Erotične zgodbe | Ona išče njega z busa

Posted by

ona išče njega

Po mailu je krožilo sporočilo “Ona išče njega” v katerem bejba iz Kranja išče seksi tipa z busa Ljubljana-Kranj, dne 10.8. popoldne

Ko sem prvič prebral sporočilo, mi je šlo na smeh. Čudil sem se, da kdo sploh poizkusi kaj takšnega. In, da ona išče njega? Ker se tudi sam vozim iz Ljubljane v Kranj pa mi je v oči padel datum. Kmalu me je zmrazilo saj sem po koledarju ugotovil, da sem se tistega četrtka tudi sam vozil proti domu. Ko pa sem še malo bolje pomislil in iz možganov potegnil nežen obraz ljubke blondinke, ki se mi je celo pot smehljala …

Zdelo se mi je, da sanjam. Je sploh mogoče, da je v tistem verižnem mailu Slovenija dejansko iskala mene?! Neeee …

A radovednost mi ni dala miru. Na naslov, ki je bil prilepljen k sporočilu sem napisal kratek pozdrav in z velikim začudenjem in precej negotovosti vprašal za koga točno gre. V roku ene ure sem prejel odgovor, da ji je ime Barbi, ima dolge blond lase in išče tipa kostanjevo-rjavih las, ki je sedel dva sedeža nazaj-levo.

Fak! Tam sem sedel jaz. Naj skrajšam in nadaljujem na najinem prvem zmenku. Res je bila ona in kava mi kar nekako ni šla po grlu. Tam je čepel velik cmok in me davil ob vsakem poizkusu govorjene besede. Večinoma je govorila ona. Izjemno zgovorna punca, ki je kmalu zastavila kup vprašanj, ki so me spravila v zadrego.

“Imaš slabo mnenje o seksu na prvem zmenku?”

sex oglasi

Slabo mnenje? Kje paaa! Le ne verjamem, da to obstaja. Vsaj v mojem svetu ne. No ja, do tistega dne.

Mnenje sem seveda spremenil, ko je s svojimi dolgimi nogami objemala moje telo in me vlekla nase v svojem malem stanovanju. Medtem, ko mi je z roko šarila po hlačah mi je hitela razlagati, da tega navadno ne počne a, da se ji je takrat na avtobusu nekaj zgodilo, ko me je zagledala. Dejstvo, da me je našla na tako bizaren način preko maila je bilo zanjo dokaz, da naju je povezala usoda.

Usoda gor ali dol, jaz sem neznansko užival, ko je seksi bjonda v roke vzela mojega tiča in se igrala z njim na vse mogoče načine. Do takrat sem mislil, da se vse tisto dogaja le v filmih. Obvladala je oralo in mi z jezikom, ter z usti pričarala prvi vrhunec tistega večera. Bilo je noro opazovati tisto lepotičko na delu. Videlo se ji je, da se zaveda svojih atributov saj jih je z vsakim gibom znala izpostaviti na pravi način. Sicer nisem lene sorte, a takrat mi resnično ni bilo potrebno početi ničesar. Moja osnovna naloga je bila imeti trdega, vse ostalo je naredila ona.

Jezdila me je kot za stavo, me z nohti grebla po goli koži in hlipala kako zelo ji prihaja. Tam nekje po tretjem premoru mi je rekla, da bi rada, da jo od zadaj. Zame je bil orgazem že sam pogled na tisto čvrsto ritko, ko se je pred mano postavila na vse štiri. Mislim, da bi mi stal pa, če bi jemal tablete za zaviranje erekcije. Takrat sem prvič v življenju žensko med seksom udaril po riti. Sama je prosila za to. Rekla mi je naj bom grob, naj jo kaznujem. Sprva nisem bil preveč prepričljiv, potem pa sem se popolnoma vživel.

sex oglasi

Tudi v ritko ga je hotela. Seveda, spet nekaj novega zame. Bejba me je povsem izmozgala in, ko sem odhajal od nje, sprva sploh nisem vedel kje sem doma. Nekaj časa sem hodil po ulici in ugotovil, da ne grem v pravo smer. Obrnil sem se in svoj širok nasmešek sprehodil še v drugo stran. Med nogami me je skelelo od vsega lepega in mimoidoči so po moji hoji verjetno sklepali, da sem nogometaš. Doma sem se vrgel na kavč, pokukal na telefon in ugotovil, da imam nekaj sporočil. Odprem in, … sem imel spet trdega. Barbi je znala uporabljati fotoaparat in posneti izredno mamljive fotografije. Celo pisala je čeznje. Svoje želje seveda, kaj bi rada, da bi počel z njo.

Sex oglasi – Ona išče njega

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.