Ste potrebni novih doživetij? Obiščite 13. Sloverotiko

Posted by

Obiščite 13. Sloverotiko ter odkrijte najbolj strasten in vroč erotični show! To bo dogodek, kot ga še ni bilo!

Kdaj? 24. in 25. november 2023 (od 17.30 do 2.00)

Kje? Celjski sejem

Z veseljem napovedujemo edinstven in svež dogodek, ki vas bo popeljal na nepozabno potovanje v svet erotike – po štirih letih se na Celjski sejem ponovno vrača najbolj vroče in drzno erotično dogajanje, tokrat že 13. po vrsti. Sejem, ki ste ga vsi tako nestrpno čakali, SLOVEROTIKA, bo potekal 24. in 25. novembra. Očaral vas bo s številnimi edinstvenimi doživetji in bogatimi drznimi vsebinami.

Tokrat bo sejem v popolnoma prenovljeni izvedbi! Zaokrožen bo z nežnostjo, vročimi prizori, praktičnimi prikazi, pa tudi z izobraževalnimi vsebinami, s pomočjo katerih boste izvedeli vse, česar še ne veste ali niste upali nikoli vprašati. Seveda pa ne bomo pozabili na divje prizore na glavnem odru, kjer bomo šli do konca. Res bo vroče!

Pričakujemo več kot 11.000 obiskovalcev, napovedujemo pa kar nekaj novosti na letošnji Sloverotiki:

  • velika novost je posebna ura za nakupe – med 22.00 in 23.00 se boste lahko v miru posvetili nakupom, kajti v tem času na glavnem odru ne bo dogodkov. Za posebno vzdušje bo med nakupovanjem skrbel DJ;
  • prikazi delovanja erotičnih igračk;
  • veliko izobraževalne vsebine, kot so tantrične masaže;
  • super voditeljski par, ki bo skrbel za dobro razpoloženje obiskovalcev;
  • prijetni intimni kotički z mizami in stoli za dodatno dobro vzdušje;
  • VIP prostor za obiskovalce, kjer spoznajo zvezde večera in se z njimi družijo ob koktejlih in prigrizkih;
  • dodaten oder v zakulisju s še več vročega dogajanja.

Kaj lahko pričakujete?

Poskrbeli bomo za vroče prizore, ob katerih boste nedvomno uživali, hkrati pa vas bomo obogatili z novim znanjem, pogumom ter inovativnimi pripomočki, ki bodo popestrili vaše intimno življenje. Razstavni prostori bodo prepolni izdelkov in storitev, ki bodo dvignili temperaturo v vaši spalnici. Naš erotični sejem vam bo omogočil, da odkrijete najnovejše igračke, pripomočke in spolne tehnike, ki bodo vašemu spolnemu življenju dodali nov zagon. Ob izjemnih nastopih na glavnem odru in številnih dodatnih atrakcijah bo naš erotični sejem postregel z najbolj drznim šovom vseh časov, ki bo prebudil vaše čute in vas navdihnil s strastjo. Po obisku sejma boste odšli domov popolnoma pripravljeni na nove spolne izzive.

Spoznajte glavne zvezde vročega dogajanja!

SWEET MERY

Z veseljem oznanjamo prihod hrvaške artistke Sweet Mery, ki je tudi aktualna evropska prvakinja v seksu. S svojo zmago na Evropskem prvenstvu na Švedskem je dosegla zvezdniški status, ki se vzpenja v nebo. Na Sloverotiki bo razvnela srca obiskovalcev in obiskovalk s svojim nepozabnim nastopom, ki ga zna pripraviti samo prvakinja njene kategorije. Njeno ime je v svetu odraslih vsebin že dolgo znano in vedno znova privablja zveste oboževalce.

Zase pravi, da se najbolj razživi med snemanjem za svoj profil na OnlyFans. Fantje ji polepšajo dan, medtem ko vibrator vsekakor prispeva k pikantni zabavi. In kaj bo razkrila v Celju? Tisto, kar počne najbolje – vroč seks v živo.

MISTER RIDDLE

Mister Riddle je edini slovenski igralec, producent in mojster ustvarjanja v svetu odraslih vsebin. Tokrat bo, posebej za Sloverotiko, prvič stopil na velik oder pred domače občinstvo. Pripravlja nepozaben nastop in posebno doživetje!

Njegova kreativna žilica se prepleta s svetom znanih imen v industriji za odrasle, saj skupaj z igralskimi zvezdami ustvarja čutno magijo. S svojim delovanjem, ki se je začelo pred letom in pol, je ustvaril obsežno zbirko vročih filmskih umetnin. Mister Riddle je bil tudi udeleženec Evropskega prvenstva v seksu na Švedskem, kar je povečalo njegovo prepoznavnost.

Nestrpnost narašča, saj pripravlja nepozaben nastop na Sloverotiki, kjer bo razkril svoj popolnoma nov jaz! Njegova preobrazba obeta nepozabno doživetje!

EROSBOYS

Striptizerji  – Erosboysi – so uradno luč sveta ugledali 8. marca 2012. Prek svojih umetniških stvaritev vam omogočajo, da razvajate dame in mladenke ter jim podarite trenutek, ki je izključno njihov, popolnoma zasluženo ob različnih priložnostih.

Prav tako sodelujejo na številnih zabavah, organiziranih ob različnih dogodkih, vključno z dekliškimi zabavami in rojstnodnevnimi praznovanji. Skozi leta so Erosboys nenehno izpopolnjevali svoje umetniške nastope, ki so postajali vse bolj zapeljivi s povezovanjem plemenskih koreografskih elementov, sodobnih plesov in rumbe.

Erosboysi želijo zagotoviti, da bodo dame in gospodje, ki jih povabite na dogodek, doživeli nekaj čisto izjemnega in neponovljivega.

Več opisov artistov najdete na sloverotika.si.

Ekskluzivno na Sloverotiki – odkrijte tantrične užitke!

Vabimo vas na edinstveno izkušnjo, kjer bomo razkrivali tantrične skrivnosti v spolnosti in odprli nova vrata intimnosti, ki temelji na globljem povezovanju partnerjev. Tantra predstavlja priložnost za tiste, ki si želijo raziskovati globine tantrične spolnosti in duhovne združitve. Spoznajte svet strastne tantre in doživite spolnost na poseben način.

Tantra vas nauči, kako obdržati intenzivno zaljubljenost, kot ste jo čutili ob prvem poljubu in prvem dotiku. Ljubimca potujeta v svet fantazije, duhovnosti in višje povezanosti – vse do eksplozije čustev, ki seveda vodi v bolj intenzivno spolnost.

Obiskovalci bodo lahko v drug svet vstopili v posebnem prostoru, ki bo na voljo izključno za tantro in izobraževalne vsebine. Odkrivali boste svoje skrite želje – provokativno, prelomno in polno razodetij. Predstave in ekstaze, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Na voljo bo več predstav, ki si jih lahko v miru ogledate, doživite svoj odmik in se podate v svet brezčasne erotične skrivnosti. Gre za erotični koncept telesne duhovnosti, prepleten z mističnim čarom bližnjega vzhoda in njegovo neprekosljivo strastjo do duhovnosti, kjer vas bodo v drug svet popeljale tudi senzualne plesalke.

Predstave bodo na voljo ves čas, s poudarkom na spektaklu mistične erotike in ekstaze.

Čas za vroče nakupe

Na sejmu bomo posebno pozornost namenili razstavnim prostorom, ki bodo odprti ves čas trajanja dogodka. Poleg tega bomo obiskovalcem omogočili posebno uro za nakupovanje, med 22. in 23. uro, ko na odru ne bo nobenih predstav. V tem času bodo obiskovalci lahko brez prekinitev raziskovali razstavne prostore in kupovali izdelke, ki jih želijo. Ves čas med odmori bomo pozivali k nakupom, saj pričakujemo obiskovalce, ki vedo, kaj so užitki in strast, in ki pridejo na sejem tudi z namenom, da kupijo nove pripomočke, zanimive storitve in se kaj novega naučijo. To so dogodki, kjer so obiskovalci tudi bolj sproščeni in bolj radovedni, kaj novega lahko preizkusijo in doživijo ter se predajo še večjim užitkom.

Mini teater za najbolj drzne

Za še bolj strastne obiskovalce bo na voljo poseben prostor, kjer bodo lahko ob doplačilu uživali v dodatnih predstavah, ki bodo še bolj razburljive od tistih na glavnem odru.

Senzualna doživetja – spoznajte spolne igračke in strastna dekleta

Dogodek bo prežet s senzualno in erotično vsebino, od fotografskega kotička do izobraževalnih vsebin, kjer nas bodo iz trgovine Svet užitka popeljali v svet spolnih igračk. Ves čas sejma bodo med obiskovalci krožila vroča dekleta, obiskovalci se bodo lahko ohladili ob osvežilnih napitkih.

Vroče vstopnice

Pohitite, saj so vstopnice po neverjetnih 31 € na voljo samo še do konca meseca oktobra! Ponujamo vam priložnost za vstop v svet najbolj strastnih in vročih erotičnih predstav. Ne zamudite tega drznega doživetja in si svoje vstopnice zagotovite že danes!

Za tiste, ki si želite resnično edinstvenega razvajanja, so pa na voljo tudi VIP vstopnice po 85 €. Z njimi boste lahko zakupili poseben VIP prostor, v katerem se boste družili in nazdravljali z zvezdami z našega osrednjega odra. Deležni boste posebnih senzualnih doživetij, ki vam bodo še dolgo ostala v spominu.

Vstopnice lahko kupite na shop.ce-sejem.si.

Za več informacij in nakup vstopnic obiščite našo spletno stran: www.sloverotika.si

Vabi vas najbolj vroča in drzna ekipa Celjskega sejma!

Odkrivamo nove poti do strasti!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.