Erotične zgodbe: “Umazana romantična pravljica” (2. del)

Posted by
sex oglasi

Leto dni prej (dan po dogodku v gozdu) …

Zvonec na vratih je vztrajno zvonil, zato je pohitela izpod tuša z ogrnjeno brisačo. Prepričana je bila, da je njena sestra spet pozabila ključ. Nihče ni zvonil s tako dolgim stiskom, ki ji je paral ušesa, kakor ona. Naglo je odprla vrata in se že hotela obrniti, vendar pa je namesto tega konkretno zazijala.

Njen seksi sosed jo je prav nesramno pozorno premerjal s pogledom.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»A danes menjava vloge?«

sex oglasi

Globoko je zardela, medtem ko jo je navihano opazoval. Nekaj je zamomljala vsa zmedena, nato pa ga je iz kulture vprašala ali bo kavo. Ni se branil, ona pa se je odhitela obleč.

»Oprosti za včeraj. Upam, da ni bil šok zate, kar si videla,« je rekel smeje, brez znakov kakršnega obžalovanja.

»Ne, kje pa, kaj pa je to kaj takega,« so se ji filozofsko zatikale besede.

Presunljivo modre oči s temnimi trepalnicami, ki so oči izrazito poudarjale, so jo premeteno opazovale. Med lahkotnim pogovorom je odvračala pogled stran od njega, saj jo je vsak stik z njegovimi očmi spekel kakor vroča žerjavica.

»Hotel sem te povabiti zvečer na žar,« ji je rekel.

Skrila je roke, ki so se ji zatresle od razburjenja pod mizo in pokimala.

*

V naslednjih nekaj mesecih se je Violeta razcvetela. Pikniki, zabave in koncerti so ji vdahnili nov smisel, v njeno prej dolgočasno življenje. Otresla se je monotone rutine in živela le še za vikende. Novi ljudje so jo prebudili iz dolgega spanja Trnuljčice, vendar pa se je še zmeraj po dolgih zabavah počutila osamljeno. Sanje, ki so hodile v korak z njo, je v takšnih trenutkih podoživljala in se mučila s sladkobo iz njih, ki se je mešala z grenko bolečino realnosti.

On pa je v galopu drvel skozi življenje z avanturo pod roko. Sijoča zvezda večera, veseljak, ki mu ni zmanjkalo lepih besed za dekleta in tolažbe za zlomljena srca. Včasih je opazila, da ji sledi s pogledom, zaščitniško jo je vzel pod okrilje svojega velikega srca kakor pogumni vitez.

Potem pa je spoznala njega. Bil je daleč od predstave o lepem drznem princu, vendar je predstavljal vse, kar sodobna ženska, ki ne živi z glavo v oblakih potrebuje. Temnolas, prijaznega obraza, ustrežljiv, pozoren in kavalirski. Po mesecu dni v vezi ga je zapeljala. Sama sebi se je zdela hudo predrzna, ko mu je odprla v seksi spodnjem perilu. Obotavljal se je in srce ji je divje bilo, ko ga je potegnila k sebi in ga slekla že pri vratih. Poredno ga je poljubljala vsepovsod, on pa ji je počasi sledil. Vroče se je razgrevala ob pogledu na njegovo orodje, ki se je takoj postavilo kvišku. Nerodno jo je povlekel k sebi, ona pa ga je na potisnila na posteljo in se spravila nanj. Zaprla je oči od zadovoljstva, ko ga je začutila v sebi in živahno pomigala z boki. Po kratki minuti je bilo zabave konec, izlil se je, nato pa je svoje potno telo stisnil k njenemu in očitno brez kakšne inovativnejše ideje, zaspal.

*

Na grd deževni petek je Violeta stala v strašnem nalivu jezno strmela v mašinerijo svojega črnega golfa. Njej se je zdelo vse v redu, ampak kripa ni več vžgala. Klicala je fanta, mamo in sestro, pa od nobenega od njih ni bilo odgovora. Domišljala si je, da bi imela pogum, da bi poklicala njega, svojega soseda, vendar, ko je ožemala svoje premočene allstarke, se je zavedla, da to ni najboljša ideja.

»Sranje!» je nič kaj damsko zaklela, ko je skozi dež videla sivega karavana, ki je ustavljal pred njo.

Bil je on! Poskušala se je skriti, tako, da se je delala kakor da nekaj išče pod sedežem avta. Odločno je potrkal na šipo in takrat se ni več mogla pretvarjati, da ga ne vidi. Spustila ga je v avto, saj je bil tudi on brez dežnika.

»Kaj se dogaja?« jo je smeje vprašal, ko je njegov pogled potoval od allstark, preko dolgega vzhodnjaškega krila, premočene jeans jakne in dolgih, razmršenih las, s katerih je kapljalo.

»Avto se je pokvaril,« je zavila z očmi.

»Škoda, pa v tako lepem vremenu. Bom te jaz peljal, samo avto porinem na tisti parkirni prostor, pa bova kasneje pogledala kaj je,« je pokazal nekaj deset metrov stran.

»Bom pomagala, tako sem že mokra,«je stopila za njim v dež.

S skupnimi močmi sta smeje rinila avto skozi luže, ki so nastale v zadnjih dvajsetih minutah. Premočena do kože sta ga prignala do cilja. Nekje sredi divjega dežja, ju je povezala medena evforija tega posebnega doživetja in Violeta se je zabavala kot že dolgo ne.

Peljala sta se v povezujoči tišini, dokler ni zavil iz glavne ceste.

»Ne greva domov?« ga je presenečeno vprašala.

»Nekaj ti moram pokazati,« je bil skrivnostno redkobeseden.

Naliv se je spremenil v lahen dežek, ki pa je prenehal, ko je izza oblakov pokukalo prijazno sonce. Peljala sta se po makedamski poti med gozdom. Po nekaj minutah sta prispela do samotne jase, nad njima pa je v nežnih barvastih odtenkih zažarela mavrica. Violeta je kratko zavzdihnila nad lepoto, takrat pa je zagledala prekrasno hiško iz temnega lesa z majhnimi okni in rumenimi zavesami. Tiho je kriknila, on pa je sledil njenemu prstu.

»Se mi je zdelo, da ti bo všeč,« se je nasmehnil.

»Prelepa je,« je zavzdihnila in se čudila podobnosti, ki si jo je nekoč ustvarila v glavi.

»Rabim le še dva konja, da bosta pojedla vse to,« je rekel in z roko pokazal na celoten hrib, ki se je raztezal po celi jasi.

»Za košnjo sem len,« je priznal.

»To je tvoje?« je izjecljala in ostrmela nad pravljično nebesno okolico.

»Mhmm. Poglejva, če imam notri kaj za preobleč,« je stopil proti hiški in ji pomignil naj mu sledi.

Ni ji preostalo drugega kakor, da stopi za njim. Prostori so bili komaj kaj opremljeni, na sredini sobe je stala miza s tremi stoli in majhen hladilnik. V kotu je bil postavljen velik kamin, pred njim pa debela rdeča preproga. Z obešalnika v kotu je snel delavski kombinezon in ji ga podal.

»Obleci se v to. Ne bom gledal, če nočeš,« se ji je nasmehnil tako lepo, da jo je v prsih popadla tesnobna skušnjava.

»Nočem,« se je zlagala in pogledala vstran.

Obrnil se je in odšel ven. Tri minute kasneje je Violeta oblečena v moder kombinezon v mislih stokrat preklela butasti avto, zaradi katerega je morala biti pred najbolj seksi moškim na svetu oblečena v prevelik pajac. Vrnil se je z nekaj poleni. Medtem ko je kuril ogenj v kaminu, je iz hladilnika prinesel steklenico vino. Takrat je med poleni opazila tudi nekaj strokov koruze.

»Hmm, kaj ne bova šla domov?« ga je vprašala.

»Moraš se segreti, saj si čisto hladna,« ji je rekel, ko jo je objel preko ramen. Premaknil je svojo glavo bližje k njeni, da sta bila z obrazi nekaj centimetrov vstran. Gledal jo je z nekakšno silovito nežnostjo, kateri se je tako želela prepustiti, da je drgetala od želje, ampak ji je v glavi zazvonil opozorilni alarm. Imam fanta, on pa je ženskar! Povesila je pogled v tla.

»Vidiš, da se treseš,« je smeje komentiral njen drget in ji natočil vino.

Dva kozarca vina kasneje je bila koruza pečena, Violeta pa je čutila toploto, ki ji je butala v obraz. Rahlo omamljena se je smehljala njegovim šalam in se počutila odlično, ko je grizljala zapečeno koruzo in ga gledala. V sebi je gorela od hrepenenja, ki je prevzelo nadzor nad njo. Ukradel ji je zrno koruze, ki je ostalo na stroku in ji ga nagajivo vrgel za pajac. Nagajiv otroško razposajen izraz na njegovem obrazu jo je dražil in počutila se je tako živa, ko se mu je približala in mu vrgla zrno v čelo. Njegova narejena strogost jo je spodbudila, da je vstala in stekla stran.

Trenutek kasneje jo je držal na svojih rokah in jo nežno gledal. Mehko jo je poljubil na usta in, ko mu je vrnila poljub, je sedel z njo v naročju nazaj na preprogo. Violeta je slabo vest potisnila daleč stran. Sto dolgih poljubov kasneje sta ob toplem ognju počasi slekla drug drugega in se prepustila zaključnemu aktu pravljice. Življenje jo je končno povleklo za seboj, uživala je v kratkih trenutkih sreče, ko je bila zlita z njim v eno. Ljubezen ji je poklonila čarobna krila, ko se je spojila z njim v čudovitem ritmu spolnosti. Brez ozira na posledice, bi dala vse za vsako minuto te začarane pravljice.

*

Dve leti kasneje je Violeta v dolgi obleki stopila iz okrašene kočije. Slovesnost je potekala na travniku ob hiški. Črn in bel konj sta si začudeno ogledovala lepo oblečene svate. Kasneje je majhna družba sedla za leseno klop pred hišo, kjer so najprej postregli s pečeno koruzo.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.