Hektorjev konj

Posted by

hektorjev konj

Seks položaji prihajajo v najrazličnejših variantah in izvedbah, eden od zanimivih pa je tudi tako-imenovani Hektorjev konj

Hektorjev konj, ta najbolj okreten in zadovoljujoč položaj so poimenovali stari Grki. Partner leži s pokrčenimi koleni, partnerka pa mu sedi na spolnem udu in počiva na njegovih kolenih. Ta položaj omogoča globoko prodiranje uda, hkrati pa raznovrstno draženje spolovila z gibanjem medenice v vse strani. Ženska se pri tem lahko nagne naprej, nazaj ali pa je zravnana.

Vsaka od teh različic ima svoje prednosti: če je ženska nagnjena naprej, lahko pritiska svoje prsi ob partnerjeve prsi, pri tem pa izvaja občevalne gibe, če je zravnana ali nagnjena nazaj, lahko draži ščegetavček z roko; ta položaj moškega še dodatno vzburja, ker lahko gleda partnerko in jo ljubkuje po prsih.

V zravnanem položaju ženska nadzoruje prodiranje uda z dviganjem in spuščanjem zadnjice. Če pa se partnerka povsem dvigne, lahko draži partnerjev ud, tako da ga drgne ob sramne ustnice in ščegetavček. To bo obema v veliko zadovoljstvo.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.