Erotične zgodbe: “Umazana romantična pravljica” (1.del)

Posted by
sex oglasi

Nekoč v davnih časih je živela deklica Violeta. Od nekdaj si je tako kakor vse majhne punce želela obleke kakor princeske, življenje v prelepem starinskem gradu in seveda kraljevsko poroko s princem na belem konju.

Pri šestnajstih je opustila misel na obleke princesk in se sprijaznila z raztrganimi kavbojkami.

Pri sedemnajstih je pozabila na romantičen grad, ampak je v mislih zgradila idilično leseno hiško.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Pri osemnajstih je dokončno obupala nad princem na konju in se sprijaznila s prvim bedakom na avtomatiku, ki jo je zvečer odpeljal na koktajl, zaradi katerega sta v družbi uporabljenih kondomov in toaletnega papirja na gostilniškem stranišču nespretno opravila prvi seksualni eksperiment.

sex oglasi

Pri devetnajstih je postala pridna punca, se podredila normam družbe in se vpisala na fakulteto po željah staršev. Pri triindvajsetih je diplomirala z odliko, pri štiriindvajsetih je dobila odgovorno službo, kateri se je posvečala sleherni trenutek svojega življenja. Življenje je drvelo v krožnih obratih mimo nje, nikoli pa je ni povleklo s seboj. Naslednjih pet let je minilo kakor en sam dolgočasen teden, nasičen s turobnimi ponedeljki.

Nekega dne pa se je Violeta zbudila iz let dolgega spanca. Kakor vsak dan, je točno ob sedmih zvečer odpeljala svojo psičko na sprehod. Psička pa je vedela, da je tisti dan nekaj posebnega in se je neubogljivo pognala v gozd. Iščoč svojo neposlušno žival, je zaslišala pritajene zvoke izza dreves. Previdno se je približala in ugledala nepredstavljiv prizor.  Rdeča kockasto prešita odeja, ki je bila razgrnjena po tleh ni bila tam zaradi piknika, ker piknika ni bilo. Po njunih strastnih gibih sodeč sta bila lahko le neznansko lačna drug drugega. Premaknila je velik kostanjev list, ki ji je zastiral pogled, ko je stala skrita za drevesom in si do potankosti ogledala njegovo mišičasto telo. Bil je skrčen med njenimi nogami, zato je njegov obraz ostal skrit pred radovednimi očmi, ki so željno požirale prizor pred seboj. Ona je ležala z zaprtimi očmi, dolgi rjavi lasje so se zlili v prijetno kombinacijo z listjem, tiho ječanje, ki je prihajalo iz njenih ust, pa ji je na obraz naslikalo skrivenčen nasmešek.

Parajoč krik je Violeto zdramil iz zasanjanega prizora in uzrla je dva šokirana obraza. Rjavolaska se je skušala ogrniti z rdečo odejo, medtem ko je mišičasti plavolasec izzivajoče gledal vanjo. Noge so ji otrpnile, pogleda z njegovega obraza pa ni mogla umakniti. Ko je odlepila noge z gozdnih tal in stekla proti domu, ji je v glavi poplesavala slika njegovih znanih zeleno-modrih oči, ki so radovedno preiskujoče zrle vanjo. V svoji sobi je potrebovala samo nekaj minut, da je predelala vse fascinantne dogodke svojega življenja, vendar ni našla nič primerljivega. Sramu, ki ga je pričakovala ob tem doživljaju ni bilo nikjer, čutila je le sveže prebujeno vznemirjenje in dolgo speče poželenje, ki je pridrvelo za njo iz čarobne gozdne avanture.

Naenkrat se je spomnila na svojo psičko. Stekla je skozi vrata in jo našla spečo na terasi, kjer se je nastavljala toplemu soncu. Veselo si je oddahnila, takrat pa je mimo pripeljal temno siv karavan in ustavil na sosedovem dvorišču. Preden se je utegnila premakniti, je iz avta skočil privlačen plavolasec, zeleno-modre oči so ji nagajivo pomežiknile, ona pa je z vsem pogumom, ki ga je premogla pomahala v pozdrav.

*

Leto dni kasneje je Violeta ponovno sanjala sanje, ki so jo zasledovale že nekaj časa. Bil je lep poletni večer, sonce je z drobnimi žarki prodiralo skozi gosto listje dreves nad njo. Kostanjeve ježice so jo pikale skozi kockasto odejo, vendar se ni zmenila zanje. Vsa njena pozornost je veljala njemu-princu, s podobo njenega soseda. Njegov angelski obraz je sijal od ljubezni, plavi lasje so mu rajsko obkrožali obraz, medtem ko je z občutkom rahlega nelagodja sprejemala njegovo neutrudno ljubkovanje. Odpel ji je ogrinjalo, raztegnil životec njene dolge obleke, da so bele prsi sramežljivo pokukale na plano. Sestradano se je je dotaknil, tisoč isker je razvnemalo njuna telesa, ko sta se združila v ognjeni objem.

Parajoč krik se je razlegel skozi rumenkaste liste dreves. Zbudila se je s pekočim občutkom v grlu in bolečo tesnobo v prsnem košu. Nekdo jo je potegnil k sebi in jo toplo stisnil. Njen temnolasi fant, s katerim je hodila že pol leta, jo je zaspano pobožal po laseh. V njegovem varnem objemu se je nenadoma počutila tako utesnjeno in nesvobodno. V glavi ji je še vedno odzvanjal krik rjavolaske iz gozda, kateri je zasedla mesto na rdeči kockasti odeji.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.