Virtualni seks | Japonci prisiljeni v odpoved prvega festivala

Posted by
sex oglasi

Virtualni seks je seks prihodnosti, o tem ni dvoma. Kje so meje?

Japonci, ki so že sicer naprednejši od preostalega sveta, so menili, da je čas za prvi festival virtualnega seksa in vsega kar sodi zraven. V Tokiju so organizirali tako-imenovani prvi festival virtualnega seksa “Adult VR Fest 01”, ki pa je bil na žalost nepregledne množice, odpovedan!

In kje je nastala težava?

Težava je nastala namreč, ko se je na festival prikotalila nepričakovano nepregledna množica obiskovalcev. Ukrepati so morale oblasti in predčasno zaključiti festival. Po poročanju blogerja s psevdonimom EiZo000 je na festival uspelo vstopiti kakšnim 20 obiskovalcem, ostali pa so ostali prikrajšani za testiranje robotske roke za zadovoljevanje spolnih potreb in drugih virtualnih čudežev, ki nezadržno prihajajo na svetovno tržišče.

 

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Kmalu naj bi ljudje več seksali z lutkami-roboti oz. s pomočjo VR očal, ki nam bodo omogočala najboljši približek golim pohotnicam kot pa z resničnimi ženskami. Verjetno imajo v mislih tudi robote z moškimi spolnimi udi, kdo ve.

sex oglasi

Sicer pa, brez skrbi. Glede na naval, ki je bil več kot očiten, so se organizatorji odločili strniti svoje vrste in v avgustu organizirati “VR porn gadgetry at Adult VR Festa 02”, ki naj bi po njihovih zagotovilih vsekakor uspel. Ne dvomimo, da bo gneča vsaj enaka tisti v prvem poizkusu.


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.