Erotične zgodbe: “Igrajva se (BDSM) 3.del”

Posted by

sex oglasi

Nadaljevanje …

Nekoliko sem popustil ovratnico, da je nekajkrat globoko vdihnila, kurca pa sem imel še vedno globoko zaritega v njej.

Potem sem se z rokami naslonil na idealno nastavljeno zadnjico, počasi potegnil kurca iz nje in ga opazoval kako močno vlažen prihaja ven. Videl sem kako ji telo trza ob vsakem najmanjšem premiku mojega junaka. Bila je napeta kot elastika, s prsti pa se je krčevito oprijemala roba klopi pod seboj. Z dlanmi sem zajadra po popolni in gladki koži njenega hrbta, se s prsti ukleščil za njena ramena in ponovno sunil vanjo.

Bilo je tako noro dobro, da sem se zbal preranega orgazma. Poslušal sem njen krik, ki je odzvanjal od sten in znova zastal v njej. Moral sem počakati. Enostavno, moral sem.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Izustila je nekaj grdih besed, ki so povsem sodile k njeni igri, ki pa je med tem postala najina. Vse močneje sem užival v njej in priznati moram, da sem se popolnoma vživel. Idej, kaj vse bi lahko počel z njo je bilo nenadoma na milijone.

sex oglasi

Znova sem počasi vlekel tiča iz nje, ob tem pa premišljeval o tem koliko vsega tega pozna njen mož, če sploh kaj. Doma je verjetno vzorna mati in žena, ki seksa enkrat na teden v misijonarskem položaju in ga nerada vzame v usta, ker se to pač ne spodobi.

Koliko o tem ve njena prijateljica in ali je vedela kaj me čaka?

Z rokama sem ji šel pod telo in si napolnil dlani z njenimi velikimi joški. Tako zelo prijeten občutek, da ga ne znam opisati. Čutil sem kako mi kurac utripa od potrebe, kako se mešajo neverjetne količine sperme v mojih jajcih in se spraševal kako močno in boleče bo špricalo iz mojega tiča, ko mi bo prišlo.

»Fukaj me ti prasec, fukaj me!!! Slišiš?!« je vreščala in z ritjo lovila mojega kurca.

Bila je vsaj tako potrebna kot sem bil sam in to, verjemite mi, ni bilo prav malo. Človek bi v takšnem trenutku nategnil samega sebe, da bi se le olajšal. No ja, morda malce prehudo, ampak tam nekje.

Grobo sem jo zgrabil za dojki in še tretjič zabil tiča globoko v njo. Krik je zamenjal cvilež in sikanje skozi stisnjene zobe, njen hrbet se je dvignil in napel, ritnici pa sta se skušali nekoliko zapreti.
Skušali, a jima ni uspelo. Roke sem potegnil nazaj, palca zarinil mednju vse do danke in ju povsem razprl. Znova je zacvilila, ko sem s prstoma pričel siliti v pizdino sosedo. Vedel sem, da si tega želi in, da za nič na svetu ne smem odnehati.

Pomislil sem, da je čas za popoln napad. Prav gotovo ne bova zaključila po prvem orgazmu in zdelo se mi je prav nehumano tako mučiti samega sebe. Prste sem zaril v mesnati ritnici in jo pričel grobo fukati. Ves čas se je drla, vpila razne svinjarije in me izzivala naj postanem še bolj močan in bolj grob. Povem vam, močnejši kot sem bil v tistih trenutkih, ne bom nikoli več.

Počutil sem se kot ranjena žival z neverjetnim nagonom preživetja, ki mora v naslednjih minutah odložiti svoje seme, da bi ohranila svoj rod.

V spodnjem delu trebuha je divjal pravi pravcati orkan, jajca so me bolela in čutil sem kako mi spermo naganja proti izhodu. Za hip sem pomislil kaj bom z njo. Jo napolnim do konca, zlijem na hrbet in rit, ali pa …

Z desnico sem zgrabil tiča pri korenu, ga potegnil iz nje, potem pa se v le dveh korakih znašel pred njo. Njene oči so bile še vedno velike, okoli njih pa se je naredil manjši kolobar razmazane maskare. Brez oklevanja sem ji levico položil za glavo in ji eruptivnega kurca vtaknil v usta. Naslednji trenutek so njene oči postale le še večje, sperma pa je iz mojega tiča z nenormalno močjo brizgnila verjetno vse do njenega želodca.

Ko sem se povsem izpraznil, sem se s trhlih nog sesedel na tla pred njo, se oprl na komolce in jo opazoval. Še vedno privezana, nemočna in na prvi pogled še bolj potrebna kot prej.

»Šel bom,« sem rekel. »In te pustil takole privezano.«

»Ne bi si drznil,« je odvrnila in zožila pogled.

»Pač. Ampak k sreči se šalim,« sem ji odvrnil z nasmehom. »Pa še nekaj idej imam s tabo.«

»No, to sem upala,« je rekla in si obliznila ustnici na katerih je ostalo nekaj kapljic sperme.

Po nekaj minutah, ko sem jo takole opazoval in si ga počasi drkal, sem vstal in se sprehodil do police na kateri so bili zloženi vibratorji različnih velikosti in dve tubi lubrikanta. Zgrabil sem nekaj reči, se sprehodil mimo nje in izginil za njen hrbet.

Znova sem se pričel igrati z njeno zadnjico in postajal vse bolj potreben. Po tistem nenormalnem izlivu je bil to že manjši čudež. V roke sem vzel največji vibrator in z njim pričel obdelovati njeno nepotešeno pičko. Sladko je ječala ob tem in zadnjico potisnila še višje v zrak. Lepo je sprejemala vase tisto veliko zadevščino, jaz pa sem medtem z drugo roko že iskal naslednjega. Zanimalo me je ali bo prenesla dva v svoji češplji.

Sprva je šlo precej nerado, potem pa mi je vendarle uspelo spraviti vanjo še tega. Vedela je kaj počnem in slišati je bila navdušena.

»Zdaj hočem pa še tvojega … v rit mi ga daj, slišiš?!«

Jutri zadnji del! Vsi neučakani pa si lahko naložite celotno e-zgodbo na svoj mobilni telefon!

BDSM zgodbe

BDSM zgodbe

Gsm vsebine brezplačno

Sponzor brezplačnega prenosa je:
“Brezplačne vsebine za tvoj GSM, www.zlowdaj.si

Morda vas zanima tudi: