Erotična masaža in happy end

Posted by
sex oglasi

Vsekakor posebna erotična masaža

Poglejte si kakšne erotične masaže je bil deležen možakar v posebnem salonu kjer se izvaja erotična masaža. Masaža kot si je človek lahko le želi, na koncu pa obvezen “Happy End”. Le ta pa je bil resnično nekaj posebnega 😉


erotična masažaErotična masaža, kot že ime govori, je masaža kjer se v naših čutilih sprostijo erotična čustva in naboj. Oseba, ki odkriva čare katere nudi erotična masaža, je vsekakor hitro podvržena neizmernemu ugodju in navalu ugodja, če sta le maserka ali maser prava.

Dobro se je prej pozanimati kateri saloni erotične masaže so kvalitetni in blizu vas, ter preveriti cene posameznih storitev, ki se lahko precej razlikujejo. Preverite seveda tudi kaj vse nudijo ti saloni in nikakor ne pričakujte seksa saj so ponudniki nudijo erotično masažo in nikakor ne prostitucije.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Tovrstna masaža je vsekakor idealna sprostitev tako za človeka z napornim stresnim ritmom v službi in doma, kot tudi za nekoga, ki si želi le nekaj več ugodja kakor pa ga je deležen. Erotične masaže izvajajo izbrane, izučene maserke in maserji, ponavadi pa je na voljo pester izbor izvajalcev. Neredko se na spletnih straneh lahko naročimo glede na uro in izbor prostega maserja ali maserke. Prav tako si lahko privoščimo tudi dva hkrati, ali pa s seboj celo pripeljemo partnerko ali partnerja ter skupaj uživamo v sprostitvi, ki se navadno orgazmično konča.

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.