Erotične zgodbe | Ujeta v mrežo

Posted by
sex oglasi
Zadnje dni sem se počutila kot riba, ki je še včeraj svobodno plavala po širnem morju, zdaj pa je bila ujeta v mrežo iz katere se ni znala prebiti. Ni bila še na suhem a tudi izhoda ni bilo videti.

Le dober teden pred poroko so se mi v glavo pritihotapile davno pozabljene ideje. Verjetno zaradi strahu pred izgubo svobode, sem pričela razmišljati o časih, ko sem svobodno letala s cveta na cvet, izbirala fante in se lepo imela z njimi. Ko sem spoznala Tomaža pa sem menila, da sem naletela na princa, ki sem ga lovila celo življenje. Imela sva se lepo, razvajal me je, na koncu pa tudi zasnubil. Bila sem šokirana a srečna, ter seveda pristala, a kaj, ko me je kmalu pričel preganjati nek potlačen strah.

Da bi naslednjih 60 let živela z enim in istim človekom?

Zvečer je pijača naredila svoje, jezične prijateljice in nov moški obraz pa so posel dokončali.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Pa se ja ne boš zdaj držala nazaj ob takem tipčku?!” je vreščala Sandra medtem, ko je skušala z boki ujeti ritem glasne glasbe v diskoteki.

sex oglasi
Ujeta v mrežo

Ujeta v mrežo

Videla sem kako jo pri tem opazujejo mnoge moške oči, kako jo poželjivo slačijo s pogledi in vedela sem, da se lahko da dol tisti večer s komerkoli. No ja, razen s tipčkom, ki je zapel zame.
Videlo se je, da si me noro želi, to pa je povedal tudi Sandri, ki mi je posredovala njegove misli kot bi bili spet šolarki. Priznati moram, da me je misel na seks z njim noro vzburjala. Enkrat sem zaradi tega celo pobegnila ven a se kmalu vrnila nazaj, da bi ga poiskala. Naslednjič sva odšla skupaj in bolj sem jaz njega vlekla za roko kot on mene.

“Kje imaš avto?” sem nestrpno spraševala in se niti nisem trudila skriti nabreklih bradavic, ki so tiščale skozi majico.
Prav tja je usmeril pogled in se nasmehnil:
Imam boljšo idejo,” je dejal in me potegnil za sabo.

Po slabih desetih minutah sva bila pri njemu doma. Stanoval je blizu in ne spomnim se, da bi kdaj tako hitro ležala v tuji postelji.
Slačil mi je kavbojke, se pri tem z zobmi lotil moje majice in na koncu še modrčka. Nabrekli joški so mi dobesedno štrleli v zrak, mali bradavički pa sta nabreknili kot zreli borovnički.

Dotikal se ju je z jezikom in ju sesal, da me je od poželenja že pošteno skelelo, jaz pa sem si želela še in še. Z roko mi je šel pod hlačke in prste usmeril navzdol preko poraščenega grička, vse do poplavljenih sramnih ustnic. Pokril je celo češpljico nato pa počasi potegnil navzgor in pobožal ščegetavček, ki je nesramežljivo nabreknil do skrajnosti.
Zaječala sem, on pa se je odlepil od mojih joškov in dahnil:

“Kmalu se poročiš, ne?”

Hm, nikakor pravi trenutek za butasta vprašanja, ampak reči moram, da me niti najmanj ni vznemirilo. Na moje presenečenje me je misel na bližajočo se poroko, še močneje vzburila. Rekla sem si, da se moram dobro pokavsati z drugim preden dokončno zapečatim resno zvezo. No ja, to je bil bolj nekakšen izgovor zame.

Med stegna sem stisnila njegovo roko in privzdignila boke, da je s sredincem končal globoko v moji muci. Moja neznosna potreba ga je spravljala v dobro voljo. Smehljal se je, ko me je izmenjaje poljubljal na joški. Potem je ustnice prislonil ob moje in srečala sva se z jezikom. Moji boki so ponoreli, njegove prste sem jemala vase, suvala v njegovo roko in ekspresno hitro prihajala. Po stegnih mi je teklo od potrebe, nakar sem se skobacala pokonci in z glavo naravnost v njegovo naročje. Odpela sem mu zadrgo, ven potegnila debelega tiča in ga nemudoma pričela lizati in sesati.

“Tako potrebne bejbe pa še nisem spoznal,” je rekel.

»In je tudi ne boš,« sem odvrnila, ter znova zapolnila usta z velikim tičem.

Potem ni več govoril. Le še stokal je kako lepo je in se krivil po postelji, ko sem sesala vrelo spermo in njegovega uda. Njegov korenjak je bil videti tako nabrekel in žilast kot, da ga bo pravkar razgnalo. Vedela sem, da je v tistem trenutku občutljiv kot hudič a si nisem mogla pomagati. Sedla sem nanj, mu z joški legla na obraz in znova zavrtela boke. Objemala sem ga s svojo potrebno muco, se mu z zadnjico zabijala v noge in poslušala njegovo ječanje, ki je mejilo na hlipanje prestrašenega dečka.

Potem so se pričele proti moji riti plaziti njegove roke, dolgi prsti so se zakopali med ritnici, ju potegnili močno narazen, nakar se je pričel korenjak zabijati vame od spodaj. Zdelo se mi je kot bi lebdela nad njim in nad posteljo, potem pa sem se v novem orgazmu počasi spustila nazaj na realna tla.

In zakaj sem zdaj ujeta v mrežo kot ribica?

Sveže poročena, se še vedno hodim dajat dol k njemu. Celo takrat, ko to počnem doma le kakšno uro prej. Enostavno ne gre mi iz glave tisti njegov silen korenjak, njegove pohotne roke, ki se sprehajajo po meni, njegov jezik, ki liže in liže, njegova usta, ki pijejo moje sokove …

Moje telo kriči po njemu!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.