Do zadnjega dne

Posted by
sex oglasi

“Fantazijska erotika, o pogumnem vitezu in Sophii”

Od dolge ježe ga je že močno bolela zadnjica. Le misel na, njemu tako ljubo Sophio, ga je še gnala naprej, sicer bi že zdavnaj razjahal in si postavil prenočišče. Težak meč mu je opletal po stegnu, ter ga opominjal na to kako naporen dan je za njim. Moral se je boriti za čast in ob tem vzel življenje možu, ki ga je videl prvikrat v življenju.

Končno je v daljavi ugledal svetlo migljanje kar je pomenilo, da se bliža vasi. Sophia je slišala topotanje konjskih kopit zato mu je stekla naproti. Njen obraz v soju plamenice je pobožal njegove utrujene oči in razjahal je še preden se je njegov Oskar ustavil pred hlevom.
Prevzel je plamenico iz njenih rok in ji dovolil, da ga objame. Rekla nista niti besede. Privezal je konja, ga napojil, ter nametal svežega sena, potem pa šel z njo v hišo. Nanj je poleg Sophie čakala tudi kad napolnjena s toplo vodo, ki je poskrbela, da se je kmalu otresel bolečin in grenkih misli.

Umila mu je hrbet, ter prvikrat spregovorila.
»Si me pogrešal?« je vprašala plaho.
»Le zate živim ljuba, kako ne veš?« je odgovoril z vprašanjem.
Stopila je predenj in sedla na rob lesene kadi preko katere se je vsake toliko izlila voda. Ni ji bilo mar, da bo imela mokro obleko. Želela si je opazovati njegov čeden, a vseeno možat, obraz. Ni ga želela spraševati o poti za njim, ne o sovražniku s katerim se je bojeval. Želela si je, da bi lahko mislil le še na njo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Z vitkimi prsti si je šla po sprednjem delu telesa vse do vratu potem pa z elegantnim gibom potisnila rokave obleke preko ramen, da se ji je sesedla v naročje. Zagledal se je v njene lepe prsi, ki so ostale razkrite le za trenutek. Že v naslednjem si je razpela dolge, kostanjeve kodre in jih spustila naprej, da so ji padli preko dojk in jih zakrili.

sex oglasi

»Ljubim te,« je bilo vse kar je lahko izdavil mimo velikega cmoka v grlu.

Prijel jo je okoli pasu in jo na mah potegnil k sebi v kad. Predirljivo je kriknila, ko je poletela v vodo in le še noge so ji molele preko roba kadi iz katere se je znova pošteno ulilo po tleh. Hišo je napolnil njun smeh in razigranost.
Pomagal ji je iz obleke in jo potegnil k sebi v naročje. Čutila je njegovo moškost, ki je kot meč, stala pokonci in čakala svojo žrtev. Nečedne misli so ji polnile razgreto glavo medtem, ko ji je on božal velike prsi. Glavo je nagnila nazaj, da jo je lahko poljubil, potem pa se je s hrbtom povsem stisnila k njemu.

Nekje v daljavi je volčji tulež razparal tiho noč, ogenj v kaminu je poskrbel za prijetno prasketanje, vitezove roke pa so milovale njeno vzburjeno in krhko telo. Z roko se je želela dotakniti njegove moškosti a tega ni želela narediti preveč vsiljivo. Vendarle ji je uspelo svojo dlan položiti nanj in vzburjenje v njej je preraslo vse meje, ki jih je še poznala.
Obrnila se je k njemu, mu roke ovesila okoli vratu, ter z nogama objela njegovo telo. Znova je pošteno pljusknilo in pošalila se je, da bo kmalu več vode na tleh kot v kadi.
Ni jima bilo mar.

Ljubila sta se kot bi se ne mogla nikoli več. Nič ju ni motilo zavijanje tropa volkov iz bližnjega gozda, ne misel na to, da se morda vidita zadnjič. Življenje viteza je bila nevarna reč in nikoli ni bila prepričana, da se bo še vrnil v njen objem.

Njegovo moškost je čutila globoko v sebi. Ves čas je sladko ječala in tresoče ustnice nastavljala novim poljubom. Čutila je njegovo strast skozi dlani, ki so mesile njeni polni dojki. Vdajala se je njegovim poljubom in dotikom, ter dovolila, da jo je potisnil z obrazom naprej in si jo vzel od zadaj. Nihče drug je ne bi zmogel tako zadovoljiti kot on. Nihče izmed desetine moških s katerimi je pred njim grešila za denar. Rešil jo je iz objema revščine in zdaj je bila le njegova. Do zadnjega dne.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.