Kdo bolj vara?

Posted by
sex oglasi

Kdo bolj vara, moški ali ženske? Verjetno ima vsakdo od nas svoje mnenje. Kaj pa o tem porečejo drugi?

V uredništvu portala  simplepickup.com so si za cilj zadali prav odgovor na to vprašanje. V zanimivi razpravi (video spodaj) so soočili moške in ženske, ter jih izzvali naj predstavijo svoje poglede na to temo. Pojavile so se zelo zanimive teze, šaljive provokacije in verjetno tudi kanček resnice.

Moški in ženske so se strinjali, da so strinjali, da oba spola varata, nekateri so tudi priznali, da so to že počeli. Padle so debate o tem, da moški izkoristijo vsako priložnost, ki se jim ponudi, ženske pa, da lahko imajo vsakega, ki si ga zaželijo. Verjetno vse skupaj ne drži povsem a resnica zna biti kar blizu.

So se pa vsi skupaj strinjali, da je ženski precej lažje prevarati moškega saj lažje pridejo do novih ljubimcev kot moški do ljubimk.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Simpatična gospodična je dejala:

sex oglasi

“Nam ženskam je lahko. Potrebujemo samo dobro ritko in joške pa že imamo tipa.”

Moški sogovornik se je strinjal in dodal:

“Res je. Moški pa moramo biti sveže obriti, imeti v žepu nekaj denarja in še takrat je vprašanje ali bomo ujeli dekle, ki nam je všeč.

Morda je res, da ženske nekoliko lažje pridejo v kontakt z moškim po njihovem okusu a vendarle verjetno bolj drži, da oba spola varata v precej enakem razmerju. Vsekakor pa si oglejte zanimiv spodnji video prispevek in prisluhnite razlagam, mnenjem in trditvam, ki so jih povzeli anketiranci.


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.