Jutranja erotika ali “Petelinji zajtrk”

Posted by
sex oglasi
jutranja erotika ali petelinji zajtrk

jutranja erotika ali petelinji zajtrk

Če ste se kdaj spraševali kdaj je najboljši čas za seks potem vam lahko prenesemo anketo iz tujine, ki pravi, da navsezgodaj zjutraj

Moški se zjutraj neredko prebudijo z erekcijo, ki je lahko razlog za kar nekaj reči. Daljše blažje tiščanje na vodo, vroče sanje, ležanje v položaju, ko se penis drgne ob posteljo v kombinaciji s sanjami, …

Torej je Korenjak že pripravljen na akcijo. A tudi, če ni, moški zelo hitro preklopi iz faze spanja v fazo “Erotika in seks”. Navadne jutranje skrbi kot so:

  • ura za v službo
  • britje
  • skrbi glede vsega kar ga tare

… nenadoma izginejo. Jutranja erotika ali “Petelinji zajtrk” je vsekakor dober recept za lepši dan. Dvigne se nivo energije in skozi dan je glava polna lepih misli na jutranji dogodek.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Tudi pri ženski pa ni nič drugače. Prebujanje ob dragem, ki pod rjuho izvaja svoj najljubši ritual in dokazuje, da je za vsak zajtrk potrebno uporabiti tudi jezik in usta, je nepozabno. Jutranji orgazmi so hitrejši in intenzivnejši. Ostanejo pa v spominu najmanj do večera.

sex oglasi

Jutranja skupna prha morda doda še kakšnega na seznam tistega dneva. Priprava zajtrka postane mala malica in odhod v službo se kar nekoliko zavleče. Morda še z enim “hitrim” ali pa le dolgim in čutnim poljubom pri vratih. Strasten objem, stisk njene zadnjice in sočno obljubo za zvečer.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.