sLOVErotika 2017 | 10. mednarodni erotični sejem

Posted by

Naj vas Božiček letos obišče prej – Podarite si večer v vroči družbi

Od petka do nedelje, 1.-3. decembra, bo v Celju 10. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. Jubilejna ponovitev sejma prinaša dogajanje v novi, večji dvorani L1, ki bo omogočila več intime in nova vizualna doživetja. V treh večerih se bo zgodilo več kot 70 nastopov na glavnem odru sejma ter v treh spremljajočih mini teatrih, ki bodo tematsko obarvani.

erotika erotični sejem

Prvič bo na sejmu predstavljena umetnost zapeljevanja in masaže ter čutnost tantrične spolnosti. Kot sporočajo iz umetniške skupine Extasia, je tantra umetnost preobrazbe življenja v svoji najvišji obliki. Za duhovno preobrazbo tantra uporablja osnovno energijo, ki je na voljo vsem ljudem, erotično energijo, kot gorivo za doseganje vse višjih stanj zavesti. V ljubezenski tantrični izkušnji tako erotika ni cilj, temveč učinkovito sredstvo, ki ima svojo vrednost. Ta pot, čeprav uporablja erotično energijo, nas vedno vodi skozi srce, skozi neskončno moč plemenite erotike in božanske ljubezni. S skrivnostmi tantre se bodo obiskovalci lahko seznanili v mini teatru Tantra Experiences.

Teater Fantasy Adventures bo namenjen izključno obiskovalkam, posebej ljubiteljicam izklesanih teles vročih slačifantov ter doživetij v slogu knjižne erotične uspešnice 50 odtenkov. Teater X Files pa bo navdušil gejevsko in lezbično publiko ter ljubitelje trdoerotičnih performansov v živo.

erotika v Celju

Vrhunec vsakega večera bo predstavljal nepogrešljivi trdoerotični performans v živo na glavnem odru in v mini teatru X Files. Posebna paša za oči pa bodo predstavnice in predstavniki evropske zabavne industrije za odrasle, na čelu z Angelino Brill, Coco De Mal in Nomi Melone. Ker pa sLOVErotika ni namenjena samo močnejšemu spolu, bodo zveste obiskovalke prišle na svoj račun ob artističnih vragolijah slačifantov iz razvpite skupine The Hunks of Desire.

seks in erotika v Celju

Priložnost za izobraževanje in obdarovanje

Med showi na odru in v mini teatrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo modnega erotičnega perila. V ponudbi bodo erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program. Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Poskrbljeno bo tudi za sladko razvajanje.

erotika v Celju

Kot pojasnjujejo razstavljavci na sejmu, tehnološki napredek sooblikuje tudi erotične pripomočke. Med trenutno najbolj iskanimi erotičnimi igračkami v podjetju Pervisio d.o.o., ki upravlja s stranjo  svetuzitka.com izpostavljajo vibrator We-Vibe Sync. Ta pare poveže na nov, vzburljiv način, neglede na to, ali so v istem prostoru, ali na drugem koncu sveta, saj ga je mogoče upravljati tudi s pametnim mobilnim telefonom. V podjetju Spletna Fuzija, ki upravlja z večjim številom uspešnih spletnih trgovin, strani in blogov s področja erotike, zdravja in lepote, pa med trendi nakupovanja v erotičnih trgovinah, ki jih bodo predstavili tudi na sejmu, izpostavljajo kolekcijo BDSM igrač za pare, ki so jo navdihnile erotične knjižne uspešnice 50 odtenkov. Bliža se namreč valentinova premiera novega filma iz te serije 50 odtenkov svobode, zato se je zanimanje za tovrstne izdelke znova povečalo. V podjetju pravijo še, da Slovenci postajajo vse bolj drzni tudi na področju eksperimentiranja, saj vse bolj povprašujejo po analnih čepih z živalskimi repki, zadnji prodajni hit pa so pri njih tudi izdelki iz najbolj znane spletne strani za odrasle na svetu Pornhub.

erotika in spolni pripomočki

Na erotičnih odrih tudi Oriana, Tadej in Damjan Murko

Skozi tri erotične večer bosta obiskovalce popeljala preizkušeni voditeljski par Oriana Girotto in Tadej Bricelj. Da se bosta lažje prebila skozi dinamični in programsko raznovrstni erotični sejem ter v zaoderju krotila vroča dekleta in podivjane fante, jima bo v petek in nedeljo v pomoč Damjan Murko.

erotika Oriana in Tadej

Prva dva večera do 1. ure zjutraj – Akcija 3 + 1 v nedeljo

10. sLOVErotiko bo prva dva večera (petek in sobota, 1. in 2. december) mogoče obiskati med 17. in 1. uro zjutraj. V nedeljo pa bo sejem obiskovalce gostil od 15. do 22. ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. V Celjskem sejmu so tudi letos ohranili posebno akcijo 3 + 1 za tretji sejemski dan v nedeljo (3.12.). Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Vse štiri osebe morajo sočasno vstopiti na sejem. Darila pa bodo znova deležni tudi tisti, ki na dan obiska sejma praznujejo rojstni dan, saj jim bodo vstopnico za obisk sLOVErotike podarili.

V Celjskem sejmu obiskovalce vabijo, da si si dnevni program sejma, podrobne opise nastopajočih erotičnih zvezdnic in zvezdnikov ter ponudbo razstavljavcev ogledajo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

erotika in erotična darila


 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.