Erotične zgodbe: “Presenečenje na zabavi”

Posted by
sex oglasi

Stala sem v predsobi in se oklepala kozarca s penino, ki je bila vse kar sem tisti dan zaužila. Prijatelj je praznoval vselitev v novo stanovanje in povabil cel kup meni znanih in neznanih ljudi. Tam so bili celo nekateri moji sošolci sošolke iz osnovne, zdajšnji sodelavci in dve prijateljice iz soseske. Ostalih nisem poznala in prav zato sem se še toliko bolj začudila roki, ki je pristala na moji zadnjici in me pošteno prestrašila.

Lastnik dlani mi ni bil znan. Režal sem mi je v obraz, še močneje stisnil za ritnico in se mi naduto predstavil. Ne vem zakaj a nisem ga odgnala od sebe pa čeprav bi si zaslužil klofuto. Bil je postaven tip sredi tridesetih, na drugi roki sem takoj opazila prstan, ki pa ga očitno ni odvračal od osvajalskih pohodov.

Želela sem si, da bi me v vsej svoji vzvišenosti povabil med rjuhe. Brez nepotrebnih vprašanj, predigre in nerodnosti, ki je ponavadi prisotna pri tovrstnih zadevah. Na hitro sem ga s pogledom ošvrknila po mednožju in razširila pogled, ki se je ustavil na precej opazni izboklini.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Ti že stoji?” sem se zasmejala in izpila do dna.

sex oglasi

Pokimal je, se mi še bolj približal in čutila sem kako mi s prsti dviguje rob mini-krila. Z boki sem mu šla nasproti in se nalašč dregnila ob oteklino v njegovih hlačah. On se je s telesom naslonil name, da sem čutila kako s prsnim košem preverja velikost mojih joškic. Usta so se mu razlegla v zadovoljen nasmeh, ko se je sklonil proti mojemu ušesu.

“Greš fukat?” je dejal brez vsakršnih zadržkov.

“Pa sploh znaš?” sem ga podražila in z roko segla k njegovemu mednožju.

V hlačah je skrival zares impresivnega kurca katerega sem enostavno morala videti.

Glasba se je oddaljila od naju, ko je za seboj zaprl vrata. Pomislila sem, da v tisti sobi verjetno niti lastnik še ni fukal. Prehitela ga bom, hehe.

Prisesal se mi je na usta in mi jezik potisnil vanje. V meni se je prebujala neverjetna potreba po tistem trdem kurcu, ki je buril mojo domišljijo. Ustnice sem odlepila od njegovih, še enkrat posesala njegov sladek jezik, potem pa se spustila na kolena predenj. S prsti sem se zataknila za njegov pas, potem pa počasi odpenjala gumb za gumbom in na koncu kar nekoliko neučakano potegnila hlače z njega.

Pošastno velika vzmet se je postavila pokonci pred mojim presenečenim obrazom. Prste sem ovila okoli zajetnega kurca in skušala oceniti njegovo velikost. Božala sem se z njim po obrazu, si gladila ustnice in ga razvajala s konico jezika. Svoje zelene oči sem usmerila navzgor proti njemu. Mižal je, njegova usta so bila odprta in le še čakal je, da ga vzamem v usta.

Ko sem to storila je tiho zastokal, trebušne mišice so se napele in kolena so se mu nekoliko upognila. Vzela sem ga v usta vse do korena, ga počasi obdelovala in z roko božala brezhibno gladka moda. Ko sem se vračala sem ustnice obdržala na vrhu trdega tiča, z jezikom zaplesala po nabrekli glavici in ga znova pogledala v oči. Tokrat je imel odprte, zobe je stiskal skupaj in me pričel z roko natikati na kurca.

“Če ti pride na mojo obleko, te ubijem,” sem zagrozila in nadaljevala s fafanjem.

“Ne boj se … prišlo mi bo šele v tvoji riti,” je nekoliko grozeče odvrnil.

Po nekaj minutah obdelovanja čvrstega vojaka sem ležala v postelji z razkrečenimi nogami, on pa mi je strastno lizal muco. Všeč mu je bilo, da nisem imela povsem obrite. Sicer urejena muca je imela še vedno nekaj svojega kožuščka. Bila sem potrebna kot le kaj in mu to dala tudi vedeti. Ves čas sem stokala kako dobro liže in kako rada bi, da mi pride pod njegovimi usti.

Ni mi podaril tega užitka. Raje me je še vso skrivenčeno sredi ogromne postelje napadel s svojim velikim tičem. Zaril ga je vame brez vsake romantike in za hipec sem pomislila, da imam v tamali še njegova jajca. Tako veliko ga je bilo, da se mi je zdelo, da me trga na pol. Potem ga je počasi izvlekel. Slišala sem mokro mlaskanje moje poplavljene češplje, ko je kurca potegnil ven vse do vrha. Nato se je znova zadrl vame, me pošteno zgrabil za boke in me dvignil od postelje.

Naslednjih pet minut je sledilo fukanje brez lepotnih dodatkov. Golo nabijanje v iskanju orgazma. Bilo mi je všeč in prvič mi je prišlo že kmalu. Opazil je moje kremženje in me še enkrat opomnil, da bo njemu prišlo šele v moji riti.

“Ne fukam analno,” sem rekla brez pravega odpora.

Njegove roke so me v eni potezi obrnile na trebuh. Znašla sem se na kolenih, rit pa mi je kar samo od sebe dvigovalo k višku. Četudi iskreno nikdar ne bi hotela tistega kurca v riti, me je v tistem trenutku imelo, da bi pokasirala dva.

Čutila sem kako mi je med ritnici spustil nekaj sline, jo nato z vrhom tiča razmazal okoli danke in na koncu pričel pritiskati proti njej. Oči so mi lezle iz jamic, ko sem prvikrat v življenju čutila, da mi nekaj leze v rit. S prsti sem se zakopala v odejo pod seboj, krike pa zadušila v blazini.

Je sploh mogoče tisto zverino spraviti v rit?

Očitno da, saj se je prav kmalu z gromozanskim olajšanjem v glasu pričel oglašati za menoj. Zdelo se mi je, da se pred mojimi očmi ziblje cela soba in ne jaz. Njegovi prsti so se oklepali mojih ritnic, tiča pa mi je vse hitreje pošiljal v tesno rit. Stokal je kot bi ga jemala smrt in za trenutek zastal, ko ga je imel celega v meni.

Cvilila sem v blazino. Bolj od presenečenja kot od bolečine. Z roko sem si šla med noge in opazila, da iz moje muce teče pravi pravcati potoček. Vsak dotik se je spremenil v sunkovite dražljaje in nenadoma sem bila na poti novega orgazma. Počutila sem se predrzno, umazano in kar nekoliko vsemogočno. Fuk v rit je izpadel super. In to že v prvo.

Sledilo je le še nekaj sunkov od zadaj nato pa neenakomerni trzaji in slap njegove sperme. Kot bi želel uživati ob pogledu na brizganje njegove vrele beline, ga je potegnil iz moje ritke, izlil nekaj robe na moja hlebčka nato pa ga znova zasadil vame, da sem se od presenečenja ugriznila v zapestje.

Obležala sem z obrazom navzdol in prihajala k sebi. On je vstal in se oblačil nato pa brez vsake besede zapustil sobo. Tako je bilo še najbolje. Ko sem prišla za njim sem ugotovila, da je zapustil zabavo. Še bolje. Natočila sem si nov kozarec penine in se nerodno presedla v fotelju zaradi, dotlej, neznanega občutka med mojimi ritnicami. Naredila sem dolg požirek nato pa pred seboj ugledala senco.

“Živijo! Ime mi je Matija … sem mislil … lepotička … pa sama hehe,” je vrgel trnek fant kostanjevih kodrov.

The show must go on

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.