Erotične zgodbe: “Dež za seks”

Posted by
sex oglasi

Dežuje …

V tvojem razkošnem stanovanju je prijetno toplo zato lahko pomanjkljivo oblečena stojim pred oknom in opazujem debele kaplje kako polzijo po šipi. Z roko sežem po tvoji prijetno dišeči, beli srajci in se ogrnem z njo. Čeprav me ne zebe mi bradavički nagajivo nabrekneta.

Naslonim se na polico in se zazrem v daljavo. Odpre se mi prelep razgled na odprto morje. Kljub dežju v daljavi opazim bela jadra, nekoliko bližje obali pa nekaj ljudi katerih dež prav nič ne moti. Zabavajo se v bližnjem lokalu, stresajo šale in uživajo v svojem prostem času.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Nenadoma me od zadaj v prijeten objem vzamejo tvoje roke. Moje telo drhti od poželenja pa čeprav ni minilo kaj več kot četrt ure od kar sva potešena obležala sredi velikanske postelje. V nosnici mi prodre vonj po tvojem gelu za prhanje. Tako svež, tako mamljiv …

sex oglasi

Znova si te zaželim. Zasanjano gledam skozi zarošeno steklo in se veselim dežja. Ostala bova doma in se vrtela v plesu užitka ter naslade. Na goli zadnjici začutim tvojega korenjaka. Počasi se vzpenja pod tvojo srajco in boža mojo žametno kožo. Tako svilnato mehak občutek, ki me še močneje vzburi. Tiho zaječim, ko mi z dlanmi objameš joški in me vroče poljubiš na vrat. Čutim kako se moja muca vlaži, kako od silne potrebe poplavlja in si te želi.

Božaš moji jedri dojki, nabrekli bradavički se znajdeta med tvojimi prsti in s poljubi me siliš, da tiho ječim. Sem kot nenasitna potrebnica, ki živi za tisto trdo čudo med tvojimi nogami. Obožujem ga. Čvrstega, gladkega, ravno prav velikega. Sanjam ga kadar te ni poleg. Sanjam kako ga obdelujem s svojimi usti, kako si gladim ustnice z veliko nabreklo glavico in jo nato posesam mednje. Tvoj pogled je v tistih trenutkih vedno enak. Tako zasanjan, tako prijeten in očarljiv.

Obrnem se k tebi in spolzim ob tvojem golem telesu. Z obrazom se ustavim šele ob velikem lepotcu, ki ponosno stoji pred menoj. Objamem ga s prsti, ga občudujoče opazujem, božam, ga poljubljam in ga merim s svojim iztegnjenim jezikom. Zavrtim z njim okoli vrha in ti pogledam v oči. Zdaj imaš tisti pogled, tako zasanjan, poln pričakovanja in hvaležnosti.

Počasi ga vzamem v usta in ga posesam vse do korena. To obvladam in vem, da si nor name tudi zaradi tega. Božam ti moda, sesam velikega tiča, ti pa se ob tem komaj držiš na nogah. Zaželim si okusa sperme v svojih ustih in pohitim. Tvoja roka na moji glavi pa signalizira, naj grem bolj počasi. Spoštujem tvojo voljo. Z roko poiščem poplavo med mojimi nogami in pričnem božati pohotno princesko. Z lahkoto vzame vase dva prsta naenkrat. Ščegetavček mi nabrekne do skrajnosti in vsak dotik mi povzroča sladke bolečine.

Nenadoma si te noro zaželim v sebi. Vstanem, se znova obrnem proti oknu in se zazrem v daljavo. Dež ponehuje. Morda bova šla kasneje ven. V kakšno dobro restavracijo, ali zvečer v bar, disko, …

Tvoje roke grabijo moje boke, vlečeš mojo zadnjico k sebi in čutim kako s svojim trdim tičem trčiš ob mojo poplavo. Primeš ga z levico in me božaš po pošastno potrebni pički. Trga se mi od potrebe. Prosim te, da mi ga zabiješ in me pofukaš do onemoglosti. To ti je všeč. Da me mučiš in me še malo pustiš v nemilosti.

Potem nastaviš tiča med vlažne sramne ustnice, prestaviš roko na moj bok in me neusmiljeno nasadiš. Pred mojim obrazom se šipa pošteno zamegli, oči se mi zaprejo a kljub temu vidim pred seboj vse kar si lahko lepega predstavljam.

Še močneje napnem zadnjico proti tebi, nekoliko upognem kolena svojih dolgih nog in začutim dodaten centimeter v sebi. Fukaš me kot bi nama bilo zadnjič. Tvoje roke zdaj grabijo za moje prsi, ščipaš me za boleče nabrekli bradavici in me grizljaš po vratu. Tako hudičevo potrebna sva oba in vesela dejstva, da sva še ostala v stanovanju.

Ob vsakem novem naletu me od siline privzdigne na prste, s rokami se krčevito opiram na polico pred seboj, obraz mi polzi po zarošenem steklu in slišim svoj hripav glas, ki prosi, da prideš vame. Nič ne oklevaš. Moje prošnje te le še bolj vzpodbudijo, da se kot žival zasadiš vame. Čutim kako mi stopala lebdijo nekoliko od tal. Držiš me v svojem objemu, naslonjeno z obrazom na povsem zarošeno šipo in prihajaš vame. Prihajaš kot bi ti ne bilo prišlo pol ure nazaj. Razlivaš vame svojo vrelo belino in v krču sesaš mojo ušesno mečico. Ujela sem te in tudi sama uživam v sladkem stresanju po celotnem telesu. Pamet me na kratko zapusti in predstavljam si samo sebe na kolenih kako ti iz velike nabrekline posesam še zadnje kapljice tvojega silnega orgazma.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.