Kako do seksa v 2022?

Posted by

Dnevi in tedni letijo, obveznosti pa nam ne pustijo niti dihati ali denimo najti partnerja. Kako v 2022 najlažje do seksa?

analni cep analni rep

Ljudje smo iz krvi in mesa zato ne čudi, da si tudi samski želijo potešiti svoje intimne potrebe. V resnici je tako, da tudi vezani velikokrat niso najbolj srečni v svojih vezah in zato iščejo kak skok preko plota ali pa celo seks na nekoliko drugačen način. Sploh v zadnjih letih, ki jih je zaznamovala korona je opaziti porast samskih in tistih, ki priznavajo, da se večkrat samozadovoljujejo kot seksajo. O tem pričajo tudi nadvse zanimivi rezultati ankete “Seks in Slovenci”.

Kako do seksa že danes?

Odgovor na to vprašanje se vsekakor skriva v spletnih portalih z oglasi za odrasle kot je urgenca.com. Portal na katerem se lahko pohvalijo že z več kot 130.000 registriranimi člani je prava fuk meka za Slovenke in Slovence. Kopica profilov prepolnih vročih akterjev, ki so naložili že več kot 50.000 erotičnih fotografij priča o tem kako zelo je potrebna Slovenija.

Na URGENCA.COM je tudi 5.000+ svingerjev!

Da je seks za eno noč ali ONS (One Night Stand) izjemno iskan je jasno. Če si med njimi tudi ti potem vsekakor preveri Urgenco kjer se registriraš popolnoma brezplačno in že naslednji trenutek pričneš z brskanjem med vročimi profili. V zadnjem času so se na portalu izjemno potrudili in ponudili celo možnost Avdio/Video klica, ter kopico drugih orodij, ki ti olajšajo pot do seksa.

Brezplačno do seksa

Moški na omenjenem portalu opravijo brezplačno registracijo, za uporabo vseh čarobnih orodij in možnosti pa bo potrebna ena izmed nadvse dostopnih članarin. Prav ta trenutek je v teku akcija s kar -60% na vse članarine! Pri plačilu uporabi promo kodo Pomlad22 in izkoristi vse prednosti članarine. Povejmo še, da je uporaba portala za ženske ta trenutek v celoti brezplačna! 

Ne glede na to ali iščeš bejbo, tipa ali par, boš v kratkem pred zelo zahtevno nalogo koga izbrati. Sledijo nadvse vroči klepeti saj se uporabniki dobro zavedajo kje so in zakaj so tam. Dovoli svoji domišljiji prosto pot in doživi fantazije, ki se ti že dolgo pretakajo nekje globoko v tvoji duši. Še danes je lahko tvoja postelja prizorišče strastnega seksa. In zakaj le postelja? Naj bo avto, garaža, park …

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.