Erotične zgodbe | Študentka Kaja in Erotična masaža

Posted by
sex oglasi

Erotične zgodbe erotična masaža
Brskal sem po oglasih v želji, da bi našel punco pripravljeno na avanturico za eno noč. Tiskane oglasnike in časopise je zamenjal internet in kmalu sem se izgubil v kopici ponudb. Mlade, stare, vitke, močne, joškaste, skoraj brez, … in vse “napaljene” kot hudič. Vse so ponujale sprostitev in vroče doživetje a skoraj vsi oglasi so delovali kot oglas iz rubrike “Prostitucija”. Le cene ni bilo poleg.

No ja, razen pri oglasih kjer so dekleta in ženske nudile erotično masažo.

Ker sem bil že nekoliko zmeden od poplave oglasov in, pošteno povedano, kar malce potreben ob ogledovanju slik na pol golih deklet, sem sklenil, da pokličem tisto, ki me je najbolj pritegnila. “Študentka Kaja” je nudila erotično dogodivščino imenovano erotična masaža in vroča urica kakršne še nisi doživel.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Z manjšim cmokom sem vtipkal številko in kmalu se je na drugi strani oglasil prijazen, seksi glasek. Vprašala me je kdaj imam čas in povedala, da je ob sedmih zvečer prosta. Lokacija v starem jedru Ljubljane mi je bila znana, na moje vprašanje ali so slike njene, pa je skozi pristen smeh dejala, da vsekakor in, da ne bom razočaran.

sex oglasi

19:00 sem potrkal na njena vrata in se prestopal z ene noge na drugo. Odprla je prava lepotička, oblečena v oprijeto majico skozi katero so tiščale jedre breskvice, nabrekle bradavičke pa vrtale luknje v belo tkanino. Več kot očitno jih je vzburila preden je odprla vrata. Trik in pol ni kaj. Spodaj zelo kratke oprijete hlače in bele hlačne nogavice.

Čeljust sem imel v naročju, vzburjenje pa sem prikril z roko. Videl sem kako se je ob pogledu na moje polno mednožje nasmehnila, potem pa je dodala:

“Saj zato si tu ne? Bova poskrbela zanj,” je namignila proti vzpetini v mojih hlačah.

Pokazala mi je pot do kopalnice kjer sem se oprhal in tuhtal ali naj grem ven gol ali naj se oblečem nazaj. K sreči je moje razmišljanje prekinila iz sosednje sobe:

“Imaš veliko brisačo na pultu! Lahko se ogrneš!”

Niti mi ni bilo tako zelo nerodno kot pa sem se počutil nenavadno. Spustil sem se v nekaj neznanega in novega zame. Po drugi strani pa sem komaj čakal, da me vzame v roke. Seksa seveda nisem pričakoval saj je izrecno rečeno, da gre le za masažo.

Legel sem na pripravljeno masažno mizo, dovolil, da mi je odgrnila brisačo in se zagledal vanjo. Imela je globoke temne oči a pogled mi je kmalu ušel z njih. Bila je gola, no ja, v tangicah in belih hlačnih nogavicah. Buljil sem v tiste čvrste prsi, ki so v moja usta privabile enormno količino sline. Tako rad bi jih držal v rokah, jih poljubljal, lizal in gnetel. Pa saj bi bila to tudi erotična masaža, mar ne?

Naoljila mi je kožo in me pričela gnesti s svojimi spretnimi prsti. Njene prsi so se zibale tik nad menoj in name delovale kot nihalo za hipnozo.

“Lahko me božaš, če želiš,” je iznenada uslišala moje tihe želje.

Desnica mi je kar poletela navzgor in, ko sem pod prsti končno začutil to božansko stvaritev matere narave, sem svoja občutja hitro razkril s pokončno anteno tam doli. Znova se je nasmehnila in pričela nanašati toplo olje čedalje bližje stoječemu korenjaku.

“Lepega imaš,” je dejala ob pogledu nanj.

Pogoltnil sem slino, čvrsto zgrabil za ravno prav veliko dojko in jo potrebno pogledal. Ničesar ni rekla. Zdelo se mi je, da čedalje bolj zapeljivo ziba svoje boke okoli masažne mize in povsem po nepotrebnem ves čas hodi k drugi mizi po brisačo. Verjetno mi je želela pokazati le kako seksi zadnjico ima. In res jo je imela. Čudovito oblikovano, napeto in ravno pravšnjo za vzeti v roke.

Ko je naslednjič prišla zraven sem jo pobožal po zadnjici. Slišal sem, da erotične maserke ne pustijo otipavati muce a Kaja ni imela nič proti. Božal sem njen nabrekel grebenček in se čudil vlažni črtici, ki se je izrisala na njenih belih spodnjicah. Bila je potrebna in tega je ni bilo sram pokazati. S prstom sem ji nesramno segel pod rob in ga vtaknil prav v središče tiste opojne vlažnosti. Zavzdihnila je, njene prsi skočile navzgor, njeni prsti pa so se spravili obdelovat moj boleče otrdeli ud.

Z naoljenimi rokami ga je gnetla, božala in stiskala. Lahko bi se prepustil in prišlo bi mi v nekaj sekundah pa nisem želel. Prst sem imel še vedno v njeni mokri muci, z drugo roko pa gnetel jedre prsi, ki so se vse bolj nagibale k meni. Kmalu so bile tako blizu, da sem jih lahko polizal. Z jezikom sem iskal nabreklo bradavičko, ki je hitro končala v mojih ustih. Znova je zaječala in nenadoma se je po mojem udu razširil ogenj.

Fak! Mi je prišlo?!

K sreči ne. Brez vsakega opozorila je z brisačo otrla olje z njega in ga vzela v usta. Tega resnično nisem pričakoval. Slačil sem ji hlačke in občudoval njeno napeto ritko, ki se je potrebno zibala sem ter tja. Fafala je kot prava umetnica, ga z jezikom potiskala v nebo in sesala nabreklo glavico v svojih ustih.

“Bi fukal?” je nenadoma vprašala.

Seveda bi, zakaj pa ne. Za trenutek sem se sicer vprašal ali imam pri sebi dovolj denarja a sem kmalu pozabil na to skrb in sklenil o tem razmišljati kasneje.

Obrnila se je proti meni in takrat sem opazil njene zasanjane oči. Bila je potrebna za znoret in zdelo se je, da bi tudi ona plačala meni samo, da se nabije na mojega velikega, trdega kurca.

Povsem je slekla spodnjice in se zavihtela name. Z roko je prijela za štrlečega tiča, si ga počasi namestila pod vlačno pičkico in potrebno sedla nanj. Tako pohotno je zaječala, da sem neznansko užival v tistem trenutku. Imela je lepo gladko pobrito češpljico, okrašeno z okraskom katerega prej nisem opazil. Imela je tudi manjši tattoo v obliki metulja, ki leti stran od njenega prelepega cveta. Nasadila se je na kurca čisto do dna, dlani uprla v moje naoljene prsi in pričela mešati s svojo ljubko ritko. Vzel sem jo v roke in ji pomagal držati ritem.

Vzel sem si čas in opazoval njen lep obraz, dolge lase, ki so plapolali ob njenem vibrirajočem telesu in super seksi prsi, ki so se elegantno pozibavale kot v kateri od vročih reklam za hladno pivo. Pomislil sem, da mi ni niti nataknila kondoma. Očitno je bila resnično potrebna in sem ji moral biti zelo všeč. Upal sem, da ne bom česa staknil ampak v tistem trenutku človek misli le še na eno.

“Pridi vame lepotec, nafilaj me s svojo spermo!” je kriknila in se nekajkrat prav grobo nasadila.

Kot bi mi prihajalo na njen ukaz, sem izpustil prvi izstrelek globoko vanjo, nato še enega in po nekaj sunkih z njene strani še tretjega, ki se kar ni in ni končal. Pravi rafal je poletel iz obdelanega tiča in končal globoko v njeni potrebni pički. Cvilila je in se tresla po celem telesu, potem pa za nekaj trenutkov sesuta legla name in se v neenakomernih razmakih stresala na meni.

“Tako mi pa še ni prišlo,” je priznala in me pričela poljubljati po vratu.

Kasneje sem ob odhodu pri vratih proti njej tiščal plačilo za masažo a ni niti trznila. Pogledala me je še enkrat s tistimi zasanjanimi očmi in rekla:

“Ljubček, danes bi morala jaz plačati tebi. Pa še kaj pridi,” je rekla in zaprla za menoj.

Huh, veš, da bom. Veš, da bom.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.