Erotične zgodbe | Vroče darilo zame je bilo darilo zanj

Posted by
sex oglasi

Moj dragi je svetovni prvak v tem kako drugemu podariti nekaj kar je v bistvu vroče darilo zanj

Kot vedno tudi tokrat ni pozabil na najino obletnico. Le kako bi, ko pa je celo leto mislil le na ta dan, kaj mi bo kupil in kako bo darilo potem izkoristil sam.

Kot na božični večer, me je tisti dan (zjutraj) na nočni omarici pričakala elegantna darilna vrečka. Bila sem v fazi prebujanja in se nasmehnila ob misli, da natanko vem kaj je njena vsebina. Ko sem se končno skobacala do roba postelje in se spomnila, da sem ob njem zaspala gola, sem nase potegnila rjuho kot, da bi me kdo lahko videl. Bila sem sama. On je šel v svoj glasbeni studio in me pustil samo z darilom.

Počasi sem vlekla vsebino vrečke na posteljo in zadovoljno opazovala rdeče spodnje perilo, ki se je razkrivalo mojim očem. Prestižna blagovna znamka, velikost kot ulita in materiali, ki božajo žensko nežno kožo že navsezgodaj zjutraj.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Navlekla sem spodnjice, si nato zapela še nedrček in se skobacala s postelje, da bi se občudovala v velikem ogledalu pri vratih. Tako skuštrana nisem bila za nikamor. Šla sem v kopalnico, se previdno slekla in stopila pod osvežilno prho. Moji čuti so se pričeli resneje prebujati in spomnila sem se vročih trenutkov, ki sem jih s svojim ljubimcem in zaročencem doživela prejšnji večer.

sex oglasi

Nikoli se nisem naveličala seksa z njim pa čeprav sem pred leti menila, da ne bi mogla v postelji tako dolgo trpeti istega tipa. On je bil drugačen od vseh prejšnjih. Tako seksi, pohoten in raznovrsten, da me je zlahka prepričal, da je nekdo drug. Rada sva se našemila in se pretvarjala, da sva policist in medicinska sestra ali pa vojak in vojakinja.

Včeraj je potrgal moj zadnji komplet medicinske sestre a mi ni bilo žal. Po vseh tistih orgazmih?! Niti najmanj, hehe.

Namuznila sem se in glavo še enkrat pomolila pod vodo, da mi je ta stekla po dolgih laseh, obliznila dojki in se razlila navzdol po mojem lepem telesu. Po telesu katerega je pred nekaj urami obdeloval njegov jezik, ga božal čvrst, velik korenjak, ki je kasneje neustavljivo svojo razlival vrelo spermo po moji goli koži.

Zaprla sem vodo, stopila na hladne ploščice in se otrla v brisačo. S prsti sem si šla preko mednožja in zadovoljna ugotovila, da je še vedno popolno urejeno. Dotiki so me vzburili in malo je manjkalo pa bi se popeljala do novega orgazma. K sreči me je zapekla vest, da bi ga doživela brez njega, zato sem prenehala z božanjem, takoj voljne, muce.

Nadela sem si rdeče perilo, nato pa si posušila lase, uredila obraz in pričesko, ter iz predala potegnila biserno ogrlico. Šla sem nazaj v sobo in legla na posteljo. Še enkrat sem si pobožala prsi in si šla s prsti preko vzburjenega mednožja. Upala sem, da bo kmalu doma. Bil je najin praznični dan in zagotovo bodo zmogli brez njega, sem si prigovarjala medtem, ko sem skušala spodaj ostati čim bolj suha.

Potem sem slišala škrtanje ključavnice vhodnih vrat, … koraki so se ustavili pred vrati spalnice, … čakal je. Nato je počasi odprl vrata, pokukal v sobo in me zagledal. Svoje darilo zame, ki ga je kupil sebi. Ta moj premeteni ljubimec. Delala sem se, da spim, čeprav je vedel, da sem se morala ravnokar urediti za njega.

“Lepotička,” je zašepetal. “Veš, takšnemu darilu se pa resnično ne morem upreti pa čeprav je še tako zgodaj.”

Legel je k meni, me objel, božal s poljubi, s svojimi vrelimi ustnicami, me raziskoval in me delal potrebno. O moj bog, tako zelo, zelo potrebno!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.