Nage babe in težave zaradi njih

Posted by
sex oglasi

“Nage babe” na računalniku, mobilnem telefonu, doma v postelji, pri sosedu, …

Vse to lahko pomeni težave. Velike težave!

 

Prijatelj z gorenjskega konca se mi je zadnjič potožil, da ga je žena zalotila, ko je na domačem računalniku gledal nage babe. Tako se je izrazil in to mi je na ustnice pritegnilo rahel nasmešek. Presedla sem se na stolu v lokalčku kamor sva se prihajala skrivat pred njegovimi znanci in, predvsem, ženo. Že nekaj časa sva “šmirala” in, ko sem že mislila, da nimava nič več, sva znova nekako pristala skupaj.

Skratka, dečko si je na računalniku ogledoval nage babe in mečkal svojo silino med nogami. Tudi sama sem jo večkrat zato me je čudilo, da je tako rad priznal svoje hobi navade. Žena je znorela, razbila zaslon in ga s tipkovnico mahnila po glavi. Revežu se je še tisti dan na vratu poznalo nekaj tipk hehe. Ko sem ga vprašala zakaj ni bil bolj previden je odvrnil, da bi morala biti žena v službi. S tipkovnico pa ga je usekala šele, ko ji je rekel, če ni bolje, da ga zaloti z nago babo na monitorju kot v postelji.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Nasmejala sem se ob priklicu prizora pred svoje oči in mu dejala, da bi moral pri tem početju najbolj trpeti kak drug organ kot njegov tiček, ki ga je davil, slinast od potrebe po bejbah z interneta.

sex oglasi

Ušesa namreč!

Sosedov, komaj teden dni star, iPhone se je učil letenja iz petega nadstropja, ko ga je mama zalotila pri brskanju žgečkljivih vsebin. Sedel je na balkonu, misleč, da je varen in pregledoval, bolj gole kot ne, fotografije svoje vroče prijateljice. Mama je brez razmišljanja pograbila 600€ vredno zadevo in jo zabrisala proti parkirišču kjer se je s pristankom “na ploh” razletel na vse možne strani. Zdaj uporablja staro Nokio na tipke a svoje nage babe se ni odpovedal.
Žal pa je bila to Mojca iz osmega nadstropja, ki je redno iskala fukače kljub temu, da je imela doma težaka, da mu ni bilo para. Mali se je še enkrat opekel in si dovolil, da ga je njen hrust zalotil v njegovi spalnici s spodnjicami pri kolenih. Ni dosti manjkalo pa bi še sam šel po poti slabo zračno plovnega iPhonea, le iz treh nadstropij višje.

Tudi sama občasno pogledam kakšno spletno stran z golimi tipi in ženskami. Opažam, da me nage babe celo bolj vzburjajo od golih tipov. Ne vem zakaj. Mogoče zato, ker se bolje vživim v dolgonogo, postavno rdečelasko, jedrih joškov in vlažne muce, kot pa v mišičnjaka kateremu po glavi bezljajo samo nage babe, ki si želijo njegovega tiča. Bo kar držalo. Zato ja. Vseeno pa nimam nič proti postavnim tipom, ki me oblizujejo s svojimi pogledi v kakšni diskoteki in mi na razne načine sporočajo kaj vse bi radi počeli z mano.

Hja, znam pa tudi sama marsikaj početi s tipi 😉

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.