Erotične zgodbe: “Poželenje in strast”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe

Na vasi je bilo že od nekdaj bolj dolgočasno. Ta stari so hodili na njivo, ta mladi pa dopoldan v šolo, popoldan pa na njivo. Mogoče še v cerkev in k verouku, za kaj več pa je zmanjkalo časa. Le poleti se je mladina znala odlepiti in pobegniti stran od enoličja in se zateči na bližnji bajer. Ravno prav velik, da si nismo hodili v napoto in dovolj majhen, da smo si bili lahko blizu.

Tudi preveč blizu.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Krožile so zgodbe o nešteto devicah, ki so se prav ob bajerju poslovile od deviške stanu in o fantih, ki so prvikrat okušali slast intimnih dogodivščin. Na vasi smo bili lepo vzgojeni, kar pa ne pomeni, da si punce nismo želele mečkati s fanti, jih spravljati v zadrego ob nekontroliranemu nabrekanju potrebnih tičev in uživati v otipavanju njihovih tresočih rok.

sex oglasi

Navadno smo punce učile fante, če le ni prišel kakšen iz mesta. Sama sem se precej dolgo otepala snubcev potem pa je nekega poletja, imela sem polnih 20 let, k bajerju prišel fante, ki je vsem dekletom zmešal glavo. Visok, postaven, temnloas in samozavesten. Ni se dal pregnati našim fantom, ki so grdogledo postopali okoli njega in mu skušali dopovedati, da so joškaste, rdečelične dekline ob bajerju samo njihove.

Z nasmehom se je zagnal v bajer in ga preplaval po dolgem in počez. Ko je prišel iz vode, smo vsa dekleta vzdihovala po njemu. Opazovale smo njegove polne kopalke in s pogledi merile tisto čudo, ki je bilo videti vsaj na pol nabreklo. Spomnim se Martine kako mi je pokazala vlažno črto na svojih kopalkah ne da bi prej stopila v vodo. Tudi sama nisem bila nič boljša in, ko je malo kasneje stopil do mene in vprašal ali sme razgrniti brisačo, bi kmalu padla v nezavest.

Na komolce oprt je ležal ob meni in sončil svoje božansko telo. Vsaka mišica je bila izklesana in na svojem mestu. Tudi naši fantje so bili postavni, ampak on je bil nekaj posebnega. Usta sem imela polna sline, da sem komaj požirala sproti. S težavo sem izustila kak stavek, se predstavila in ga celo vprašala od kod je. Izkazalo se je, da je nekoč živel v bližnji vasi potem pa odšel študirat v Ljubljano. Zdaj je bi ves meščanski, gladek, urejen in tako lepo je govoril. Vsako besedico je znal zapakirati v stavek, ki je pobožal moje čute.

Bila sem vsa medena in sploh nisem opazila, da se bliža večer. Vsi so že šli le še Martina me je čakala pri cesti in nervozno prestopala z noge na nogo. Zmenila sva se, da se še vidiva. Potem sem šla.

Celo noč nisem imela miru. Tolikokrat se v eni noči še nisem pripravila do orgazma. Rada sem masturbirala, a ob misli nanj mi je prihajalo za znoret. Želela sem si ga. Želela sem si z roko seči v tiste oprijete kopalke in zatipati njegovega korenjaka. Ga božati, poljubljati, se igrati z njim. Predstavljala sem si kako mi tista popolna temna pričeska izginja med nogami, kako se njegove vroče ustnice lepijo na moje spodnje, …

Konec tedna sem spet ležala tam. Na istem mestu sem čakala svojega princa. Bilo je malo slabše vreme zato nas ni bilo veliko in bila sem prepričana, da ga ne bo. Pozno popoldne pa sem v daljavi zagledala oblak prahu, ki se je približeval. Rdeča Alfa je zapeljala ob bajer in iz nje je izstopil on. Nasmeh mi je potegnilo od ušesa do ušesa, Martina pa je ljubosumno pograbila svoje reči in odšla domov.

Na drugi strani bajerja je bilo le še nekaj otrok, ki so morali pred večerom domov. Ostala sva sama. Zaljubljeno sva pogledovala drug drugega in se dotikala z rokami. Šla sva v vodo in se tam prvikrat poljubila. Bilo je božansko. Z nogo sem se nalašč drgnil ob njegovo mednožje in kmalu ugotovila, da zadeva v njegovih kopalkah še precej naraste.

Potožil je, da takšen ne more ven. Rekla sem, da itak ni nikogar in stekla k brisači v travi. Ubožec je čepel tam pri obali jaz pa sem prišla na noro idejo. Slekla sem si mokre kopalke, mu pokazala svoje lepe, polne prsi, potem pa legla v travo. Zame nekaj najlepšega.

Končno se je opogumil in stopil za menoj. Brez besed je legel k meni, se oprl na komolec in me opazoval. Z očmi je božal moje vzburjene prsi, z roko moje pokrčeno koleno, v kopalkah pa mu je želelo razgnati stolp, ki je silil iz njih. Slekel si jih je, ko sem mu rekla, da se bo prehladil, če bo imel na sebi mokre in tako sva nenadoma ležala v travi tik ob bajerju, gola, zaljubljena in potrebna. Ne spomnim se ali me je prej poljubil na usta ali na trebuh ampak, ko me je na trebuh, me je kmalu na prsi in spet na trebuh, potem pa se je pričela uresničevati moja fantazija.

Njegovi gosti temni lasje so izginjali med moje noge in kmalu sem njegova vroča usta in jezik spoznala tam kjer sem si tega najbolj želela. Še nikoli nisem doživela česa takšnega. Bilo je božansko in nepozabno. Ko je naslednjič prišel k meni po poljub, mi je na ustnice prinesel okus po moji češplji. Sladek, pohoten, …

Jezika sta se lovila tako kot najini prsti na rokah. Potegnila sem ga nase in z boki popravila položaj, da je lepo sedel med moje razprte noge. Tako dobro se je poljubljal, da sem bila vsa omamljena od njega. Želela sem si pobližje ogledati tisto čudo, ki je zdaj božalo moje razneženo mednožje, a sem si ta cilj zastavila za kasneje. Tisti hip sem bila samo potrebna. Tako zelo potrebna.

Nasadil me je na svoj čvrsti ud, pograbil moje noge in jih potisnil predse, da sem se mu ponudila kot na pladnju. Spomnim se kako sladko je zaječal, ko je naslednjič krenil vame. Tudi sama sem tiho ječala in s prsti grebla po sveži travi, ki mi je bila za oporo. Ob njegovih naletih me je pošteno pomikalo navzgor jaz pa sem si želela ostati na mestu. Tam, povsem blizu njega. Z nogama sem objela njegov hrbet, se privzdignila od tal in hropla od naslade, ko je vse hitreje prihajal vame. Vse mišice je imel napete in žila na vratu mu je povsem nabreknila. Spomnim se, da sem fantu prvikrat v življenju dala vedeti, da mi je prišlo.

Naslednji hip je izvlekel trdega tiča iz moje utripajoče muce, ga prislonil ob moj trebuh in se dobesedno razlil po njem. Vrela, bela reka je brizgala iz njegovega korenjaka in se razlivala po moji vzburjeni koži, jaz pa sem s pogledom lovila razgled na čudovito stvaritev matere narave. Kakšno minutko sva poležala, da sva prišla k sebi potem pa sva se šla očedit kar v bajer. Nisva dolgo zdržala in sva se v vodi še enkrat predala drug drugemu.

Kasneje sva se dobivala drugje in seksala večinoma v njegovem avtomobilu. Tam sem mu ga tudi prvič vzela v usta. Vsakič, ko sem imela “rdeči teden” sem ga zadovoljila na takšen način pa tudi drugače sem ga rada oblizovala. Bil je moja igračka za naslednjih šest mesecev. Potem sem odšla tudi jaz v Ljubljano. Dobila sem službo. Tam pa nove prijatelje, sodelavce, lepotca modrih oči, … Tudi njega je vleklo v objem k drugi a vseeno sva se vmes kdaj dobila. Čisto brez obveznosti. Pijačka, kino, seks.

Ne dovolite, da vas ovirajo kalupi v katere smo bili vliti. Dovolite si živeti. Uživajte življenje!

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.