaja. In kaj bi se delala nevedno, ko sem tudi sama želela isto. Poljubila sem ga na lice on pa je svoje dlani takoj spustil na mojo zadnjico. Kaj bi se pretvarjala. Vzburilo me je zato sem tudi sama z desnico drzno segla med njegove noge. Bil je pripravljen. Že kar tam, pri vratih. Vstopila sva. Pot do moje postelje je še predobro poznal. Slekla sem si srajco in na sebi pustila le še spodnjice.

“Mater si vroča … še vedno sem nor nate,” je rekel, ko mi je prste zarinil v spodnjice in poiskal vlažno mednožje.

“Še vedno gladko pobrita,” se je zarežal in s prstom dregnil ob nabrekel sčegetavček.

Jezik sem mu porinila v usta in ob tem spretno odpela njgovo zadrgo, slekla hlače in v roko vzela njegovo čudovito nabreklino. Imel je lepega kurca. Obrezanega, zajetnega in ravno prav velikega.

Bilo mi je žal, da mokro muco umikam z njegovega prsta a enostavno sem morala dol k tistemu lepotcu. Želela sem si ga fafati, občutiti vroč brizg njegove sperme v mojih ustih in po obrazu. To sem tako rada počela.

Toplega kurca sem vzela v usta in ga pričela počasi obdelovati. Sprva je imel roke uprte v boke potem pa jih je prestavil na mojo glavo. Z usti sem prihajala povsem do njega in goltala celega kurca, z jezikom pa božala njegova moda.

Z vzdihljaji mi je povedal vse in kmalu so mu pričela odpovedovati kolena. Legel je na posteljo jaz pa nanj v pozi 69. Mokro pičko sem mu naslonila na usta in pričela uživati na njegovem jeziku.

Suvala sem proti njemu ob tem pa intenzivno obdelovala kurca, ki je na trenutke končal povsem na koncu mojega grla. Poznala sem njegive gibe in znake, ko je bil pred orgazmom. Vrela lava je brizgala po grlu, s pičko pa sem povsem podivjala na njegovem obrazu.

Po divjem uvodu sem obležala ob njem in opazovala njegov blažen izraz na obrazu. Za trenutek sva se potešila a ni minilo prav dolgo, ko sva se ponovno pričela igrati.

Leno sem se skobacala na vse štiri in ritko obrnila proti njemu. Kmalu jo je objel z rokama in jo zasul s poljubi. Čutila sem vrh njegovega jezika kako mi boža razdelek med ritnicama in kroži okoli danke.

“Dolgo me že nisi pofukal,” sem zavzdihnila in z ritko sunila nazaj.

“Predolgo,” je odvrnil. “Popraviva to.”

Postelja se je zazibala, ko se je vzravnal in mi kurca nastavil pod poplavljeno in vzburjeno pičkico. Počasi ga je zarinil vanjo, z rokama pograbil ritko in se pričel zabijati vame. Med prste sem nabirala rjuho in z zobmi zagrizla v spodnjo ustnico. Oči mi je od užitka pričelo obračati naokoli, z umazanimi besedami pa sem ga le še bolj podžigala. Palca je imel čedalje globlje med ritnicama in kmalu sem ju čutila prodirati v ritno luknjo. To se mi je zdelo strašansko seksi in me le še močneje vzburilo.

Ja, pofukaj me v ritko pokvarjeno … daj me …”

Kot, da bi ga rabila prositi. Tudi sam bi šel verjetno v to smer a se mi je zdelo prav pokvarjeno ga takole nagovarjati.

Kmalu je njegova palca zamenjal trd kurac in se počasi prebijal skozi tesen objem moje potrebne ritke. Iz grla so se mi trgali kriki pomešani z besedami kakršne najdeš le globoko v predalčku za pokvarjenost.

S slino je vlažil svojega korenjaka in ga vse močneje zabijal vame.

“Manca, sploh ne veš kako fantastično ritko imaš! Prasička … ooaaahhh … kako mi šprica … pizda!”

Potem sva spet za nekaj časa obležala, se božala in opazovala kapljice dežja, ki so po šipi še naprej risale len a nič več dolgočasen dan.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.