Erotične zgodbe | Ljubila sva se pod novoletno jelko

Posted by

erotične zgorbe

Prvič sem božič praznovala ločena od svoje ožje družine. S fantom sva šla v hribe kjer je posebej za naju najel ljubko kočo v kateri je za vso pravljičnost tega sveta, poskrbel prasketajoči kamin. Bilo je prijetno toplo, v zraku je bil čudovit vonj po suhem lesu, ki se je mešal z blago sladkim vonjem kuhanega vina, katerega sem pravkar dobila v roke.

V kotu pri oknu je stala prelepo okrašena božična jelka, ki se je s svojim vrhom dotikala nizkega stropa. Barvne lučke so umirjeno ugašale in se prižigale, v ozadju pa je bilo slišati božični napev. Po dolgem času sem se počutila zares sproščeno, brez televizije in telefona, brez gledanja na uro, da ne bi česa zamudila.
Oče bi bil ves penast, če me ne bi bilo za mizo takrat, ko si je to zamislil on. Zdaj pa niti za hip nisem pomislila ne na mizo, ne na hrano. S svojim ljubljenim sem ležala na mehki preprogi pod jelko in se pustila razvajati njegovim nežnim dotikom in poljubom.

Roka mu je zašla pod mojo jopico in prsti so se kaj hitro povzpeli do mojih prsi. Bila sem vzburjena, želela sem, da bi šel do konca pa čeprav me je misel, da to počneva pod prazničnim drevescem, nekoliko morila.

“Vse v redu?” je vprašal boječe.

Stisnila sem se k njemu.

“Tako noro si te želim … ampak … leživa pod jelko. Tu naj bi ležala darila.”

“Draga moja, zame si najlepše darilo na tem svetu in pravkar ga odvijam, da vidim kaj sem dobil.”

S tem stavkom me je spravil v smeh in mi pregnal slabo vest. Tudi on je bil zame najlepše darilo in bila bi trapasta, če si ga ne bi želela odviti.

V kaminu je glasno zaprasketalo, kuhano vino se je grelo v bližini, midva pa sva grela drug drugega. Povzpela sem se nanj, si slekla jopico in opazovala njegove zaljubljene oči, ki so očarane strmele vame. Z roko sem počasi segla za hrbet in si odpela čipkast modrček v črni barvi, ki sem ga dobila v kompletu s seksi spodnjicami prav od njega.

“Veš, močno sem si želel, da bi danes nosila tole,” je dejal in mi pomagal sleči se do konca.

Potem so se njegove dlani sprehodile od mojega pasu navzgor po telesu, me božale in vzburjale že tako vzburjene prsi. Z lasmi sem skrila najina obraza, ko sem se sklonila nadenj, da bi mu ukradla poljub. Strasten, moker, dolg poljub, ki je trajal celo večnost. Najina jezika sta se srečala, z rokami sem mu potisnila majico navzgor in mu prsi prislonila ob razgaljeno telo. Čutila sem kako se je zdrznil od ugodja, ko sem se ga dotaknila z nabreklimi bradavicami.

Z roko sem nato segla med naju, poiskala zadrgo na njegovih hlačah in jih odpela. Segla sem vanje, se prebila za udobne spodnjice in poiskala svoje darilo pod tisto jelko. Bilo je več kot pripravljeno name. Njegove roke so medtem odkrivale mojo napeto zadnjico in z nje vlekle pajkice, ki pa daleč niso prišle.

Ravno prav sva se rešila najinih oblačil, da sva prišla povsem skupaj tam kjer sva si to najbolj želela. Nov moker poljub in že sem sedela na njem vsa pohotna in neustavljiva, ter se počasi dvignila nadenj. Svoje jedre prsi sem mu prislonila na obraz in se spretno izmaknila spodnji veji okrašene jelke, da ni končala v mojem očesu. Z jezikom je poskrbel, da so bradavičke še močneje nabreknile, jaz pa sem svoje boke počasi, a zanesljivo, spuščala v njegovo naročje.

Dih mi je za trenutek zastal in želela sem si le, da bi ta trenutek lahko zamrznila za vedno. Tisti občutek popolnosti, ljubezni in poželenja. Njegov zasanjan pogled na meni, kako čaka, kako se mi predaja na milost in nemilost. Na čelu mu je pisalo naj z njim počnem kar me je volja. Da je moj in le moj za vedno.

Vse kar sem počela pa sem počela počasi, zelo počasi in se naslajala nad vsakim gibom, nad vsakim premikom njegovega čuda v meni. Tesno sem ga ujela v svojo muco, ga masirala, božala in se igrala z njim. Bil je nebogljen in takšen mi je bil takrat najbolj všeč. Prav počasi sem ga izpustila iz vroče mucke, ga poležala, potem pa z vlažnim kožuščkom in sramnimi ustnicami božala gor in dol, dol in gor, vse do sladkega, neskončnega vrhunca na najino prvo skupno božično noč.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.