Erotične zgodbe | Visoke petke in liter vina

Posted by

visoke petke erotične zgodbe

Eno je imeti želje in fetiše, povsem nekaj drugega pa je imeti zapeljivo sosedo, ki jih izpolnjuje

Bil je soparen dan tako kot že nekaj dni zapored te čase. Ves dan sem se po stanovanju prekladal z ene strani na drugo, oblečen le v kratke hlače. Takšen sem šel posedat na balkon in kmalu na sosednjem opazil boginjo naše hiše. Barbara je bila videti mikavno kot vedno. Sončila je svoje pregrešno lepo telo in srkala mešanico nečesa v vijolični barvi. Po izrazu njenega obraza bi rekel, da ji je bilo silno všeč.

“Hojla sosed, vroče kaj?” je rekla in nekoliko potegnila navzdol svoja velika sončna očala.

“Mhm, pravkar sem se tretjič tuširal,” sem odvrnil.

“No, potem pa si pripravljen in svež na akcijo,” se je zahihitala.

“Vedno, soseda, vedno,” sem se nasmehnil poln upanja v očeh in celo postal predrzen. “Če bi zdaj na moja vrata potrkala zapeljivka v rdeči obleki in visokih petkah, huh potem, …”

Nasmejala se moji šali in nataknila nazaj svoja očala. Še dvakrat sem pokukal proti njej potem pa raje ušel noter spustit svoje orodje, ki je iz hlač naredilo prikupen šotor. Vrgel sem se na sedežno in skušal ne misliti nanjo. Program na televiziji kilav, revija o tehniki pa predaleč od rok. Še dobro, da je nekdo prišel in pozvonil sicer bi se zarasel z blazinami. Predvideval sem, da je kateri od žejnih sosedov a sem se motil.

Ko sem odprl vrata sem verjetno zijal kot bi bil prvič v striptiz baru. Pred menoj je stala soseda, oblečena v drzno rdečo oblekico in obuta v “štikle”. V roki je prinašala liter vina a to je bilo tisti hip še najmanjše presenečenje. K sreči sem bil v šoku in se nisem osramotil z novim šotorom tam spodaj. Povabil sem jo naprej, kar pa je bilo tudi vse kar mi je padlo na pamet.

“Presenečen?” je rekla.

Hitro sem prišel k sebi in ji odvrnil, da pravi jebač nikoli ni presenečen.

“Tako kot nogometnega napadalca lahko v kazenskem prostoru preseneti samo tramvaj,” sem duhovičil.

Spomnil sem se, da nimam odpirača za vino a ga k sreči sploh nisva rabila. Pred časom sva se že skoraj dala dol a naju je žal presenetil njen brat z družino. Tokrat se to ni moglo ponoviti. Jaz namreč nimam ne brata in ne sestre. Vino je odložila na mizo in se mi obesila okoli vratu.

“Nekako ne pašem zraven,” sem namignil na njeno opravo in svojo goloto.

Ogledoval sem si njen globok dekolte in občudoval nabrekli bradavički, ki sta izdajali njeno vzburjenost.

“Saj tudi sama ne bom dolgo oblečena, … upam,” je rekla in se zvito nasmehnila.

Poljubila me je in zdelo se mi je kot bi bilo prvič. Vseeno pa so moje roke nekako znano sedle na njeno športno ritko. Karkoli je že počela v tistem fitnes studiu, nikakor ni bilo zaman. V tistih petah je bila res visoka. Pa še bos sem bil. Počutil sem se majhnega, nebogljenega. Pripravljenega na njen prvi ukaz. Da ga ne bi ubogal in jo tako malce razjezil. Rad sem ji počel to. Šele potem je postala prava divja mačka kakršne imam rad.

Njeni krempeljci so se nesramno zadirali v moj vrat in rdeče ustnice so sesale moje kot bi iz njih želela nekaj izvleči. Komaj sem se izvil iz njenega tesnega objema, da sem zajel sapo. Še bolj čvrsto sem zgrabil njeno migetajočo zadnjico in jo vprašal ali se ji pleše.

“Seveda se mi. Ampak ta hip, v postelji.”

Nisem je ubogal. Peljal sem jo stran od postelje. Vse do kuhinje in jo dvignil na mizo. Zdaj mi s petami ni mogla več diktirati višine. Sem pa res izgubil stik mojega tiča, ki je na pol nabrekel pričel siliti vanjo. Rob obleke sem ji potisnil preko bokov in priznati moram, da nisem bil prav nič presenečen, da spodaj ni imela ničesar. Čista klasika. Kratka rdeča obleka, brez spodnjic, visoke petke, … kičasto, vam povem.

V trenutku so bile moje kratke hlače na tleh, tiča pa mi je kot vzmet odneslo proti njej. Potegnil sem jo k robu mize, ona ga je ujela v svojo desnico in se želela igrati z njim. Bil sem preveč vzburjen, da bi čakal.

“Zadnjič naju je tvoj brat zajebal,” sem rekel. “Danes mu ne želim dati priložnosti.”

Potegnil sem jo k sebi, ona pa me je objela s svojimi dolgimi nogami. V trenutku sem imel celega v njej. Prav zanimivo je privzdignila obrvi in skorajda zapela nekaj med lovljenjem ravnotežja. Z rokama se mi je obesila okoli vratu in me z nogami močno potisnila med njena stegna.

“Pazi, da mi ne zabiješ pete v hrbet,” sem se pošalil.

“Če ne boš dober, jih dobiš v rit,” se je zarežala in se mi prisesala nazaj na ustnice.

Vroče je postalo le še bolj vroče in že prej redek zrak še redkejši. Še nekaj minut nazaj sem se “kuril” nanjo na balkonu, zdaj pa se mi je natikala na tiča tako, da se mi še premakniti ni bilo treba. Ko sem pomislil, da je malo manjkalo pa bi si ga šel metat na roke, ona pa bi zaman stala pred vrati. Huh, …

Nekaj časa sva vztrajala v tem položaju potem pa me je premamila misel na pogled nanjo od zadaj. Kako se šopiri s svojo lepo ritko nasajeno na dolge noge, obute v tiste noro visoke pete. Potegnil sem jo z mize. Za hip mi je obsedela v naročju, potem pa sem ji med grizljanjem ušesa razkril svojo željo. Stopila je na tla, se zapeljivo obrnila kot na plesišču in roki iztegnila preko mize. Kot sem si jo prej predstavljal, je zdaj stala pred mano.

Tista huda ritka z rdečo oblekico tik nad hlebčki. Razmaknila je nogi, jaz pa sem si prste ovlažil na njeni nesramno vlažni muci. Kako sladko je zastokala, ko sem se je dotaknil. Prijel sem se za nabreklega tiča in ga popeljal v nov napad. Tako prijetno tesno je bilo v njej, da me je zaneslo že ob prvem kontaktu. Pomislil sem, da mi bo prišlo še preden bom zares začel. Tisti razgled, prejšnje sanjarjenje in zavedanje, da si me noro želi, …

Bilo je kot v sanjah. Lepše se ni mogel končati tisti prekleto vroč dan. Iz sobe se je zaslišalo smešno zvonjenje mojega telefona.

“Da ti ne bi padlo na pamet,” je zagrozila in se nasadila na tiča povsem do mojega ravnega trebuha.

“Niti v sanjah,” sem odvrnil, se nekoliko izvlekel in jo nasadil nazaj.

Prsti so se mi zabili v čvrsti ritnici, ki sem ju širil s palcema in opazoval svojega korenjaka izginjati tja spodaj. Pomislil sem, kako prekleto lepo mu je tam doli. Pa saj bom kasneje tudi pobližje spoznal njeno potrebno mucico, sem si mislil. Vedel sem, da bo hotela prespati pri meni. Pa še vino je prinesla. Ob tej misli sem se za nekaj časa izgubil v vse hitrejšem suvanju proti tisti fenomenalni zadnjici. Najprej sem užival v njenih pritajenih krikih, ko ji je prihajalo, malce kasneje pa še sam, ko sem ji pošteno zalil usločen hrbet.

“Pa ja ne na obleko?!”

Samo zasmejal sem se in še enkrat potegnil z desnico preko razbeljenega tiča.

“Ko je sila je pač sila,” sem se zarežal.

“Boš ti že videl silo. Danes boš jebal mene in ježa. Jutri pa tudi hoditi ne boš mogel,” se je končno nasmejala še sama.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.