Zakaj imajo ženske rade grob seks?

Posted by
sex oglasi

grob seks

Grob seks seveda v smislu večjega užitka in naslade in ne kot znašanje enega partnerja nad drugim

Vse ženske seveda ne marajo grobega seksa ampak tiste, ki ga pa, pa redno fantazirajo o njem. Nekatere ankete so pokazale, da kar 60% žensk fantazira o grobem seksu. Nekateri pari odkrito priznavajo, da jih grob seks še dodatno vzburi in moški v teh parih imajo nemalo izkušenj, ko je partnerka po “normalnem” seksu razočarana.

Ali grob seks pomeni BDSM?

Kakor komu ampak v osnovi vsekakor ne. Z BDSM ljudje prej povežemo vnaprej dogovorjene akcije kot so: usnje, vezanje rok, biči, dominacija-uboganje in podobno. Grob seks pa sam po sebi pomeni neko spontano reakcijo, ki se zgodi med samim seksom. Včasih k temu napelje ona s kakšnim odločnim stavkom “Pofukaj me kot prasico, slišiš?!”
Nekomu se bo to zdelo malo verjetno a ni malo parov, ki pričajo ravno o tem in o povečanju vzburjenosti ob vsakem podobnem dejanju.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Zakaj bi bil grob seks sploh komu zanimiv?

Zakaj pa je adrenalinskim odvisnežem denimo všeč bližnje srečanje s smrtjo, skakanje s stavb kjer jih padalo reši zadnji trenutek, nevarovano plezanje visoko nad tlemi in podobno? Kemija v našem telesu poskrbi, da se v teh trenutki počutimo nepremagljive in te občutke si kasneje želimo podoživeti znova in znova. Včasih je dovolj, da jo on grobo zgrabi za lase, ji potegne glavo nazaj in brezkompromisno zabije svoj penis od zadaj. Spet drugič ona prosi naj jo davi medtem, ko jo gleda v oči in silovito nabija med razkrečene noge. Občutek, da bo zdaj, zdaj ostala brez zavesti je nora izkušnja. Pojavijo se prividi in občutek lebdenja v nekih vnaprej zamišljenih sanjah. Dokazali so, da v možganih obstajajo predeli, ki se enako odzovejo na vzburjenje in bolečino. Zato kakšen blažji ugriz, šeškanje, grob prijem, … tako magično vplivajo na nas.

sex oglasi
Priljubljena BDSM erotična e-novela “Igrajva se BDSM”. Naroči brezplačno!

Torej pri grobem seksu ne gre za poniževanje ženske?

Dokler se ona pri tem počuti seksi in jo vzburja občutek, da se do nje vede kot, da je kurbica, potem ne. Je pa potrebno imeti določene meje in dogovor do kam bosta šla. Če njo vzburja boleče šeškanje po zadnjici potem ni nič narobe s tem. Tudi on se lahko podredi, ker ga vzburja misel na to, da je nemočen na vseh štirih in se ona izživlja nad njim. To pa ne pomeni, da ga bo sredi ceste oklofutala, ker je narobe stopil s pločnika. Gre za zadeve, ki se odvijajo za štirimi stenami, v njunem intimnem okolju kjer doživita tisto za čemer hrepenita oba. Enoličen seks je zanju preveč dolgočasen in enostavno potrebujeta popestritev.

Kako najti partnerja za seks po naših željah?

Najprej seveda skozi pogovor. Ali gre za obstoječega partnerja ali pa, ko se odvija novo poznanstvo, ki da slutiti na to, da se razvija razmerje. V veliko pomoč pa so danes tudi spoznavni sex portali, kjer že v opisu lahko razberemo kaj si oseba želi in kakšen seks ima rada.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.