Erotične zgodbe: “Nepovabljen gost”

Posted by
sex oglasi

V našem bloku se ni nikoli zgodilo nič posebnega. Vrhunec leta je bil, ko so delali fasado in so stare opravljivke strokovno ocenile, da bež barva ne pristaja okolju v katerem smo živeli. Drugi pomembnejši dogodki so se zvrstili pozimi, ko je obilno zapadel sneg in je bilo potrebno sklicati krizni sestanek, zaradi štirih lopat, ki ji je nekdo hudobno odtujil prebivalcem željnim jutranje rekreacije odmetavanja snega. Ampak to je že druga zgodba.

Zgodba, ki vam jo želim povedati je malo drugačna, malo bolj seksi. Neko pomladno sobotno jutro sem leno poležavala v postelji in pustila, da me topli sončni žarki prijetno božajo po obrazu. Želela pa sem si vse kaj več od prijaznih žarkov. Odkar sem pred šestimi meseci končala s svojim fantom, ni nihče posebno pritegnil moje pozornosti. Imela sem bližnje srečanje s prijateljem od prijateljičinega fanta, ampak se je končalo po nekaj bežnih poljubčkih. Ko je začel zagreto govoriti o čiščenju in razkuževanju (!) prostorov, me je minila volja, saj sem si v glavi zamišljala, kako me pred seksom celo obriše z razkužilnimi robčki, sama pa nisem bila prepričana niti v to, ali sem zjutraj postlala posteljo.

Priznam, tisto sobotno jutro moja postelja ni bila niti malo pospravljena. Posteljnina je malomarno ležala na tleh, ker sem jo ponoči vrgla s sebe, sama pa sem bila oblečena v tanko svileno spalno srajčko, ki mi je komaj pokrivala ritko. Pod svetlo srajčko pa ni bilo nič, kar bi me oviralo pri jutranji igrici. Svojemu telesu sem privoščila nežne užitke tam spodaj; po stresnem tednu v službi in zafrustriranem iskanju same sebe v napornem svetu, mi je pripadala tista sproščujoča kratka nagrada razbremenjujočega vrhunca orgazmičnega doživetja.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Tisto jutro pa mi je višja sila izmaknila nagrado izpod prstov. Hiter topot korakov, kričanje in bevskanje, so preusmerili mojo pozornost. Čeprav sem poskušala odmisliti nenaden ropot, se je hrup preselil točno pred moja vrata.

sex oglasi

»Na pomoč! Ne! O ti klinčevi…«

Trenutek tišine je podkrepil mojo radovednost. Sedla sem na posteljo. Naslednja sekunda je pretrgala kratko tišino in glasno lajanje se je nadaljevalo. Previdno sem odprla vrata in pokukala ven. Luštkan tipček je tekel proti meni in praktično skoraj padel v moje stanovanje. Hitro sem zaprla vrata.

Zmedeno je gledal okrog sebe, nato pa z vzdihom zasopihal:

»Hvala ti! Mogoče si mi rešila življenje.«

Pomignila sem mu naj sede. Opazila sem, da je imel hlače od kolena dalje raztrgane.

»Častim kavo, če mi poveš kdo te je tako zdelal,« sem pokazala proti hlačam.

»Ja, prosim. Hotel sem na obisk k babici, pa se je neka strašna mrcina se je zapodila za menoj in mi hotela sleči hlače,« se mu je po kratkem predahu že povrnil smisel za humor.

Imel je prečudovit smehljaj. Opazila sem, da modre oči prebadajo mojo miniaturno spalno srajčko in hvaležna sem bila, da sem si zvečer obrila noge. Zdaj nisem videla več pravega smisla, da bi se šla preobleč, zato sem raje uživala v vlogi seksi gostiteljice in čutila njegov vroč pogled na hrbtu, ko sem dodajala kavo v džezvico.

Obrnila sem se in ujela njegov pogled. Oba sva vedela. Čutila sva ga. Tisto strastno, hrepeneče, vroče,  silovito poželenje, ki toplo kri spremeni v lavo, do se bojiš, da bo iz tebe eksplodiral božanski vulkan, preden se bosta sploh uspela dotakniti. Posledice zadrževanja vulkanskega izbruha so se zagotovo zarisale na moji svetli koži, saj sem začutila izdajalsko toploto, ki se mi je iz obraza razširila po celem telesu in mi nakazala poživljajoč občutek vznemirjenja, ki je želel preizkusiti to čudovito stvaritev narave.

Pomaknil se je bližje k mojemu stolu.

»Jaz sem Alen,« se je predstavil in mi podal roko.

»Hana,« sem bolj kot ne zašepetala, ko so se najini prsti staknili.

Poljubil me je na lice in moja koža je ob njegovem dotiku vroče zažarela. Za drobcen trenutek sem postala ob njegovi glavi in ponovno se mi je približal. Njegove ustnice so se lahno dotaknile mojih, nato pa so se opogumile in nedolžen poljubček se je razdivjal pod vplivom dveh željnih jezičkov. Bil je božanski, najslajši , tako kakor vsak prvi poljub, ki se zgodi pod vplivom lačne radovednosti.

Sramežljivo je pogladil moje koleno, jaz pa sem ga zadržano prijela okrog pasu. Prsti so mi sami zlezli pod majčko, medtem pa je tudi njegova roka s kolena napredovala višje. Božal me je po notranji strani stegen in počasi razkrival skrite zaklade kratke spalne srajčke. Dvignila sem mu majčko višje, ko me je še bolj spodbudil in jo vrgel s sebe. Bradavička se mu je napela, ko sem z mokrim jezičkom oplazila njen vršiček. Pogumno me je oponašal, se mehko dotaknil občutljive kože in mi skozi telo s svetlobno hitrostjo odposlal močan električni sunek, da se je pod vplivom nedolžnega dotika nekaj milimetrov moje kože streslo v močni sladostrastni želji po njem.

Vroče se mi je nasmehnil, lepe očke so se mu modro bliskale v neki očitno precej zanimivi ideji. Z močnimi rokami me je dvignil, mravljinci po mojem telesu so se prebudili in se sprehodili čezenj, ko sem zagledala opazno izboklino na njegovih hlačah, ki je provokativno štrlela proti meni. Nasmeh mu ni izginil z obraza, ko sem radovedno prijela njegovo moško orodje in z veseljem mi je pomagal, da sem ga izvlekla iz hlač in ga prijela v roko tako lepega, golega. Pohlepno sem se lotila celega, kar mi ob njegovi velikosti ni ravno uspevalo, vendar sem po njegovem stokajočem potiskanje moje glave proč od njegovega prijatelja sklepala, da mi je nekaj sekund orale uspelo v mega varianti.

Planil je name in nerodno zvlekel spalno srajčko z mene. Prijateljčka je prislonil ob vhod odprtinice, mi namenil še en izzivalen pogled, v smislu zdaj te pa bom, nato pa se z vso svojo mladostno divjostjo zapodil vame. Korenjaško se je junačil v meni in z neukročeno vnemo svoje boke premikal tako hitro, da niti za stotinko sekunde nisem utegnila pomisliti na nič drugega, kakor na noro fantastičen občutek, ki je s trenutka v trenutek prevzemal najini spojeni telesi.

Divji, fantastičen, a kratek, vendar sladek je bil tale brzinski seks. Ko je s svojo belino poškropil skoraj vse kar se je dalo, na obzorju še ni bilo konca. V mladi, nemirni gorečnosti je zopet preizkusil svoj precej spretni jeziček in, ko je končal začeto, je njegov zvesti vojak že pridno salutiral, pripravljen na naslednji, malce daljši boj v iskanju užitka.

*

Jutro se je že razvleklo v pozno popoldne, ko sva se končno utrudila v najinem »bojevanju«. Za pol ure ga je zmanjkalo, potem pa se je še ves prisrčno zmeden oblekel in se v naglici spomnil na čakajočo babico. Podaril mi je dolg, božanski poljub, nato pa odprl vrata in padel preko sosedove ovčarke Dore, ki je igrivo skočila proti njemu. Komaj sem skrila smehljaj, na omarici pobrala teniško žogico in jo vrgla po hodniku. Dora je brez pomišljanja v razburjenem laježu stekla za bežečo žogico.

Najprej so se odprla ena vrata, potem so zaškripala še druga in nato tretja… Stare opravljivke so v hrepenečem firbcu poskušale sestaviti zgodbo. S svojimi bistrimi očmi so predirno opazovale rjavolasko v poznih dvajsetih, privlačnega fanta na višku vseh svojih moči in posrečenega psa, ki je bil kriv za vse.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.