Na Sloverotiki 2018 je jahala tudi Jasna Kuljaj!

Posted by
sex oglasi

Pretekli vikend smo se mudili v Celju na sejmu erotike in videli marsikaj kar je pognalo naša srca v višje obrate!

Konec prejšnjega tedna se je v Celju znova konkretno dvignila temperatura. Razlog za to je bil seveda najbolj vroč dogodek leta v Sloveniji, SLOVEROTIKA 2018, na katerem je po nekaj letih znova sodeloval tudi najbolj vroč spletni oglasnik pri nas, Urgenca.com! Tega je predstavljala sexy Eva (Evin Svet) in najpogumnejšim obiskovalcem sejma nudila pošteno jahanje. Mehanskega bika seveda. Prepričala sem se, da je lahko jezdenje ena bolj erotičnih reči za naše oči. Napete ritke so se borile z gravitacijo in sunki iz leve v desno, na koncu pa prav vse, brez izjeme, pristale na mehki blazini.

V sedlu so se znašli tako obiskovalci kot nastopajoči na glavnem odru (v seksi opravah) in pošteno ogreli, ter navdušili zbrano množico. Jezditi tako zahtevno “zver” v samih tangicah ali pa v krilu je vsekakor sila zahtevna preizkušnja, ki pa je zares lepo popestrila dogajanje na letošnjem sejmu erotike.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Obiskovalka na biku

Pogumna obiskovalka kroti bika

Na biku se je znašla celo prelestna in izjemno priljubljena Jasna Kuljaj, ki je z odliko prestala sila naporen preizkus.

sex oglasi

Naboj erotike je bilo čutiti na vsakem koraku in v vsakem pogledu, zato ni čudilo niti povečano povpraševanje po “vročih zmenkih”. Urgenca.com je bila tam in je tu za vas, prav zato!

Navdušile so me tudi predstave na glavnem odru, še posebej lesbo in dildo showi. Sexy akterka je iz svoje “prijateljice” vlekla kroglice in trakove tako, da sem na koncu, v stilu nastopa čarodejev, pričakovala že kakšnega zajčka. Tega nisem dočakala, je pa zato nastopila druga lepotička, ki je bila opremljena z analnim čepkom katerega je krasil zajčji repek. Manjkal ni seveda niti seks v živo, ki je zbrano množico in voditeljico navdušil z redko videnim orgazmom v živo.

Najbolj vroč sex portal v deželi Urgenca.com, je organiziral tudi nagradno igro v kateri bo z žrebom 10.12. enemu izmed obiskovalcev sejma (ki so se prijavili na nagradno igro), podaril pametni telefon HUAWEI P smart.

Bilo je vroče, bilo je super in komaj čakam naslednji sejem!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.