Seks položaji za raznoliko spolnost

Posted by
sex oglasi
Seks položaji

Seks položaji

Različni seks položaji so vsekakor potrebni za par, ki se ne želi utapljati v enoličju

Tako kot človek, za zdravo življenje, potrebuje raznoliko prehrano, tako za uspešno intimno življenje potrebuje raznolik seks. Par, ki “po koledarju” leže v posteljo, on na njo in opravi dolžnost, slej ko prej pride do točke dolgočasja in naveličanosti.

Pogovarjajta se o željah pri seksu

Največja napaka je navadno kadar se partnerja ne pogovarjata o svojih željah in fantazijah v postelji. Morda zaradi pretirane sramežljivosti ali pa zato, ker se bojita, da bodo njune fantazije videti nenavadno. Vsi si v spolnosti želimo uživati in dosegati vrhunce. Za to pa je potrebno biti s spolnim partnerjem usklajen in sproščen. Morda je nekoliko nenavadno slišati “Kako pa ti rad seksaš?” ampak ravno začetek takšnega pogovora lahko pripelje do več let trajajočega, zadovoljnega odnosa s partnerjem.

Jaz bi rad analno ampak ona noče

Seveda je normalno, da se dva človeka nikoli ne bosta strinjala v prav vseh rečeh. Če ona reče ne potem naj on spoštuje njeno voljo. Včasih bi eden od partnerjev drugemu rad ugodil za ceno tega, da sam trpi. Takšne trenutke je potrebno prepoznati preden pride do skrhanega odnosa.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Nekaj mi manjka pa ne vem kaj

Vedno je tako in brez eksperimentiranja navadno ne gre. Sezite po publikacijah, ki govorijo o intimnosti in preverite ali vas utegnejo izobraziti o tistem kar vam manjka. V teh časih, ko je moč prav vse najti na svetovnem spletu to seveda ne bo težko. Včasih bo dovolj že samo kakšen manjši dodatek v obliki dišečega gela za več vzburjenosti, nasvet kako oralno zadovoljiti partnerja ali pa s kakšnim pripomočkom popestriti intimne trenutke v vajini spalnici.

sex oglasi

Seks položaji in kako jih izvajati

Obstajajo seks položaji, ki so vsem dobro znani in jih prakticiramo in obstajajo seks položaji o katerih nismo nikoli razmišljali. Včasih je za boljšo spolno izkušnjo dovolj že vzglavnik nameščen pod njeno zadnjico, ki jo tako dvigne v ravno pravi položaj za njegov “napad”. Vsekakor smo si ljudje različni in nekateri potrebujejo lažji dostop do njene vagine (krajši penis), drugi pa morda želijo pogled na njeno veličastno zadnjico, ki tako zelo vzburja njihovo domišljijo. Tako tudi ženske lažje doživijo orgazem v položajih, ki so jim bolj po godu. Nekateri seks položaji za boljše doživetje poskrbijo na fizični ravni saj omogočajo lažje stimuliranje občutljivejših predelov oz. erogenih con. Drugi pa predvsem psihološko saj se v njih oseba počuti izzivalneje, še bolj zaželena in se povsem sprosti in prepusti užitku kar je predpogoj za doživetje vrhunca.

Kateri seks položaj izbrati za idealno izkušnjo?

Težko reči takole na pamet, vsekakor pa bi bil najboljši nasvet, da jih preizkusite kar največ lahko in se potem odločite pri katerih želite vztrajati. Najpomembnejše je, da se s tem strinjata oba in, da svoja občutja tudi delita. Morda kot erotičen pogovor med crkljanjem po samem spolnem odnosu.

V veliko pomoč vam je lahko tudi spodnji video o seks položajih kjer so le ti nazorno opisani in prikazani.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.