Erotične zgodbe | Danaja ujame zmaja

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe Danaja ujame zmaja

Elitne zabave, izbrana hrana, drage pijače, slavni in manj slavni obrazi, prepovedane substance in seksa kolikor ti srce poželi

Lokacije tovrstnih zabav so vedno javna skrivnost. Nihče ne ve zanje, na njih pa se vedno tre ljudi. Toliko pregreh in impulzivnega ravnanja vidiš le še v kakšnih ameriških filmih. Film z naslovom “Welcome to New York” je zgodba, ki govori o neverjetnih razvratih elite kateri je nekoč pripadal tudi nekdanji minister za ekonomijo in finance Francije, Dominique Strauss-Kahn. Film sicer tega ne prikaže dobesedno, kljub temu pa je to zgodba iz ozadja življenja elit, ki razmetavajo s tujim denarjem.

Danaja se rada druži z elito

Dobra prijateljica Danaja je bila že od nekdaj rada v družbi bogatašev in vplivnežev. Že v šoli je izbirala družbo, ki ji je nudila vse tisto česar doma nikoli ni mogla dobiti. Denar, luksuz, hude avte in razvrate na najbolj eksotičnih krajih. Ni se prodajala, da ne bo pomote, le rada je imela ves ta blišč in bogatijo.

Markantna rdečelaska zapeljivega pogleda in ubijalske postave je znala iz vsakega moškega narediti oprodo. In ne le moškega. Tudi ženske so padale pred njenimi čari. Zadnje čase je pošteno žulila vplivnega ljubljanskega odvetnika. Pravnik poln denarja in vplivnih poznanstev je bil kot nalašč zanjo. Tudi na pogled ni bil slab a načeloma ni bil njen tip. Žgala sta se od jutra do mraka in rad je rekel, da je njena rit njegova last.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Črtice na novih joških

Pomagal ji je do sanjskih joškov zato ni nič čudnega, da je smel občasno z njih vleči črtice. Koka je bila vedno pri roki in fuk po njej je bil še za nekaj razredov bolj nor. Danaja sicer ni redno uporabljala tovrstnih stimulansov je pa vedno rada sebe označevala za rekreativno uporabnico. Bejba je rada vlekla, tako in drugače.

sex oglasi

Njen odvetnik je bil pohotna žival a vseh njenih potreb vseeno ni zadovoljeval. Verjetno je bilo krivo dejstvo, da ji fizično ni bil najbolj po godu. Kljub temu sta preživljala skrajno vroče urice v njegovem luksuznem apartmaju na obali. Včasih sta sedla v njegovega novega Mercedesa in se iz Ljubljane odpeljala na morje samo, da bi se dala dol.

Danaja je še vedno rabila svojega zmaja

Ne glede na vse pa se je njeno ime še vedno redno izpisovalo na zaslonu mojega mobilca. Takrat mi je šlo pošteno na smeh. Vedel sem, da ga rabi. Trdega kurca, globoko v svoji, nikoli potešeni, pički, ali pa v tesni riti. Nikoli nisem vedel kdaj bo prišla. Vedela pa je, da ne gledam na uro.

Lahko je poklicala ob 3h zjutraj in sporočila, da se vrača z obale. Hitro sem skočil pod tuš in jo pričakal v postelji. Imela je ključ od mojega stanovanja in prespala pri meni kadar je želela. Ni ji bilo vedno do velike, drage postelje. V moji bližini se je počutila odlično. Všeč ji je bil moj zmaj. No ja, tatu zmaja na trebuhu, ki je kurca izrabil za svoj mogočen rep.

Urica totalnega fuka

Bila je urejena od glave do pete. Takoj sem na njenih ustnicah opazil tisti pohoten nasmešek. Zgrnila se je name in me pričela lizati po golem telesu. Včasih sem se počutil kot kurba, ampak me ni nikoli zares motilo. Le zakaj bi me?

“Spet ni bilo dovolj?” sem jo podražil, ko je trdega tiča objela s temno naličenimi ustnicami.

Za hip ga je dala iz ust, zapičila svoje oči vame in razočarano dodala:

“Sploh nisva fukala. Prasec me je peljal na šampanjček in rekel, da se mu noro mudi nazaj. Nek ultra pomemben SMS je dobil. Verjetno kakšna njegova prasica.”

Ko je govorila je enakomerno drkala mojega tiča in se pačila kot bi šlo le za nedolžen pogovor. Potem ga je spet vzela v usta in nadaljevala s fafanjem. Nisem želel več motiti mojstrice pri delu. Raje sem jo samo opazoval in gladil njene dolge, rdeče lase.

Boginja seksa zajaha svojega zmaja

Ko se je slačila sem opazil, da spodaj nima ničesar. Bila je več kot pripravljena in verjetno ji res pošteno manjkalo. Njena češpljica je bila urejena kot vedno, joški pa kot iz naslovnice. Plastik, ki jih je dodelal je bil vreden svojega denarja in odvetnik ni vrgel stran svojega premoženja. Opazoval sem jo medtem, ko je gnezdila v mojem naročju.

Z roko si je podstavila tiča in se odločila še malce poigrati z njim. Božala je svojo vročo češpljo, bredla z nabreklo glavo trdega zmaja po svojem vlažnem cvetu in zapeljivo stokala. Nabrekli bradavici sta štrleli navzgor kot le pri redko kateri ženski. Zgrabil sem jo za dojki, ona pa je končno sedla name. Zaril sem se vanjo kot z vročim nožem skozi maslo. Zdelo se mi je, da ne bo nikoli konca. Že je sedela povsem na meni pa sem imel še vedno občutek, da ni še povsem konec.

Velika dilema rit ali joški

Težko ima moški v življenju na voljo tako seksi in pohotno žensko kot je Danaja. Jaz pa sem se znašel v dilemi ali naj se ukvarjam z njenimi joški ali ritko. Oboje sem rad pestoval, božal, lizal in grizljal. Rad sem imel takšen fuk, ko je ona sedela na meni in zapeljivo vrtela svojo ritko. Njena vroča muca je dobesedno goltala mojega tiča, ga poljubljala in sesala kot bi to počela s svojimi usti. Punca obvlada in to ji je treba priznati.

Na lastne oči sem že videl kako je drugi bejbi zlizala češpljico, da je kričala od vsega lepega, ko ji je prihajalo. Bili smo pri njej doma in na koncu sem bil deležen obeh. Hja, tudi sam se kdaj pa kdaj znajdem v zanimivih situacijah.

Seksi ritka prevlada

Roki sem ji spustil po lepo usločenem hrbtu in z dlanmi na koncu povsem prekril njeno zapeljivo ritko. Ravno pravšnje velikosti za moje roke. Sklonila se je naprej, mi z joški pobožala obraz in naju zakrila s svojimi ognjenimi lasmi. Zmaja je imela globoko v sebi in predla od ugodja.

“Danes ga hočem povsod, slišiš?” je rekla.

Smejalo se mi je do ušes in že samo ob misli na to, kako ji ga počasi porinem v tisto fantastično ritko me je preplavilo tako veliko navdušenje, da sem komajda še zadržal. K sreči je potrebnici prišlo pred mano in se je sesula name. Kot ponavadi je njeno telo še kar nekaj časa nenadzorovano trzalo in to se mi je zdelo neznansko seksi. Ta ženska res ni mogla odigrati orgazma. No ja, niti tega ni rabila. Vsaj z mano ne.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.