Erotične zgodbe | 50 odtenkov ali pustni dan

Posted by
sex oglasi

“Ne maram maškar,” je rekel. In res jih ni. Dokler mu za pusta ni vstopila v sobo oblečena le v nekaj seksi perila in obrazom skritim za prefinjeno črno masko.

erotične zgodbeVzelo mu je sapo in nemudoma je v naročje spustil knjigo katero je bral. Z očmi je pospremil njen veličasten sprehod skozi dnevno sobo in se spraševal kje je izgubil vse besede. V tistih čipkastih trakovih, ki so zakrivali le najnujnejše in z masko preko oči, je delovala tako, … skrivnostno, čarobno.

Bil je presenečen nad občutkom, ki ga je spravljal v rahel dvom. Je to sploh ona?

Jasno! Kdo pa naj bi bil?!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Pa vseeno, lasulja, zakrit obraz, … le pohotne oči so se svetlikale skozi mali odprtinici. Njeno telo je bilo videti kot obris nekoga iz druge dimenzije. Sesula je njegovo dnevno rutino, ga potegnila naravnost iz sanjskega sveta knjige in še vedno se je lovil v dvomu, da morda ne vidi povsem prav.

sex oglasi

Potem je elegantno krenila proti njemu. Šele takrat je v njeni roki opazil tenko šibo vrh katere so se tresle drobne resice. Znala je hoditi kot manekenke. Stopalo pred stopalo, da ji je dvigovalo boke in je videti še bolj ekstravagantna kot sicer. Njen obraz je bil ledeno brezizrazen. Niti besede ni spregovorila. In on tudi ne.

Ustavila se je tik pred njim, ga ošinila s pogledom in se v eni potezi sunkovito obrnila naokoli. Kakšnih deset centimetrov od obraza je imel njeno prelepo zadnjico, okrašeno s črno mojstrovino, ki jo je naredila še lepšo. Knjigo je položil stran in se z dlanmi zapeljal po njeni gladki in dišeči koži. Sklonil se je naprej, da bi jo pobožal z obrazom. Komajda se je dotaknil z ustnicami njenih ritnic, se je umaknila in ga s šibo nagajivo ošvrknila po vratu. Bil je presenečen saj se takšnih igric še nista šla. Pa vseeno, zdelo se mu je super privlačno.

Vedno si je zamišljal, da bi jo imel zvezano pred seboj na milost in nemilost. Nikoli pa ni pomislil, da bi morda užival tudi v obratnih vlogah. Zabavala ga je misel na to, da se je pripravljen pustiti prebičati na smrt, če bi potem lahko z njo počel kar ga bo volja. Glede na to kakšno predstavo mu je priredila, verjetno ne bi bila pretirano omejena pri izpolnjevanju njegovih želja.

Potem se je spet obrnila s hrbtom proti njemu. Šibo je prijela za oba konca in se z rokama spustila vse do tal. Zdaj je imel pred očmi še bolj izzivalen nastop kot malce prej. Znova je objel njeno zadnjico in se z obrazom naslonil nanjo. Tokrat ga ni usekala s šibo, zato mu je šlo malce na smeh. Poljubljal je njena napeta hlebčka in s prsti zabredel daleč med njena stegna. Po fini tkanini so mu drseli kot preko žameta in pod blazinicami je kmalu začutil kako zelo razpoložena je. V hlačah ga je pričelo tiščati in, ko je želel z roko seči vanje, se je spet umaknila. Pokleknila je preden in ga z šibo udarila po prstih. Še vedno nista spregovorila niti besede. To se mu je zdelo tako noro erotično, da je skušal zdržati do konca.

Prijela je za rob njegovih športnih hlač in jih potegnila z njega. Z resicami je nato previdno božala vrh nabreklega kurca, ki se je dvignil do skrajne točke proti svojemu gospodarju. Bal se je, da ga bo usekala po njem, a upal, da vseeno ni tako “usekana”. Namesto tega je šla z vrhom šibe navzdol, vse do jajčk in jih pobožala, ter kar malce predrzno “oklofutala”. Ni se zavedal, da ima ves čas na široko odprta usta. Kljub temu, da je bil verjetno videti na smrt smešen, so njena usta ostala v ravni črti.

Velika črna maska je bila vse bližje in kmalu je lahko vrh tiča začutil njeno vročo sapo. Le kak milimeter stran od nabreklega reveža je zapeljivo razpirala svoje našobljene ustnice. Pomislil je, da mu lahko celo pride, če bo še naprej igrala takšno igro. Ne da bi se ga dotaknila? Tega užitka ji že ne bo dal.
Končno je vrh tiča končal med njenimi polnimi ustnicami in zdelo se mu je, da mu boke kar samo od sebe dviguje proti njej. Takoj je občutil vrh šibe na izklesanem trebuhu. Naslonil se je nazaj in škilasto pogledal navzdol. Zamaskirana, erotična bejba mu ga je prav počasi vlekla, on pa se je spraševal kako to, da ni že prej opazil njenih nagnjenj k podobnim “igram”.

Z možgani je bil le nekako na pol prisoten, ko mu je sedla v naročje. Zagledal se je v tisto skrivnostno masko in oči, ki so gledale globoko v njegove misli. Z vrelim mednožjem je poležala njegovega korenjaka in ga pričela zapeljivo drgniti z muco kar preko vlažnih spodnjic. Segel je po njih, da bi jih slekel z nje, a ga je takoj doletel nov udarec po prstih. Zakaj hudiča ji ne sme sleči hlačk? Rad bi, da mu sede na kurca in ga pojaha do nezavesti. Še vedno brezizrazna je enakomerno jezdila v njegovem naročju in se z rokama upirala v njegove prsi. Tako vlažne spodnjice je imela, da bi nemara lahko zabil kurca vanjo skupaj z njimi. In bil je tako potreben, da bi tudi jih, če bi jo le lahko prijel, obrnil, …

Saj bi jo lahko, a mu je tista igra postala nekako všeč. Rad je sodeloval v njej. Hotel je videti kam ju bo vse skupaj pripeljalo. Njen pogled je bil omamen, skozi čipkasta trakova preko prsi pa je jasno videl njeni vzburjeni bradavici. Če bi segel po joških bi jih verjetno spet fasal, zato je dal mir. Prepustil se je njenemu vodstvu in se le še stežka upiral nezadržnemu orgazmu. Vse skupaj ga je tako močno vzburilo, da se ni mogel kontrolirati kot ponavadi. Po glavi so mu švigale najbolj umazane misli in ideje. V mislih jo je grizljal za nabrekli bradavički, ju sesal, nesramno klofutal čvrsto ritko in ji z drugo roko za hrbtom držal sklenjeni zapestji.

V njegovih mislih je bila sužnja ona in ne on. Obljubil si je, da bo to storil takoj po tem, ko bosta opravila s to pustno igro. Zvezal jo bo, jo s kurcem tolkel po ustnicah, dražil vzburjen ščegetavček le za hip in jo nato pustil umirati od potrebe. Dobro je vedel kakšna je, ko si zaželi fuka. Ko se bo usmilil nje (in sebe), jo bo nesramno obrnil na vse štiri in jo tako zvezano, nemočno nažgal od zadaj. Kričala bo, a ne od bolečine. Prosila bo naj jo pofuka, naj pride vanjo in jo odnese v raj.

Predrzen načrt mu je zbledel iz misli, ko je začutil kako se mu po naročju razliva vrela sperma. Končno se je nekoliko nasmehnila medtem, ko je še vedno gnetla ubogega tiča s svojim mednožjem. Krivilo ga je po kavču, s prsti je zaril globoko v blazine in skušal še naprej ostati tiho. Težko, zelo težko, … tokrat je zmagala ona.

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.