Seks brez obveznosti

Posted by
sex oglasi

Seks brez obveznosti

“Ležeren” seks torej pomeni, da sta partnerja povezana samo ali predvsem telesno, duševne ali ljubezenske povezave (mnogi bi jim rekli emocionalne komplikacije) so večinoma izključene.

S tem ne pravimo, da ni določenih čustev, a je koncentracija vseeno bolj usmerjena na dogajanje “tukaj in zdaj”.

Seks z neznancem

Privlačnost je ravno v potovanju v neznano. Skrivnostnost vzburja. Vi pa se lahko prikažete kot povsem druga oseba in s tem uresničite svoje fantazije.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Zakaj je seks brez obveznosti privlačen?

Psihološki razlogi. Nekatere izmed vas so verjetno učili, da je seks “mimogrede” nesprejemljiv, da je to nekaj slabega in umazanega. Prepovedano privlači!

sex oglasi

Fizični razlogi. Ko tvegamo in ko nas je strah, se naš živčni sistem prebudi. Dihanje postane hitrejše, tlak in adrenalin se zvišata, skratka, telo prehaja na višjo raven. Dodajte še seksualne signale in zmes je popolna.

Seks, ko smo zaljubljeni. Italijanski znanstveniki so odkrili, da je biokemijsko stanje zaljubljenosti podobno posesivno-kompulzivnim občutkom. Želja zaljubljencev, da bi bila skupaj, je prevelika, zato poskušata izkoristiti vsak trenutek. In ko ga zapolnita s seksom, je ta toliko bolj (po)poln, saj se ljubimca praktično zlijeta en z drugim. Oba si čustva in telesne občutke izmenjujeta sočasno in tako s seksualnim užitkom dobita tudi emocionalno izpolnitev.

Toliko o znanstvenih dokazih. O tem, kateri seks je boljši, pa presodite sami.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.