Erotične zgodbe: “Igrajva se (BDSM) 2.del”

Posted by

sex oglasi

Nadaljevanje …

»Če želiš, greš lahko pod prho, jaz pa ti medtem pripravim presenečenje?«

Seveda sem šel. Že zato, da pridem k sebi. Ko sem se, ogrnjen v roza brisačo, vrnil v sobo me je pričakala gola na vseh štirih na tisti preklemanski klopi.

Dobro je, ne bom jaz.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»Pripni mi roke ljubček,« je dejala s skrajno seksi glasom in me pogledala z velikimi, okroglimi očmi.

sex oglasi

Še vem ne kdaj sem jo zvezal in napel ovratnico a, ko mi je rekla naj se sprehodim okoli nje, mi je srce vrglo v usta.

Spredaj njen popoln obraz, lasje gladko potegnjeni nazaj v čop, veliki joški so ji bingljali tik nad klopjo in videti je bila tako … tako nemočna, v pričakovanju kaj ji bom storil. Rit je imela visoko privzdignjeno, na koncu usločenega hrbta pa zelo zanimivo tetovažo. Čeprav je od zadaj nisem videl pa sem si predstavljal njeno potrebno pičko, njeni razprti polni ritnici in danko, ki zija vame in prosi naj jo pofukam prej kot karkoli drugega.

Kurca mi je razganjalo od napetosti in brisača mi je sama od sebe padla na tla. Stal sem tam pred njo, ji kazal žilastega, nabreklega tiča in se prerekal z glasovi v glavi, ki so ustvarjali zmešnjavo nasvetov in želja.
Daj ji ga v usta, glej kako te gleda. Pofukaj jo v obraz, zarini ji prste v rit, kloftaj ji nesramno ritko, fukaj jo do onemoglosti, špricaj po njej, …

Stopil sem bližje in se s konico tiča podrgnil ob njen popoln obraz. Zaprla je oči in se namuznila. Potem sem z desnico prijel korenjaka in ji pričel z njim božati obraz. Nastavljala mi je svoja usta, jaz pa sem jo mučil in s kurcem vedno znova zgrešil razprti ustnici.

»Mmm, vidim, da tudi ti uživaš v tej igri,« je dejala in hlastnila po meni.

Za hip sem ga položil v njena vroča usta, ki so se tako močno prisesala nanj, da me je kar vleklo k njej. S težkim srcem sem ga potegnil iz njih in jo z mokrim tičem udaril po licih.

»Ne še, pizda prišlo mi bo,« sem se zasmejal.

Sklenil sem se sprehoditi okoli nje saj mi fantazija o njeni riti ni dala miru. Povsem pri miru je bila, le na rahlo je zibala s svojo zapeljivo ritjo sem ter tja. Ko sem končno prispel tja zadaj, so se mi odprla nebesa na zemlji. Popolna, čudovita okrogla rit, razprta kot sem si predstavljal, koža napeta, da si lahko samo domišljaš, spodaj pa gladko obrita, medena pička. Ko sem jo zagledal, so se mi usta napolnila s slino, tako sočna je bila videti.

»Ubijaš me,« je rekla. »Ne čakaj tako dolgo prosim … pofukaj mojo potrebno pizdo!«

Ne bom! Malo te bom še mučil, saj si tako sama želela, sem si mislil.

Počasi sem se ji približal, odložil dlani na njena hlebca in božal tisto, od boga dano, rit. Sklonil sem se in jo pričel poljubljati. Z jezikom sem ji šel po razdelku in nalašč potegnil preko danke. Dišala je po osvežilnih robčkih s katerimi se je pred mojim prihodom očitno še dodatno očedila. Že tako je dišala kot sadni vrt.

Bil sem že povsem pri omamno dišeči češplji iz katere so drli sokovi, se z vrhom jezika pričel dotikati vlažnih sramnih ustnic in za hip potisnil jezik vanjo, da je prvič glasno zaječala. Njeno telo je trznilo v krču ugodja, ovratnica, pripeta na zid, pa se je napela.

»Jaaa, to mi delaj, mmm!!!«

Pa nisem. Prenehal sem in si jo, z okusom po njeni češplji v ustih, znova pričel ogledovati. Božal sem njeno rit, pizdico, s sredincem in prstancem nekajkrat močno sunil vanjo in spet prenehal. Potem sem se prijel za kurca, nastavil nabreklo glavico med njeni ritnici in pričel masirati njeno danko, ki je pod menoj kar vibrirala.

»Kaj mi delaš, ubila te bom!!!« je vriskala in se skušala kar sama natakniti na kurca.

Potegnil sem za njeno ovratnico in presenetilo me je kako zelo sem užival v njenem hropenju. Do takrat sem že spoznal, da je ženska, ki obožuje grobosti in o teh sem nekaj vedel tudi sam, le prave priložnosti za testiranje doslej še nisem dobil.

Nehote sem se z vrhom tiča naslonil na njeno premočeno češpljo, to pa je bilo preveč tudi zame. Hotel sem jo nasaditi nanj in jo pofukati do nezavesti, njena igra me je naredila norega a vseeno se nisem zmogel več držati nazaj.

Še vedno sem držal njen povodec, z boki pa silovito sunil proti njej. Celega kurca sem ji zabil v pičko, ki je mokro cmoknila, se s trebuhom zaletel v veliki ritnici in skrivenčenega pogleda in trhlih nog zastal za nekaj sekund. Bilo je noro dobro in želel bi si, da bi ta občutek ostal v meni za vedno.

NADALJEVANJE

Celotno E-zgodbo si lahko brezplačno naložite na svoj mobilni telefon!

BDSM zgodbe

BDSM zgodbe

Gsm vsebine brezplačno

Sponzor brezplačnega prenosa je:
“Brezplačne vsebine za tvoj GSM, www.zlowdaj.si

Morda vas zanima tudi:

2 komentarja

  1. Pingback: Igrajva se (BDSM) - Erotične zgodbe (18+)

  2. Super zgodba in tale prenos na telefon 🙂 Se naloži isto kot eknjiga! Šeeee 🙂