Sex lutke

Posted by
sex oglasi

Sex lutke postajajo čedalje bolj naravnega videza

Tehnologija napreduje tudi na področju spolnosti saj nas proizvajalci neutrudno zasipajo z vsemogočimi produkti za boljšo spolnost. Od običajnih do neobičajnih vibratorjev, kroglic, sado-mazo pripomočkov, analnih čepov in repov, pa do sex lutke, ki so na pogled videti že povsem resnične.

Moderne sex lutke danes izdelujejo iz silikona, v naravni velikosti in niso več tako drage kot še pred nekaj leti, ko je bilo zanje potrebno odšteti cca 10.000$. Danes je silikonske sex lutke moč dobiti že za slabih 3.000$. Na voljo so sex lutke katerim sami izberemo barvo oči, kože in celo nohtov. Navadno proizvajalci nudijo tri odprtine za seks (oralno, vaginalno in analno).

Lutke so na pogled neverjetno resnične, njihova silikonska koža pa na otip že povsem podobna pravi človeški. Tako nas doma danes lahko pričaka seksi azijka z velikimi joški, oblečena v intimno perilo in voljna seksa, da je kaj. Brez nepotrebnega “jamranja” in pritoževanja o glavobolih, ter ostalih težavah, ki tarejo sodobne ženske, ko beseda nanese na sex.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Tiste nekoliko cenejše variante so krajše oz. prejme kupec samo njihov trup brez okončin, tiste dražje pa so kot rečeno že v naravni velikosti in takšne kot si jih kupec dodela na spletu (oči, usta, lasje, …).

sex oglasi

Povezava do enega od ponudnikov sex lutke

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.