Erotične zgodbe: “Igrajva se (BDSM) zadnji del”

Posted by

sex oglasi

Zadnji del …

Očitno je brala moje misli, kako bi sicer vedela kaj sem se namenil storiti z zadevo v svoji desnici?
Vstal sem, odprl tubo z jagodnim lubrikantom in ga povsem brez občutka pričel stiskati med njeni ritnici. Mazal sem njeno ritno luknjo, z viškom pa premazal še svojega, znova povsem trdega, tiča. Še nikoli nisem bil po prvem orgazmu tako zelo hitro spet pripravljen. Tokrat pa sem imel občutek, kot bi se mi zadnji fuk pripetil prejšnji večer in ne pred le nekaj minutami.

Mastne roke sem si obrisal ob telo in tiča položil med njena napeta hlebca. Z vrhom sem počasi zdrknil vse do, bogato namaščene, ritne luknje in se pričel igrati z njo. Pred menoj je bila naloga kakršne še ni bilo in sem o njej le sanjaril.

Bo šlo noter? Mi bo uspelo? Vedel sem, da mi bo ampak vseeno sem se spraševal kako bo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Po dobri minuti masiranja danke s svojim kurcem, sem začutil, da ta postaja čedalje bolj voljna in pripravljena sprejeti moje obilno orodje vase. Palec sem prislonil ob nabreklo glavico in jo pričel pritiskati navzdol. Začuda se je pričel tesen prehod pod njim takoj razpirati in objemati vrh mojega kurca kot bi to ne bilo nič takšnega.

sex oglasi

Samanta je ob tem zamolklo zaječala, njeni prsti so se znova oklenili klopi, njeno telo pa se je napelo kot struna. Čudil sem se s kakšno neverjetno lahkoto prodiram v njeno rit. Ta je prečudovito tesno objela mojega kurca in ga sprejela vase. Zdelo se mi je enostavneje kot pa fukati vaginalno z mojo bivšo, ki ji nikoli ni bilo do seksa. V njeno pizdo si prišel le s potnim listom in posebno prepustnico, hehe!

Polovico kurca je že izginilo v njeni seksi riti, druga polovica pa se ji je kmalu pridružila. Kaj takšnega še nikoli nisem občutil in, ko mi je Samanta namenila še nekaj pohotnih besed vzpodbude, je vse skupaj postalo še enostavnejše.

Čutil sem tista dva vibratorja v njeni češplji in pomislil sem, da bi ju vzel ven.

»Pusti! Hočem vse tri v sebi, tako nor občutek je!«

Od njene pokvarjenosti se mi je vrtelo v glavi. Ugodje, ki sem ga občutil v njeni tesni riti je bilo neverjetno. Prav počasi sem ga jemal iz nje in ga rinil znova nazaj. Tako lepo gladko in tesno je šlo.
Božal sem njeno telo, občudoval tetovažo na njenem hrbtu in jo spraševal kaj pomeni.

»Ti povem kasneje,« je zaječala. »Ti le fukaj srček, privošči si.«

V njeni riti je bilo tako prijetno tesno, da prav dolgo nisem zdržal. Tokrat se nisem poigraval z idejo, da bi ji znova napolnil usta. Odločil sem se, da jo bom pritiskal v rit vse dokler mi ne pride. Presenetilo pa me je njeno pospešeno ječanje in vzdihovanje, da ji prihaja.

Torej ti ob analnem seksu zares lahko pride?

Pozabil sem všteti še dva vibratorja v češplji, ki sta se ob mojih gibih enakomerno premikala v njej. Slišati je bila omamljena od vsega tega in njene prošnje, ki so deževale iz njenih ust, naj jo fukam do konca, naj ne odneham in naj jo popeljem do orgazma, so mi dale še več moči, da sem zdržal.

Zdržal sem vse do trenutka, ko je s polno ritjo mojega tiča pričela jecljati in ječati, da ji prihaja.

»joj, ohhh, … mmmm … prihajaaaa miiii!!! Jaaa, daj me … šeeee me dajjj … fukaj me … fukaaaajjjj …«

Mošnja mi je boleče tleskala ob zadnji del vibratorjev, ki sta štrlela iz njene češplje, a nisem želel odnehati in jo prikrajšati za vrhunec. Potrpel sem in bilo mi je vseeno, če bom imel natečena jajca kot nojeva, da se le izkažem. Tudi sam sem bil tik pred tem, da mi pride in, ko sem zaznal njene neobičajne trzaje in stokanje, sem se sprostil še sam, ter neskončno užival ob vrhuncu globoko v tesnem objemu njene seksi ritke.

Potem sem jo odpel in skupaj sva legla na mehko preprogo. Božala sva se, se poljubljala in uživala v poorgazmičnih občutkih. Iz kurca mi je še vedno vsake toliko kapnilo nekaj sperme, njena češplja pa je bila premočena od lastnih sokov, ki so se stekali navzdol po stegnih.

Ko sva nekoliko prišla k sebi sva šla pod prho. Privoščila sva si dobre pol ure bičanja s toplo vodo, se nežno objemala in dražila drug drugega. Pomislil bi, da po takšnem seksu in dveh orgazmih to sploh ne pride več v poštev, a priznati moram, da me je ta ženska resnično znala znova in znova vzburiti do te mere, da bi jo še enkrat.

Pod prho se mi je nastavila s hrbtom, roke iztegnila visoko naprej in položila na ploščice, zadnjico pa mi pohotno potisnila v naročje. Ker sem imel ves čas trdega se ji seveda ni bilo težko nasaditi nanj in se ponovno zadovoljiti. Presenetljivo hitra je bila tokrat in, ko sem že pomislil, da je pa zdaj res konec, je šla na kolena in me zadovoljila še z usti.

Popolna ženska, vam povem. Če le ni vaša žena.

Naložite si celotno e-zgodbo brezplačno na svoj mobilni telefon!

BDSM zgodbe

BDSM zgodbe

Gsm vsebine brezplačno

Sponzor brezplačnega prenosa je:
“Brezplačne vsebine za tvoj GSM, www.zlowdaj.si

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.