Za nami je 8. SLOVErotika

Posted by
sex oglasi

Na 8. sLOVErotiki zabeležili rast obiska in navdušenje obiskovalcev – Nagrada za najboljši nastop letos v roke slačifantom iz skupine The Hunks of Desire

8. sLOVErotika - nagrada obcinstva - veselje managerja Dana ob razglasitvi

8. sLOVErotika – nagrada obcinstva – veselje managerja Dana ob razglasitvi

8. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki je minuli vikend na celjsko sejmišče pritegnil še več obiskovalcev kot leto prej, je izpolnil pričakovanja. Več kot 70 % anketiranih obiskovalcev je namreč na to vprašanje odgovorilo pritrdilno, dobra polovica pa je sejem tudi ocenilo s štirico (na 5-stopenjski ocenjevalni lestvici). Iz družbe Celjski sejem, organizatorja sejma, sporočajo, da je letos v treh večerih sejem obiskalo 10.857 obiskovalcev, kar je približno 10-odstotna rast v primerjavi z 2014.

V Celjskem sejmu z zadovoljstvom ugotavljajo, da je 8. sLOVErotika še utrdila sloves najbolj dinamičnega in programsko raznovrstnega erotičnega dogodka v regiji, za katerega interes narašča ne le v Sloveniji, temveč tudi v tujini. Letos so med obiskovalci sicer tradicionalno prevladovali Slovenci, a so zabeležili tudi spodbudno rast obiskovalcev iz Hrvaške, Avstrije in Italije, pa tudi iz Srbije in BiH so se ljubitelji erotike pripeljali v Celje.

Obiskovalci 8. sLOVErotike so v veliki večini (vsak 88 %) dejali, da so zadovoljni z odrskimi nastopi in izborom zvezd, ki so na odru nastopile. Dobra polovica obiskovalcev je sejem ocenilo s štirico (na 5-stopenjski ocenjevalni lestvici), približno 15 % pa je celo dejalo, da si 8. sLOVErotika zasluži čisto petico. Dobre ocene sejemskega dogajanje se odražajo tudi v napovedi ponovnega obiska, saj jih je približno polovica že odločenih, da obiščejo tudi prihodnji sejem, praktično vsi ostali pa so dejali, da bodo to odločitev sprejeli v času pred sejmom.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Delež žensk med obiskovalci je v primerjavi z 2014 še nekoliko zrasel na 43 %. Največji delež obiskovalcev se je uvrstilo v starostno skupino med 31 in 40 let (35 %), sledili sta starostni skupini od 41 do 50 let (32 %) in od 21 do 30 let (25 %). Skoraj 35 % obiskovalcev je navedlo, da ima poklicno šolo, le malenkost manj (34 %) je dejalo, da ima višjo in visoko izobrazbo.

sex oglasi

Nagrada za najboljši nastop letos za trio slačifantov

8. sLOVErotika - nagrada obcinstva za Hunks of Desire

8. sLOVErotika – nagrada obcinstva za Hunks of Desire

V treh sejemskih večerih se je na 8. sLOVErotiki odvilo več kot 40 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje so dodatno popestrili nastopi plesalk Plesnega studia Mademoiselle, ki so obiskovalce sejma navduševale s skrivnostmi umetnosti plesa ob drogu, pa tudi plesna presenečenja razstavljavcev in navdušenih obiskovalcev, ki so se radi odzvali povabilu nastopajočih, da se jim pridružijo na odru.

Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop so si letos prislužili postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire. Angelo, Juan Carlos – JC in Melvyn so izdatno poskrbeli za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva, ki jih je nagradilo z glasovi za nagrado občinstva. Po številu zbranih glasov obiskovalcev jim je sicer sledila ruska pornesa Lola Taylor.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.