Spolne navade Slovencev v 2020! | Nagradna anketa

Posted by

Kako seksamo Slovenke in Slovenci v letu 2020? Si že upamo česa kar nam je bilo še pred kratkim nepredstavljivo? Kaže DA!

Sodeluj v veliki slovenski raziskavi o spolnih navadah sonarodnjakov in izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020!

Zadnje analize so pokazale, da je vse več parov, ki živijo “na koruzi”, in kar je še posebej zanimivo, čedalje več žensk zavestno ostaja samskih, ker jim je tako najlepše v življenju. Seveda pa to ne pomeni, da nimajo spolnih odnosov. Nasprotno!

V povprečju imajo več različnih spolnih partnerjev kot kdajkoli prej in nadvse uživajo v neki novi osvobojenosti od klasičnih spon iz preteklosti.

Kdo je najbolj vroč na slovenskem spletu?

sexy Eva

Moje ime je Eva in sem skrbnica na urgenca.com

Spletni portal Urgenca.com se lahko pohvali že s preko 119.000 registriranimi člani (*samo v zadnjem letu + 10.000!). Kar 70% teh, spletno stran obišče preko mobilnih naprav. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija.

O čem še sprašuje anketa?

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z  varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo« in obratno?

Kako bo koronavirus vplival na spolnost Slovencev?

V tokratni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev se sprašujemo tudi o pomembnosti vpliva koronavirusa in posledic družbene izolacije prebivalcev na spolnost. Lahko pričakujemo babyboom čez 12+ mesecev, več ločitev, kaj se dogaja s tistimi, ki imajo redne spolne odnose z ljubimci in ne doma? Vse to in še več!

Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja, ter posledično takšni tudi odgovori. »Vroče« vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020«!

POZOR: Anketa vsebuje nazorna vprašanja in je primerna le za starejše od 18 let! S sodelovanjem v anketi sodeluješ tudi v vroooči nagradni igri ?

Seks Slovenci

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.