“Shibari” ali po japonsko “zvezati”

Posted by

Shibari je staro-japonska umetnost vezanja z vrvmi

Shibari

Shibari

Shibari so iznašli Samuraji kot način kaznovanja svojih ujetnikov. Kasneje se je ta tehnika znašla v skrivnostnem svetu spolnosti kot ena izmed sado-mazo prediger. Tisti, ki Shibari prakticirajo prisegajo na to, da ga ni večjega užitka kot ob “zvezanem” orgazmu.

“Še celo kadar se zadeve ne posrečijo najbolj idealno, je občutek eden najlepših kar se orgazmov tiče,” je dejal eden izmed zadovoljnih uporabnikov.

Parček, ki prakticira Shibari nesramežljivo prikaže svoje početje. Ona nerešljivo zvezana pred njim, on jo stimulira vse do kričečega orgazma in ne preneha niti potem, ko je orgazem že mimo ampak neusmiljeno stimulira dalje njeno vibrirajoče telo iz katerega se širijo kriki nemoči.

Ko ona vendarle pride k sebi, zdaj ona zveže njega in z njim neusmiljeno počne podobno kot prej on z njo. Tudi on v mukah bolečega orgazma ječi a mu ona ne da miru in še naprej obdeluje, od sperme, belega korenjaka.

Ko se zadeva umiri, odideta dokončat začeti posel v sosednjo sobo.

Shibari je vsekakor veja intime pri kateri je potrebno biti previden, poučen in pripravljen. Pari za vezanje uporabljajo lanene vrvi s kovinsko zaponko, ostalo je prepuščeno domišljiji. Obstajajo tudi učitelji Shibarija in celo skrivne skupnosti v katerih se oboževalci zvezanih orgazmov redno dobivajo.

Pa vi? Bi se upali prepustiti vrvem in svoji dragi na milost in nemilost?


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.