Erotične zgodbe | “Erotika in seks v skriti sobi”

Posted by
sex oglasi

Seks in erotika

Erotika, strasten seks, poseganje po prepovedanem, … Manja je imela že od nekdaj rada skrivnosti. Ampak tisto največjo, je razkrila le redkim.

Bil je vroč in soparen dan, ko se je vrnila z vsakodnevnega potepa po nakupovalnih centrih. Uživala je v sprehodih od trgovinice do trgovinice in razkazovala svoja drzna oblačila za katerimi je ves čas oprezala. Bivši mož, 58-letni bogataš ji je ob odhodu zapustil čudovito stanovanje in ji obljubil do-življenjsko rento s katero je zlahka shajala tudi ob svojih najbolj zapravljivih napadih. Dobila ga je z drugo, zato je ob ločitvi uveljavila klavzulo iz predporočne pogodbe. To, da mu je nastavila svojo dobro prijateljico, pa ji je še vedno narisalo nasmešek na seksi, rdeče ustnice.

Najprej si je privoščila prho. Tako zelo jo je potrebovala. Milo se ji je penilo po koži medtem, ko je s prsti preiskala prav vsak kotiček svojega telesa. Rada je takole fantazirala pod prho in se spominjala preteklih dogodkov. Ni minilo prav dolgo od dneva, ko je pod tisto prho gostila mlado in napeto, moško telo. Misli so ji ušle k tistemu čvrstemu tiču, ki kar ni in ni hotel izgubiti svoje trdote. Z njim je lahko počela karkoli pa ji je bil vedno znova takoj na uslugo. Opustila je sanjarije za kasneje in se prijetno vzburjena ogrnila v kopalni plašč. Drgnjenje tistega nežnega telesa z brisačo, ni prišlo v račun.

Stopila je do terase in na poti tja vzela kozarec ananasovega soka. Odpila je požirek in se nasmehnila navodilom, ki mu jih je dala preden je prišel.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Pojej veliko ananasa, hočem, da ima tvoja sperma okus po njem”.

sex oglasi

Pogled na razkošno četrt ji je še dodatno dvignil ego. Do konca življenja bo lahko uživala tam, brez kakršnih koli skrbi ali odrekanj. Dobro je izpeljala svojo malo prevaro in se dokopala do samskega stanu, ki ga je tako zelo potrebovala in do denarja, ki ji je delal družbo na vsakem koraku. Ni bila škrta. Delila ga je tudi svojim ljubimcem saj so ga bili vredni. Pa daleč od tega, da bi pri svojih 40-ih in takšnem telesu, ter angelskem obrazu, rabila podkupovati. A počutila se je bolje. Povsem brez obveznosti.

Odložila je kozarec, preverila sporočila na mobilnem telefonu in odšla noter. Po dolgem hodniku se je sprehodila do temnejše strani in počasi odprla velika vrata brez kljuke. Le ona je vedela kako in to ji je bilo več kot všeč. Pred njo se je razprostrla erotična rdečina velike sobe prepolne erotičnih igračk in raznih napravic. Prav vse v tisti sobi je bilo namenjeno seksu. Celo zavese na oknih so vsebovale vezice za zapestja in bile neprosojne za zunanji svet. Poličke ob velikanski postelji so se šibile pod raznoraznimi vibratorji in drugimi spolnimi pripomočki. Dva lepa steklena tiča, eden kovinski in eden zares ogromen črn kurac, so stali zloženi po velikosti. Na spodnji polički analni čepi, celo takšen z lisičjim repom, kroglice in cel set vlažilnih gelov, zaviralcev orgazma, ter drugih učinkovin, s tableti za daljše erekcije na čelu.

Odprla je omaro katere ključ je imela prav posebej skrit. Pritisnila je gumb na tipkovnici in iz črnine se je zasvetil majhen LCD zaslon. Kmalu se je na njem pojavil posnetek sobe. V glavnem kadru je bila postelja na njej pa tri gola telesa. Eno žensko in dve moški. Postavna tipa atletskih postav sta si izmenjaje jemala žensko, zdaj eden zdaj drugi. Njeno telo se je zvijalo od pohote in, ko je temnolasec potegnil kurca iz njenih ust, je pobriti mišičnjak obrnil njeno potrebno telo na trebuh. Šele, ko se je postavila na vse štiri se je lepo videlo, da ji iz riti raste prelep lisičji rep. Temnolasec se je prestavil za njen hrbet medtem, ko je pobriti šel k njeni glavi in ji kurca nastavil pred usta. Sestradano je hlastnila po njem, temnolasec pa ji je iz napete ritke počasi odstranil lisičji rep. Pobožal jo je z njim po lepo usločenem hrbtu, z drugo roko pa pri korenu prijel za svojega nabreklega tiča.

Pritisnila je pavzo in med globokimi vdihi nekajkrat pogoltnila nabrano slino. Njena kamera v kotu sobe je izvrstno opravila svoje delo. Pomislila je, da bi morala vklopiti še drugo, skrito za ogledalom nad posteljo. Potem bodo njeni izdelki zares neprecenljivi. Z roko si je šla pod kopalni plašč, otipala nabrekle prsi, jih pobožala in nato segla navzdol med vlažna stegna. Njena gladko pobrita češplja si je želela kurca. Tako noro, da je morala seči po tistem lepem vibratorju z dodatkom za ritko. Ni potrebovala vlažilnega gela. Ne, tokrat res ne. Počasi ga je zapeljala po vzburjeni pičkici in ga zarila vanjo. Iz grla se ji je prikradel kratek krik, s prosto roko pa je znova sprostila ustavljen posnetek.

Temnolasec je odložil lisičji rep na posteljo in z roko popeljal svojega velikega kurca naravnost med njeni ritnici k razprti ritni luknji. Še vedno je bila pod vtisom, z lubrikantom namazanega, analnega čepa. Kljub temu, da je bil njegov kurac videti prevelik zanjo, je vseeno precej elegantno zdrknil v pripravljeno luknjico. Spomnila se je tistega občutka, ko jo je lepo zatesnil. Vzelo ji je sapo in morala je za hip vzeti kurca njegovega prijatelja iz ust. Potem pa je doživela minute božanskosti. Temnolasec jo je nabijal od zadaj in končno je lahko opazovala njegov izraz na obrazu. Tako hvaležen, tako nemočen, …

Njegovi naleti so postajali vse močnejši, nekajkrat jo je z dlanmi udaril po napeti ritki, ki je tako zelo izzivalno molela v zrak. Metalo jo je ob pobritega pred seboj in njegov kurac je večkrat končal globoko v njenem grlu. Tam je tudi dejansko končal. Nepozabno mu je prišlo in komajda se je obdržal na kolenih pred njo, z rokami zakopanimi globoko v njene bujne lase. Tudi temnolasec je bil pred vrati raja in zdržal še ravno prav dolgo, da je sama še enkrat več potrdila tezo o analnemu orgazmu. Nato je eksplodiral še on, se krivenčil na njenem hrbtu in brizgal svoje vrelo seme povsod po njej.

Na tem mestu bo posnetek odrezala in spominsko kartico shranila k ostalim v mali leseni šatulji. Počasi je potegnila drdrajoč vibrator iz svoje povsem mokre češplje, ga prislonila k nabreklemu ščegetavčku in ob nesramežljivem ječanju, saj je bila sama, ji je več kot zadovoljujoče prišlo. Padla je vznak na velikansko posteljo in se v objemu satenastega pregrinjala prepustila poorgazmičnim krčem in fantazijam, ki prav nikoli niso zapustile njene lepe, vroče glave.

Morda vas zanima tudi:

En komentar

  1. Pingback: Analni rep - Erotične zgodbe