Greš na najbolj vroč sejem v letu 2023? Imamo vstopnico zate!

Posted by

Končno prihaja spet tisti del leta, ki se ga mnogi med nami zelo veselimo. Pred prazniki nas namreč čaka še praznik erotike, ki se bo znova odvil na celjskem sejmišču!

Prav zato smo se na najbolj vročem portalu v naši deželi odločili, da razveselimo 10 junakov in junakinj, ki bi si radi pobližje ogledali celoten šov. Urgenca.com ti namreč ponuja priložnost, da brezplačno prideš do svoje vstopnice!

Bi raje v družbi?

Še ne poznaš Urgence? Urgenca.com je portal, kjer Slovenke in Slovenci odprtega duha izživijo svoje erotične fantazije. Tam lahko spoznaš nekoga za vroč klepet, spoznavanje ali čisto pravi zmenek, po katerem so vse možnosti odprte. Na portalu se mesečno spoznava kar 40.000 uporabnikov, ki so na svoje vroče profile naložili na tisoče pikantnih fotografij, uporaba portala pa je v celoti anonimna!

Zakaj pa kar tam ne poiščeš svoje družbe za obisk vročega sejma? V dvoje je vedno lepše in bolj enostavno. Registracija je popolnoma brezplačna, ob tem pa s klikom na povezavo v tem članku pridobiš še 24h popolnoma brezplačne uporabe vseh članskih storitev. Vroča priložnost, ki je ne gre zamuditi!

Urgenca na Sloverotiki

Ko prestopiš prag in stopiš na Sloverotiko, se tvoj svet v trenutku začne vrteti precej drugače. Številni zapeljivi artisti in umetnice poskrbijo, da se tvoj utrip dvigne, oči se sprehajajo po razgaljeni koži in izklesanih telesih, artistične točke pa jemljejo sapo.

Da brez sape ne ostaneš zgolj ob predstavah na glavnem odru pa poskrbi tudi ekipa vročega portala urgenca.com. Jahaj na valu erotike in sedi na razjarjenega bika, začuti naval adrenalina ter »ujemi« fotko s prikupno hosteso, ki je bika že povsem ukrotila.

Kako do vstopnice?

Potrebna je le brezplačna registracija na portal Urgenca.com do 20.11.2023, ko bo izžrebanih 10 srečnih nagrajencev, ki bodo šli na Sloverotiko. Ta se letos odvija 24. in 25.11. v Celju.

Da čakanje na rezultate ne bi bilo preveč mučno, ti Urgenca podari še 24h brezplačne uporabe vseh članskih storitev (skriti način za neopaženo brskanje po vročih profilih, neomejeni klepeti, pošiljanje fotografij in celo AVDIO/VIDEO spoznavanje).

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.