Erotične zgodbe | “Potrebna in nenasitna”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe potrebna kurbica

Čakala ga je kot sta bila dogovorjena. Rdeče spodnje perilo, obrazna maska in potrebna kot le kaj

Njena soba je bila, kot ponavadi, kraj za pobeg v fantazijski svet. Prav nič v tistem prostoru ga ni spominjalo na realen svet zunaj, na njegov dom, službo, zoprnega šefa, posesivno ženo, …

Pri njej je bil enostavno nekdo drug. Prelevil se je v latino zapeljivca kateremu dekleta ne morejo reči ne. Ob katerem se vsaki ženski zašibijo kolena in ga gledajo s tistimi prosečimi očmi ali mi smejo sleči hlače in se poigrati z njegovim čvrstim ponosom. Medla svetloba je sovpadala z orientalsko glasbo, ki je prav tiho odzvanjala nekje v ozadju. Dišave, ki so božale njegove nosnice so ga omamljale do te mere, da je verjel v druge svetove.

Tako izzivalno je ležala preko fotelja, da je imel v hipu trdega. Kazalec v njenih ustih jo je delal tako potrebno in tista obrazna maska tako zelo skrivnostno. Niti besede ni spregovorila. Tako sta bila dogovorjena preko maila. Lahko je počel z njo karkoli pa mu ne bi ugovarjala. In, ko imaš enkrat takšen dogovor v resnici ne veš kje bi začel.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Sprehodil se je okoli nje in z viška opazoval njeno krasno, seksi telo. V ustih se mu je nabirala slina, glavo pa so mu polnile perverzne ideje. Med stopanjem za njo si je odpel in slekel hlače, nato še srajco in končno spodnjice. Počutil se je tako svobodnega tam za njenim hrbtom medtem, ko si je v roki žulil tiča. Vedel je, da se ne bo obrnila pa naj je počel karkoli. Stopil je k njej in dlan položil na njeno napeto zadnjico. Z drugo roko je še naprej drkal nabreklega tiča, ki bi bi bil najraje že globoko v njej, a načrt je bil precej drugačen.

sex oglasi

Nekaj časa je božal tisto lepo zadnjico potem pa pokleknil na tla in ji med ritnici prislonil obraz. Poljubljal je malo ritko in z jezikom segal daleč med njena stegna, da bi se dotaknil njene pičkice. Vedno tako lepo urejene, gladke, dišeče. S prstom je umaknil rdeč trakec, ki se je zajedel med napeta hlebčka, nato pa občudujoče gledal tisto prelepo stvarco. Končno se je lahko z vrhom jezika dotaknil svileno voljne češpljice, ki se je krasno prilegala njegovemu jeziku. Čutil je kako mu je korenina v roki nabreknila še za eno stopnjo. Polna, gladka glavica je postala preobčutljiva za njegovo roko zato se je premaknil na drugo stran.

Maska je zakrivala njen pogled, ustnice so ostale zravnane, brezizrazne, ko ji je debelega kurca pomolil pred obraz. Pogladil je njene spete lase in se z vrhom tiča naslonil na temno rdeča usta. Počasi so se odprla in lahko je čutil njen vroč dih, ki se je razlegel po vrhu tiča. Bolj, ko je odpirala usta, bolj je silil naprej vanje. Končno ga je objela tista vročina njenih pohotnih ust. Vedel je, da neznansko rada fafa a dogovor je bil, da bo negibna. Vse mora storiti sam. Razmišljal je, da bi jo malce mučil. Ji vzel kurca iz ust in se sprehodil.

Ni zdržal.

Vtaknil ga je nazaj in jo pričel počasi fukati v usta. Tako kot je imela rada. Večkrat mu je to željo napisala na mail.

“Želim, da me pofukaš v usta kot v pičko. Hočem, da ti pride vanje, da okusim tvojo sperma kako se mi razliva navzdol po grlu.”

Obljubil ji je, da bo to storil pa čeprav mu je bilo kaj takšnega še malo nazaj tuje. Z rokama je objel njeno glavo in ji vse globlje v usta potiskal svojega kurca. Na trenutke se je davila, a niti za hip ni umaknila glave. Mokro tleskanje se je pomešalo z grgranjem in kmalu ni več vedel kje se ga glava drži. Prihajal ji je v usta in, če bi lahko, bi vanje potisnil še moda.

Ko se je umaknil, je končno lahko zajela sapo. Izpod maske so pritekle črne solze, a še vedno je ustrežljivo ležala tam kot, da se ne bi nič zgodilo.

Spomnil se je njenega naslednjega stavka v mailu:

“Ko boš opravil, hočem, da si kurca ovlažiš v potrebni pički, potem pa me …”

Znova se je sprehodil in se namestil za njeno zadnjico. Njena pičkica je bila zares potrebna. Dobesedno preplavljena z lastnim sokom in pripravljena na njegovega korenjaka. Nič ni čakal. Takoj je zaril med njene sramne ustnice in ga z lahkoto celega dodobra ovlažil. Potegnil ga je ven do polovice in se še enkrat zabil do kraja s svojim, od orgazma, skelečim kurcem. Nato je v mislih do konca prebral njen stavek.

“… močno pofukaš v rit!”

O tej misli je strgal rdeče tangice z nje, jih odvrgel na sredo sobe, ter razmaknil čvrsti ritnici. Tam med njimi, ga je čakala naloga ali nagrada. Kakorkoli se pač vzame. Nič ni razmišljal. Upošteval je njene želje in z nekoliko težavami vendarle spravil najprej vrh tiča v ozko luknjo, potem pa počasi, centimeter za centimetrom, še preostalo. Čudil se je, da je lahko ostala tiho. Niti zganila se ni. Le napenjanje posameznih mišic mu je dalo vedeti, da se odziva. Kmalu je z veliko lahkoto fukal tisto lepo ritko. Bila je kot ustvarjena za njegovega kurca in vedno tako zelo potrebna. Z rokama je grobo zagrabil njeni ritnici in izpolnjeval njeno željo.

Znova mu je prišlo in bil je prepričan, da njej tudi saj si je z roko divje masirala svojo vzburjeno pičko. Samo takrat se je zganila v vsem času, ko je bil pri njej in v njej. Ko jo je zapuščal je še vedno ležala preko fotelja s tisto črno masko na obrazu. Pri vratih ga je na omarici, kot ponavadi, čakala nagrada. Kuverta z bankovci. Nikoli enak znesek a vedno več kot bi upal pričakovati za kaj takšnega.

Čeprav je z njo to počel za denar pa je bila ona tista, ki se je počutila kot kurbica. Ta občutek ji je bil neznansko všeč in že je razmišljala kaj mu bo napisala v prihodnji mail.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.