Ste dovolj sproščeni za kaj takega?

Posted by

Doživite erotiko, zabavo in zapeljiva presenečenja od blizu: erotični šovi, tantrična doživetja, striptiz, seks v živo in še mnogo vzburljivih nastopov. Oglejte si, načudite se in se naučite – sLOVErotika prvi vikend v decembru zagotavlja dogodivščino za vsak okus.

Privlačna mešanica šovov na odru in v Mini teatrih bo poskrbela za vročična telesa v hladnih zimskih večerih. Poželjivo dogajanje boste lahko spremljali v dveh nadstropjih dvorane: spodaj vas bo pozdravila možnost sprostitvenega kozarčka, ples v kletki, seksualna 3D doživetja, tekmovanje na mehanskem biku in skrivnostna doživetja tantrične spolnosti. A šele s sprehodom proti vrhu, boste doživeli vrhunec dogajanja. Pornese in artisti različnih narodnosti bodo pripravili šove kot jih še niste videli. Igre z ognjem, vroča telesa združena pred očmi množice, užitki deljeni z obiskovalci in užitki dovoljeni le dekletoma med sabo.

Oba spola bo navdušila množicam dobro poznana Simony Diamond, ki letos na sejem erotike prihaja že drugič, tistim bolj športno navdušenim bo utrip dvigala postava in predstava Mire Cuckold. Krasno telo in prodoren pogled bosta gledalce držala napete ob nastopu Miss Iron, na svoj račun pa bodo prišle tudi oči in prsti tistih, katerih glavno poželenje je moško telo. Pripravite se na lanskega zmagovalca najboljšega šova na sejmu – Vinca.

Nekatere nastopi se bodo odvijali na glavnem odru, drugi v manjših, bolj intimnih zavetjih Mini teatrov. Pestrost dogajanja pa ne bo krojilo le odrsko dogajanje, na sejmu se bo predstavil tudi spekter skrbno izbranih mednarodnih ponudnikov erotičnih pripomočkov: razstavljeno bo tako zapeljivo perilo kot strogo usnje, olja za čutne masaže ali erotični pripomočki za divje avanture. Video vsebine za užitke doma ter nočni klubi za pristna doživetja. SLOVErotika bo ponudila bazar erotičnih fantazij!

Od petka, 30. novembra do nedelje, 2. decembra 2018 lahko na Celjskem sejmu pričakujete izvenserijsko doživetje, ki ga lahko vzamete kot izobraževalno ekskurzijo ali pa kot nepozaben končni izlet leta. Pustite se presenetiti, morda boste v letu 2019 začeli prakticirati reči, za katere še sploh ne veste, da vam vzburjajo domišljijo.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.