Erotične zgodbe | Potrebna soseda

Posted by
Potrebna soseda

Potrebna soseda

Blanka je bila precej skrivnostna 35-letnica, ki je stanovala v našem bloku. Bila je ena tistih žensk, ki imajo obline na pravem mestu in se jih nikoli ne trudijo skrivati. Spomnim se kako me je prikovalo k oknu kadar je, spodaj na zaplati osušene in shojene trave, obešala perilo. Dva rjava drogova sta držala upehano vrv na katero je, iztegnjena na prste, obešala svoje spodnjice, modrček, …

Celo pri tem opravilu je bila videti pohujšljiva. Njene polne in jedre prsi, ujete pod belo bluzo, so skušale odtrgati biserne gumbe in skočiti na plan. Kadar je stala na pravem mestu in je sonce posijalo pod ravno pravim kotom, so se za hip prikazale njene velike bradavice.

Jo obešanje perila vzburja?

Tako nekako sem se spraševal in goltal slino, ki se mi je pospešeno nabirala v ustih. Zares sem videl nabrekli bradavici, ki sta se bohotili pod tenko, skoraj prosojno, bluzo. Z desnico sem segel pod polico in jo zarinil med noge. Vse je bilo občutljivo in čvrsto. Bil sem napet kot struna in pripravljen poleteti z drugega nadstropja, če bi me le želela poklicati k sebi.

Pri svojih 26-ih nikakor nisem bil neizkušen, pa tudi ne kakšen poseben ekspert. Nekaj srednjega kar se seksa tiče. Imel sem nekaj deklet, takrat pa sem ravno tuhtal o tem, da bi se bilo pametno raziti s trenutno punco Mojco, o kateri sem slišal marsikaj. No ja, odločil sem se, da si ne bom kvaril nepozabnih trenutkov z razmišljanjem o tem.

Blanka je pravkar zapolnila prvo vrv in prenesla škaf s perilom na drugo stran. Zdaj sem jo gledal v hrbet in postajal kar malce omotičen ob pogledu na njeno prekrasno rit. Tako kot je imela prsi utesnjene pod bluzo, tako je tudi njena pregrešno lepa zadnjica polnila tesno krilo, ki ji je segalo ravno do kolen.
Človek bi rekel, da ni ravno prida gospodinja, ko se takole nališpana loti obešanja perila, a povem vam … Baba za oženit!

Razmišljal sem o tem, da ji bo tesno krilo zagotovo razgnalo po šivih, ko se bo sklonila naprej, da bi poprijela za mokra oblačila v škafu. V bistvu sem bil prepričan, da se bo to zgodilo in sem z desnico na svojem čvrstem korenjaku samo še čakal kdaj se bo to zgodilo.

Sklonila se je naprej in se počasi pripogibala k škafu. Niti trznila ni v kolenih. Ni pokleknila, ali lovila ravnotežja. Enostavno se je zapičila z rokama v mokro perilo, svojo božansko zadnjico pa pustila nasajeno visoko na svojih dolgih, povsem iztegnjenih nogah!
Verjetno mi ni potrebno razlagati, da ji je rob krila potegnilo vse do čedne ritke in morda sem za hipec celo ugledal njene spodnjice.

Priznam! Takrat sem si ga prvič v življenju metal na roke ob voajerskem opazovanju.

Žal je bila pri koncu z obešanjem in je kmalu izginila v blok, jaz pa sem ostal sam s svojim trdim tičem v rokah in odločen, da ga poženem do konca. Odmencal sem do kopalnice in ravno, ko sem želel vstopiti vanjo, je pri vratih pozvonilo. Kmalu bi me zabrisalo po tleh od strahu, saj sem imel še vedno hlače do kolen in stoječega  tiča v roki.

Sprva sem želel zvonec ignorirati, ko pa je pozvonilo še enkrat sem se le odločil previdno pokukati skozi kukalo.

Fak, fak, fak!!!

Bila je ona! Blanka! Vsa prelestna, pohujšljiva in, vsaj mojih očeh, potrebna kot jaz. Bil sem v šoku a kljub temu uspel, preden sem odprl vrata, potegniti hlače preko korenjaka. Levico sem vtaknil v žep, da bi ga skozi hlače prijel, z desnico pa sem počasi odprl.

“Hoj sosed!” je pozdravila. “Imaš morda žličko sladkorja za posodit,” se je nasmehnila, lešnikovo rjave oči pa so se zasukale navzdol proti mojemu mednožju. Vedela je.

Srce mi je utripalo hitreje kot kdajkoli in mi zbijalo pod brado. Seveda ni potrebovala žličke sladkorja. O tem sva enkrat že govorila in se šalila na ta račun. Pogled mi je ušel na njene velike prsi. Zdaj sem jasno videl njene nabrekle bradavice in se še enkrat vprašal …

“Kaj pa je ljubček? Morda ti kaj rabiš?”

Njena neposrednost me je zadela v živo. Desnico sem potegnil iz žepa in ji pokazal kako zelo rabim tisto na kar je namigovala.

“Pa si ga ja nisi žulil ob tem, ko si me gledal z okna?” je povsem nedolžno vprašala.

“J … jjj … jaaaazzzz?! Neeee!!! Kje paaaa!” Za hip sem onemel, potem pa sklenil vrniti udarec. “Pa se ja ti ne vzburjaš ob obešanju perila, da ti bradavice tako lepo stojijo?” sem bil predrzen in namignil proti njenemu oprsju.

Zasmejala se je kot bi je moje vedenje ne presenetilo.

“Ne ljubček. Vzburja me misel na to, da si ga nekdo na drugem nadstropju meče na roke zaradi mene.”

Aaaaaaa …. Samo zijal sem še lahko.

“Če sem pa videl tvoje hlačke,” sem nepričakovano dodal in se skušal nasmehniti.

Nenadoma je stopila naprej me zrinila v stanovanje in zaprla vrata za seboj.

“Hlačke? Kakšne hlačke?” se je delala nevedno. “Sploh jih ne nosim trapček,” je rekla in me s prstom frknila po nosu. “Očitno sem se premalo sklonila kaj?” se je zasmejala in se z vročim telesom naslonila name.

Začutil sem njeno dlan na svojem oteklem korenjaku in njene čvrste prsi, ki so zdaj tiščale v moj prsni koš. Ustnice je povsem približala mojim, dišala je po nečem opojno sladkem, vrh nosu se je dotaknil mojega, roka ji je s tiča zlezla višje, njeni dolgi prsti so poiskali rob mojih hlač in v trenutku, ko mi je srčaste ustnice prisesala na usta, je njena dlan zdrknila v moje hlače.

Moj bog!

Se nadaljuje!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.