Erotične zgodbe: “Nadure za seks”

Posted by
sex oglasi

Martin je bil od nekdaj zagnan podjetnik, ki je znal svoje ideje pretvoriti v donosen posel. Kljub uspehu pa še danes večkrat potegne tja do večera …

Zatopljen v misli se je zdrznil, ko je na vrata potrkala njegova poslovna sekretarka. Vrata so se odprla do četrtine in izza njih je pokukal njen prikupen, na trenutke plašen, obraz. Zlati kodri, ne daljši kot do vratu, so se nagajivo zazibali in ga spomnili na petkov večer pri njej doma. Kako so se stresali v tistem divjem ritmu, ko si jo je vzel od zadaj. Imela je nadpovprečno seksi ritko in znala jo je tako dobro nastaviti, da mu je vsakokrat padla tema na oči, ko je pogledal za njo.

“Gospod direktor, žena na dvojki,” se je zahihitala in zaprla vrata.

“Prekleto!” je zarobantil in dvignil slušalko.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Prisluhnil je rafalu običajnih, vsakodnevnih vprašanj. Kdaj prideš, greva kam jest, kdo gre po avto na servis in podobno. Zdolgočaseno je zavil z očmi ob tem pa mirno odgovarjal na vprašanja. Potem ga je nekaj presekalo in je čudno zastokal. Seveda je ona to takoj opazila in ga pričela moriti z vprašanji ali je kaj narobe in, če se zmrduje. Dejal je, da je vse v redu, le prst da si je priprl v predalu. Potem ga je še enkrat zvilo, da se je pošteno skremžil in se naslonil naprej nad velikansko pisalno mizo.

sex oglasi

Ko je odložil slušalko je bil zaripel v lica, a na obraz se mu je prikradel malce zloben nasmešek.

“Si zmešana ali kaj?!” je skušal biti glasen na najtišji možen način.

Izpod mize je v njegovo naročje pogledala rdečelasa lepotička modrih oči in pokvarjenega nasmeha. Ko se je zasmejala je lahko videl tiste njene popolne, bele zobe, ki so se nekaj trenutkov nazaj zlobno zasadili v njegov nabrekel ud.

“Malce sem ga pogrizla, pa kaj?” se je hihitala rdečelaska in znova izginila pod mizo.

Tovrstno fafanje v nadure sta zdaj prakticirala že dober mesec. Veronika, poslovna sekretarka je kljub temu še vedno dobivala svoj delež njej tako ljubega šefa medtem, ko je žena že dlje časa pohajkovala s prijateljicami in se zabavala z drugimi. To je izvedel pred kakega pol leta a ji ni povedal, da ve. Uživala sta vsak po svoje, le on nekoliko bolj, saj je bil za razliko od žene, natančneje seznanjen s stanjem na firminem računu.

Vedel je, da bo prišel dan, ko bo potegnil črto in zajadral po Jadranu z eno ali kar obema lepotičkama, ki sta skrbeli za njegovo dobro počutje.

Katarina je znova uporabila zobe, tokrat pa je čutil kako je njegov celoten junak končal globoko v njenem grlu. Bila je neverjetno dobra fafačica in, če bi lahko iz dveh naredil eno bi sestavil zlate kodrčke Veronike, njen čeden obraz in krasno ritko, z joški Katarine in njenimi pokvarjenimi možgani. Nasmehnil se je pri sebi, ko je v mislih gledal svojo popolno super pohotno žensko.

Katarina je rada sprejela seme v svoja usta in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Zleknjen v svojem direktorskem fotelju se je prepustil sladkobi, ki se je trgala od njegovega trebuha in brizgala iz nabreklega tiča naravnost v njena usta. Tako izpopolnjenega se je počutil, ko je to počel.

Veronika je še enkrat več prekinila idilo:

“Smem oditi?” je tiho vprašala, ko je znova pokukala izza vrat in stresla zlate kodre.

“Seveda,” je zaripel odvrnil. “Pa zakleni spodaj prosim. Malo bom še ostal.”

“Vi ste pa res pridni,” se je zahihitala in odšla.

Zdaj sta s potrebno Katarino ostala sama. Splazila se je izpod mize in mu zlezla v naročje. Njena bela bluza je bila razpeta in odpirala pogled na njene mamljive, kipeče prsi. Črno krilo si je potegnila po stegnih, da je lahko dovolj razmaknila noge in se s svojo vročo muco naslonila na njegov pravkar potešeni ponos.

“Vrhunska poteza,” je rekla. “Zaklenjena, sama, … le kaj sledi?” se je poigravala z njim.

Njegove roke, ki so pravkar še gnetle njene jedre prsi, so spolzele za njen hrbet in končale na napeti zadnjici. Ni bila slaba, ampak Veronikina je bila še nekoliko bolj po njegovem okusu.

Drgnila je z vročo in vlažno muco po nabreklem korenjaku, mu prsi molila pred obraz in ga gledala s tistim potrebni modrookim pogledom. Že, ko jo je prvič videl, je vedel, da se v njej skriva pokvarjena prasička. Ko pa je prvikrat ostal sam z njo se je to tudi potrdilo.

Kljub prvemu orgazmu je znova postajal potreben. Ob njej to seveda nikoli ni bilo težko. Grabil jo je za zadnjico, ki je plesala po njegovem naročju in se vprašal s čim si je zaslužil tako pestro, razgibano spolno življenje. Morda s tekočim računom in dragim avtomobilom pred stavbo, kdo ve. Bilo mu je prav malo mar. Užival je kolikor je le lahko.

“Kako bi me rad pofukal pokvarjeni direktor?” je bila običajno predrzna.

“Pokvarjeni direktor? Khm, v tej sobi je trenutno le ena zelo pokvarjena oseba in ta ni direktor,” ji je vrnil žogico. “Kako bi te pofukal? Khm, naj pomislim.”

Vzel si je nekaj sekund pa čeprav je že dobro vedel kaj bo storil z njo. Njenega jahanja v fotelju je imel že malček dovolj. To sta počela skorajda vsak drugi dan.

“Od zadaj te bom pofukal. Tamle, preko mize,” je rekel in pokazal z glavo proti veliki prazni površini.

Zadovoljnega nasmeha se je skobacala z njega in se pričela izzivalno zvirati po mizi. Povsem se je slekla in mu pokazala goli ritnici, ki ju je z rokama mesila in jih razmikala. Kot vedno, je bila brez spodnjic. Oblečena je bila le še v hlačne nogavice, ki so zdaj končno prišle do izraza. Rad jo je gledal takole od zadaj, si mencal tiča v desnici in se pripravljal na naskok.

Ko je levo nogo s kolenom zavihtela na mizo in se je pred njim razprla njena potrebna češpljica, je imel dovolj. Potreben kot žival je vstal iz udobnega stola in se ji približal. Najprej je z rokama objel njeno pohotno zadnjico, jo poljubljal, lizal, potem pa zasadil jezik v vročično muco in migetal z njim v njej. Divja rdečelaska je takoj zaihtela in se stresala na hladni mizi.

Tiča mu je želelo razgnati od silne potrebe zato se je vzravnal, spustil razpete hlače do kolen in se z rokami približal njenim bokom. Rad je opazoval takole od zadaj kako vstopa v tisto rožnato, sočno vrelišče. Centimeter za centimetrom in vse do ravno izklesanega trebuha. Napolnil jo je s svojim korenjakom katerega je tako rada oblizovala in grizljala. Toda rada ga je imela tudi globoko v sebi.

Predigra je bila že zdavnaj za njima in vedel je, da si tudi ona želi malce divjanja. Takšna je pač bila. Drzna, neukročena, podivjana.

Kar je sledilo ni bil seks. Seks je bil zanj vedno nekaj erotično počasnega, romantičnega. To kar sta počela s Katarino, to je bil čisti fuk. Fukanje do onemoglosti. Izpolnitev vseh svojih sanj in želja od prve misli na seks v življenju. Fukal jo je grobo, jo vmes vsake toliko klofnil po ritnici, da je bila na koncu že pošteno vijolična. To je imela rada. Oboževala je grob seks. Trd, brez taktiziranja, celo malce nesramen.

Rada je videla, če jo je stiskal za vrat in jo davil skoraj do konca. Nevarna igra a tako hudičevo privlačna za oba.

“Daj me za vrat, prosim te, stisni me, … pofukaj prasico pred seboj!!!” je cvilila in vpila med lovljenjem robov mize z rokama.

Njegovi prsti so se ovili okoli njenega vratu na katerem so vidno izstopile žile. Tega nista počela prvič zato je vedel kako ima rada. Bolj jo je stiskal in fukal, bolj je vpila in zahtevala še. Ni se ustavljal pa čeprav so ga v noge grabili krči in mu je želelo hrbet razklati na pol. Davil jo je in jo fukal do onemoglosti. Vse dokler ni pričela z dlanmi udarjati po mizi in se nemirno stresati pod njim.

Potem se je sklonil naprej, legel preko njenega hrbta, s kurcem zdrknil v, krčev polno, pičko in se izlil vanjo. Dve telesi sta utripali na tisti veliki, temni mizi, prostor pa je objela nenavadna tišina.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.