Kamelji prst ali Cameltoe!

Posted by
sex oglasi

Oprijete pajkice, vroče hlačke ali bikini, med njenimi nogami pa izrazito oblikovane spodnje ustnice. Kamelji prst ali Cameltoe, ki ga obožujemo!

Nikoli povsem odgovorjeno vprašanje se glasi “Ali ženske Kamelji prst kažejo namenoma ali ponesreči?” Le kdo bi vedel, je pa dejstvo, da moški le stežka umaknejo pogled, ko enkrat ugledajo ta njen tako zelo privlačen nasmešek spodnjih ustnic.

Včasih se že res zdi, da je izris njenih sramnih ustnic skozi tesne pajkice pokukal povsem nenamerno, a nič-kolikokrat se zdi tudi, da je tam zato, ker si je Ona tako želela. Želela je pozornost moških okoli sebe, želela je pohotne moške poglede na svojem telesu, ki jo božajo, otipavajo in z namišljenim prstom spremljajo njeno, tako zelo privlačno, brazdo med nogami.

Že od nekdaj ljudje celo več vzburjenja doživimo ob fantaziranju o tem kaj se nahaja pod oblačili zapeljive osebe kot pa v primeru, ko je ta pred nami popolnoma gola. No ja, resnici na ljubo, potem človek le še stežka fantazira.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

V spodnji galeriji si lahko ogledate kaj to Kamelji prst ali Cameltoe sploh je. Vabimo vas tudi, da se nam pridružite na naših socialnih omrežjih:

sex oglasi

Facebook miniG+2 Pinterest mini Twitter mini


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.