Erotične zgodbe | Seks in salsa

Posted by
sex oglasi

»Dva koraka v desno in obrat. Hvala za danes,« je končal temnolasi plesni učitelj in pospravil mikrofon.

Dvajset parov oči si ga je skrivaj ogledovalo. Nekaj moških osebkov, ki so še vztrajali na plesnih urah, je nestrpno hitelo proti garderobam. Ljubosumje, ki je vrelo v njih je imelo utemeljeno podlago.

Plesni učitelj ni bil običajen moški. Bil je lepši kot grški bog. Pridih eksotike, ki je izhajal iz njegovih kubanskih korenin, je vztrajno vlažil hlačke bodočih plesalk. Temnolasi lepotec je puhtel po seksu. Njegova energija je bila močna, njegovi gibi pa tako vroči, da so se plesalke topile kakor vosek na soncu.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Še kako dobro se je zavedal svojih čarov. Celi dve uri se je spogledoval s prsato blondinko in jo v svojih mislih slačil in obdeloval. Pohitel je proti garderobi. Mogoče je še tam.

sex oglasi

Bila je tam. Kakor, da bi ga čakala. Iz radia v dvorani se je še zmeraj slišala vroča salsa. Nič ji ni bilo potrebno reči. Oba sta slutila kaj hoče drugi, ampak je bil še en divji ples tako odličen izgovor, kot še boljša predigra.

Zavrtel jo je v lahen obrat, ki sta ga odlično izvedla. Pleše sta se pomaknila do plesišča, tam pa se je prepustila njegovim rokam in korakom, s katerimi se je bilo enostavno popolno uskladiti. Zavrtel jo je v tesen obrat, z vratom se je za droben trenutek naslonila na njegovo nadlaket, nato jo je zavrtel še enkrat in jo potegnil k sebi s prijemom za bok, da se je znašla tik ob njemu in se za majhno drobtinico časa zazrla v hipnotične oči, ki so jo željno opazovale. Nežno je s svojimi vročimi prsti odpotoval od njenega vratu in pogladil vdolbinico med njenimi prsi, da so ji bradavičke otrpnile, ko so zaslutile vroč dotik.

Po novem obratu je pristala s hrbtom tesno na njegovih prsih. Takrat pa je svoje roke prestavil na njen pas in jo drzno zazibal v divjem ritmu. Vmes jo je kakor po nesreči oplazil po ritki, ravno v trenutku ko je njeno kratko krilce poplesavalo okrog nje. Njeni čuti so ob ritmu glasbe in bežnih dotikov vzplamteli in se erotično razširili po njenem telesu, da se je za hip zmedla, ko je po naslednjem obratu pristala z obrazom čisto ob njegovem obrazu. Vročično mrzlico je začutil vsak centimeter njenega telesa, ko je konica njegovega jezička za trenutek preizkusila mehkobo njenih ustnic. Sladki krči so jo opominjali na vlažnost njene prijateljice, ki je že prodrla do njenih miniaturnih hlačk. Vroča salsa ju je vodila skozi pesem in ju razigrano spodbujala, da sta ritem in dotike prepustila njenim zahtevam. Ples je zaključila v njegovih močnih rokah, medtem, ko se je sam še zmeraj sukal v ritmu. Iz njegovega naročja, popolnoma prepuščena njemu, je uzrla pohoten lesk v njegovih temnih očeh. Sijoč nasmešek, ki mu je preletel obraz jo je navihano dražil, saj se je zdelo, da je že davno nazaj prebral njene umazane misli.

Naslonil jo je na steno. Poljubil jo je na usta in dvignil njeno kratko krilce višje. Preko hlačk je začutil vlažnost in zadovoljno jih je odmaknil le toliko, da je s prstom prodrl vanjo. Pogledal jo je in videl, da ga čaka. Hoče ga. Objela ga je okrog pasu in ga povlekla k sebi. Kratko tesno bluzico ji je odpel in gledal, kako sta krasni, veliki joškici skočili ven. Medtem mu je že odpela hlače. Mudilo se ji je. Hotela ga je čim prej imeti. Tudi njegov tič ni imel nič proti. Veselo je že utripal v pričakovanju.

V spremljavi erotične salse sta plesala svojevrsten ples. V ogledalu nasproti sebe sta videla vse detajle. Kakor, da bi gledala svoj porno filmček. Videla je kako jo je dvignil, da je lažje prodrl vanjo, videla je njegovo seksi ritko, ki se je zibala v hitrem ritmu, videla je kako ga je potegnil ven in špricnil belino.

Enkrat ni bilo dovolj, da bi zadovoljila vse svoje potrebe, ki so se vzbudile na plesnih urah. Kmalu sta v ogledalu gledala kako prsata blondinka jaha postavnega temnolasca. Vseskozi pa ju je spremljala mamljiva salsa.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.