Tantrični seks

Posted by
sex oglasi

Le kaj za vraga je tantrični seks se sprašujete?

Gre za obliko intime pri kateri je najpomembnejše vse tisto okoli seksa. Vzdušje, prostor, predigra, počasno raziskovanje …

Za pravi tantrični seks si je najprej potrebno vzeti čas. V pravem ambientu se počasi prepuščajte raziskovanju svojega partnerja. Negujta svoja čustva in čustva drug drugega. Nežno se dotikajta z rokami, ustnicami, telesom. Igrajta se z idejami glede oblačil, raziskujta.

Ne hitita kot ponavadi, ko je potrebno čimprej priti do orgazma, da bi imela potem še čas za ostala opravila ali pa zato, da bi šla čimprej spat, ker je naslednji dan služba.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Nadzorujta dihanje. Vdihi in izdihi naj bodo premišljeni in dolgi. Začutita drug drugega. Naj se vama naježi koža od vzburjenja in usmerita misli v erotiko, ki vaju obdaja. Sezita po eteričnem olju ali kakšnem drugem preparatu za čutno masažo. Božajta se, izkušajta različne položaje kako drug drugemu z ustnicami raznežiti erogene cone.

sex oglasi

Dovolita si gledati drug drugega. Globoko, brez sramu. Pri tem pa se dotikajta, božajta in si šepetajta svoje najbolj nore želje. Privoščita si pozo kakršne si nista še nikoli. Že prej ste vedeli, da je energija med seksom izredno močna, zdaj boste spoznali, to ni bilo še nič. Gre za najmočnejša možna občutja, ki bodo vajini telesi preplavili z neverjetno silo in slo.

Gre za energijo, ki zdravi in sprošča. Za moč kakršne si navadno ne znamo predstavljati. Počasi občujta. Začutita vsak centimeter nabreklega penisa, ki počasi prodira v vzburjeno vagino. Dihajta drug z drugim. Vonjajta se, občudujta vajini prelepi, pohotni telesi. Čudita se zaporednim orgazmom. Ko boste izurjeni v tantričnem seksu boste doživljali tudi orgazme brez ejakulacije. Občutki so neverjetni in jih je težko opisati.

Ni enostavno postati mojster tantričnega seksa, lahko pa ste vajenci, ki se v njem izpopolnjujejo. Privoščite si ga vsaj enkrat na teden. Razvijajte svoje čute, spoznavajte partnerja kakor ga še nikoli niste.

Predajte se sili erotike in sladkobam orgazmov, ki bodo kar vreli iz vaju. Ljubita se … neskončno dolgo …

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.