Kaj imata skupnega bič in seks?

Posted by
sex oglasi

Seks sam po sebi je vznemirljiv, čuten, če želite … misteriozen. Pred seksom je v zraku vedno, skorajda otipljiv, električni naboj, ki skupaj vleče dve glavi, če ne več.

Nekomu je bližje romantičen intimni odnos, spet nekomu drugemu malce drugačen, morda celo grob, ali na kak drug način, nenavaden. Človek komaj čaka, da se ga poloti tisto znano, tako težko pričakovano vznemirjenje ob prvih dotikih. Vzburjenje, ki po žilah ponese adrenalin, naježi kožo in pričara občutke iz zadnje doživete avanture.

Seks je vsekakor dejavnost, ki se pri večini ljudi uvršča v sam vrh med najprijetnejšimi in najpomembnejšimi.

Ampak kaj za vraga imata skupnega seks in bič?!

Pustimo zdaj ob strani famozno knjigo in film z naslovom 50 odtenkov sive, ampak ali ste vedeli, da kar dobrih 36% vprašanih žensk, seks z dodatki pripomočkov kot so bič in lisice, uvršča na sam vrh svojih spolnih fantazij?! Podatek, ki razjasni zakaj so tovrstne knjige in filmi tako zelo popularni. Pa ne gre zdaj za to, da bi ženske po seksu končale pretepene in v modricah, pač pa za tisto nagajivo šeškanje po nagi riti, ki vzburja in odpira čute.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ravno prav odmerjeni udarci z usnjenim bičem namreč v možganih sprožijo izločanje endorfina, ki je znan kot notranji opiat in oksitocin oziroma hormon nežnosti, ki nas navaja k objemanju, crkljanju in velikodušnosti, ter močno vpliva na naše seksualno razpoloženje.

sex oglasi

Obstaja več vrst bičev s katerimi si pomagajo ljubitelji BDSM in sicer je zaželeno, da se začetniki najprej poslužujejo bičev s katerimi je težje zaradi neizkušenosti zadati preveč bolečine. Ko se “učenec” dovolj seznani s pripomočkom za izzivanja stanja blaženosti, pa lahko presedla na biče močnejše izdelave.

Zanimivo dejstvo:

Ankete so pokazale, da si ženske bolj želijo biti “bičane” kot pa same bičati drugo osebo.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.