Erotične zgodbe | Poučna vaja iz anatomije

Posted by
sex oglasi

erotična anatomija
Vrata kabineta so se tiho odprla in skoznje je plašno pokukala rjavolasa glava. Tedenska govorilna ura pri profesorju se je ravno iztekla, vendar profesor asistent prijazen kot je bil, ni mogel zavrniti prisrčne študentke.

Ta je bila že tretja danes. Prva je v kabinetu v kratkem krilcu, ki bi ga lahko skoraj zamenjal za pas, zaprosila za ponovno razlago snovi pri anatomiji, ki je ni razumela. Med njegovo razlago je šobila roza našminkane ustnice, si ovijala lase okrog prstom in mu pod kratkim krilcem razkrila skoraj vso mednožno anatomijo.

Njena sošolka, ki je vstopila naslednja, je bila še bolj zavzeta. Med pogovorom o seminarski nalogi se je dotikala njegovih rok in ramen, ko pa se je začela s svojo nogo dotikati njegove, je vstal in simuliral telefonski pogovor z ženo. Z ženo, ki je ni imel.

Oddahnil si je, ko je videl, da je tretja bolj običajna. Oblečena je bila v ozke kavbojke in oprijeto majčko, njen lepi obrazek pa je krasila rahla črna obroba okrog oči ter bunkice v ušesih. Opazil jo je že med predavanjem, tiho je sedela v zadnjih vrstah predavalnice in budno srkala vase vsako njegovo besedo. Sproščeno je sedel za mizo in jo vprašal za kaj gre.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»Lahko prosim še enkrat za razlago o sodelovanju mišic v telesu?«

sex oglasi

Kolikor je imel danes že vsega dovolj, bi ji najraje rekel naj gre, saj je komaj čakal, da pride domov, naroči pico, gre s prijatelji v kakšno zakotno gostilno na pivo, zvečer pa prižge računalnik in si ob nežnih stokih mladih, seksi neznank dolgo v noč masira svoj falus. Ob kopici prekrasnih študentk brez vsakodnevne masaže, bi lahko njegov moški radar zagnal seksualni upor s trdno postavitvijo pred stotimi pozornimi očmi.

Na kratko ji je obnovil gibanje mišic in njihovo sodelovanje. Njene velike oči so ga resno opazovale in kazalo je, da ni čisto zadovoljna z odgovorom.

»Pomeni, da je ta mišica povezana s to?« je vprašala in se z desno roko pogladila po goli roki.

»Ja,« je odgovoril in vstal, da bi odšel.

»In ta s to?« je rekla in dvignila hlačnico višje.

»Ja,« jo je pogledal in pokimal. Delovala je tako poklapano, da se je obrnil in odšel nazaj za mizo.

»Bo težek izpit?« si ga je drznila vprašati.

»Ne vem kaj je zate težko,« ji je podal dvomljiv odgovor.

»Mi pokažete?« je vprašala.

»Kaj?«se je zmedel, kar ji ni ušlo, vendar ni niti trznila z obrazom. »Modela mišic trenutno nimam, samo Pepi je tukaj,« je nadaljeval in pokazal na plastičnega okostnjaka.

»Lahko sem jaz model,« je nedolžno zatrepetala z vekami in pomaknila svojo roko k njegovi.

Pogledal jo je in uzrl strastni žar v temnih očeh, ki ga je običajno njena resnost skrila nekam daleč. Začutil je kako se njegova moškost šopiri in junači pred pripadnico nasprotnega spola. Štiri mesece rajcanja iz prvih vrst, seksi krilc, širjenja nog, obiski v kabinetu, ustavljanja na ulici, ga ni pustilo hladnega. Bil je zrajcan kot nor, on, ki je včasih lahko zvabil v posteljo vse kar je bilo ženskega, zdaj pa mu je karma nagajivo vračala udarec z vsemi temi študentkami, ki so bile željne znanja o njegovem tiču, on pa jih ne smel konkretno podučiti. Jebiga, saj res ni modela, je pomislil in vzel njeno roko v svojo.

»Mišica podlakti upogiba te štiri prste,« je rekel in z njene podlakti  potoval z roko proti prstom. Bili so majhni in drobni in, ko se jih je dotaknil, so ga narahlo pobožali, da ga je spreletel prijeten srh.

»Kaj pa srčna mišica?« ga je vprašala, medtem ko je s svojimi lešnikovimi očmi zrl vanjo.

»Njena funkcija je, da črpa in potiska kri po žilah,« je globoko zavzdihnil med njenim neumnim vprašanjem in jo presenečeno pogledal, ko je odtegnila roko stran od njegove ter vstala.

Naredila je nekaj korakov po majhnem kabinetu, nato pa se nenadoma obrnila, se prodorno zazrla vanj in stopila za njegov hrbet.  Začutil je njene nežne roke na svojem vratu, ki so preko drsečih gibov potovale skozi njegov hrbet.

»Pa ta mišica?«

»Velika hrbtna mišica,« je z vzdihom sprejel njeno poredno igrico, razdvojen med željo po avanturi ter potrebo, da obdrži službo. Prepustil se je božanski masaži in se v mislih prepričeval, da bo vstal v naslednjih desetih sekundah. Njene roke so bile omamljajoče, pogreznil se je v nek notranji sen ščemečih mišic, ki so ob vsakem gibu njenih rok zahtevale še. Osupnil ga je vlažen poljubček na vratu, ki je bil tako nedolžen in ravno zaradi tega tako vznemirjajoče sladek. Njegovo trajanje se je omejilo na kratko sekundo, v naslednjem hipu pa se je vlažen odtis njenih ustnic posušil v soparnem junijskem popoldnevu. Zavrtel se je na stolu proti njej, za trenutek se mu je zazdelo, da je v njenih očeh zagledal odsev strahu zaradi predrznega obstoja nedolžnega poljubčka, ki je povečal vročino v kabinetu. Pustil jo je nekaj sekund v negotovosti, potem pa jo je dodatno zmedel z vprašanjem:

»Kdo ukazuje tvojim mišicam?«

Nesigurnost v njej se je podvojila, medtem ko se je hotela zbrati.

»Živci?« je svojo negotovost podkrepila z vprašujočim tonom na koncu stavka.

»Narobe. Jaz,« je hripavo zašepetal in jo pod vplivom hrepeneče potrebe povlekel v svoje naročje.

Svojo vzdržnost je poslal na dopust in se z vneto požrešnostjo lotil neplaniranega  posladka. Razpustil ji je v figo spete lase, ki so se gosto ugnezdili med njenimi bradavičkami. Z glavo se je zakopal v svilnato zaveso in z jezičkom mehko obliznil slasten vršiček njenih majhnih prsi. Globoko je zastokala, ko je začutila čudovit električen občutek, ki se je iz bradavičke toplo razširil po celem telesu. Prižela se je tesneje k njemu in začutila njegovo trdno pripravljenost. Skoraj sramežljivo se ga je dotaknila z roko skozi hlače in ga pogladila po vsej njegovi trdni razsežnosti. Radovednost jo je prignala do štirih hlačnih gumbov, ki so se pod njenimi prsti vdano odpeli in razkrili lep komad. Pitonček je živahno skočil iz hlač, ona pa si je zadovoljno obliznila suhe ustnice. V naglici ji je slekel hlače, se znebil odvečnih tangic in jo povlekel nase. Neučakano ga je sprejela v svojo mokro intimnost in trepetaje užila prvi sunek, ko je s celim udom prodrl vanjo in jo dokončno napolnil. Nemiren ples zibanja gor in dol po njemu je nadaljevala skoraj do vrhunca užitka.

Takrat pa jo je ustavil, jo dvignil in odnesel na mizo. Še enkrat si je privoščil užitek prodiranja v njeno telo, v tesnem kabinetu sta si v strastni vnemi priborila odrešujoč vrhunec, ko ju je presenetila hladna teža neživega bitja, ki se jima je pridružila. Model okostnjaka je padel nanju in nekulturno prekinil njuno poučno vajo iz anatomije.

erotična anatomija

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.