Erotična masaža Video | Mučenje ali sproščanje?

Posted by
sex oglasi

erotična masaža

Ali je erotična masaža mučenje ali sproščanje, smo v naslovu napisali bolj za šalo kot zares

Vsem pa je verjetno jasno, da je erotična masaža vsekakor ena veliiikaaaa sprostitev. Sprostitev telesa in duha, vseh mišic in vlaken, ki sestavljajo naše telo. Že sama predstava o tem kako naoljeni goli telesi drgneta drugo ob drugo, se dotikata erogenih con, dražita tam kjer najbolj ščemi … mmmm.

Je erotična masaža obdelava intimnega dela telesa?

Tisti, ki so izkusili pravo erotično masažo bodo seveda odgovorili negativno. Erotična masaža je, kot že rečeno, vzburjanje in draženje celotnega telesa, seveda tudi s fokusom na intimni predel. Vsekakor pa je uspešna in pričakovana tista erotična masaža, ki na koncu povzroči tudi orgazem. Seks za dosego tega cilja nikakor ni potreben. Bili bi presenečeni na kakšne načine vse je mogoče priti do božanskih vrhuncev.

Da se razumemo, priporočljivo tako za ženske kot za moške. Tovrstna masaža nikakor ni rezervirana le za moške kot bi si kdo zmotno predstavljal. Zelo zanimiva je tudi masaža v paru, ki se je udeležita intimna partnerja. Že samo opazovanje kako tuja roka ali telo masira tvojega partnerja ti požene kri po telesu. No ja, kakor za koga seveda.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.