Erotične zgodbe: “Igrajva se (BDSM)”

Posted by

sex oglasi

Pred vami je prvi del izredno pokvarjene erotične zgodbe z naslovom “Igrajva se|BDSM. Ste se kdaj vprašali ali ni nemara oseba nasproti vas, na videz mirna in nedolžna, v resnici največja pokvarjenka oziroma pokvarjenec v vesolju?Jutri naslednji del!
BDSM

BDSM

Takrat, ko sem jo spoznal se mi je zdela kot »še ena izmed«. Lepa ženska poznih 30 let, verjetno mati dveh otrok in predana žena. Leta sem še nekako zadel, od dveh otrok, enega, tisto o predani ženi, pa sem popolnoma brcnil v temo.

Samanta je bila urejena od glave do pet. Nekoliko bolj polne postave, a z oblinami na pravem mestu, privlačna in strupeno zapeljivega pogleda.

Z družbo smo sedeli ob Ljubljanici v starem delu mesta in srebali pivo. Sonce nas je že dobro žgalo, osvajali smo dve Španki, ki sta sedeli nasproti nas in se na vso moč zabavali. Samanta je prisedla s svojo prijateljico, ki je bila sestra enega izmed naše družbe in kmalu mi je postalo jasno, da je hudičevo zgovorna. Pa ne na tisti zoprn način. Zgovorna v smislu, da je v prvi minuti o sebi povedala več kot bi upal pričakovati po enem mesecu poznanstva.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Rada ga je srknila in po vsakem požirku je postajala bolj nasmejana. Zdelo se mi je, da tudi vse bližje meni. Zelo dobro sva se razumela, po dobre pol ure pa je sedela že povsem ob meni. Kolegova sestra se mi je samo nasmehnila in mi nakazala, da se odpirajo »šanse«.

sex oglasi

Počasi se je družba razpadla na več strani, midva pa sva še kar sedela na tistem prijetnem popoldanskem soncu. Ne vem kdaj ji je uspelo položiti svojo dlan na mojo roko, saj sva se ves čas tako vneto pogovarjala. Šele, ko me je pričela po koži božati s svojimi dolgimi nohti, so me po telesu spreleteli mravljinci.

Bom danes fukal?! Je to moj dan?!

Da bi si zbistril um, sem hitro pomahal natakarju in naročil še eno rundo.

»Še eno?« je nekoliko užaljeno pripomnila. »Ne bi šla kam drugam?«

Njene oči so mi rezale naravnost v možgane, njen zapeljiv glas pa je dvignil mojega kurca v hlačah. Prekrižal sem noge, da bi skril oteklino, ob tem pa tako nerodno priščipnil orešček, da sem zajavkal od bolečine. Nič ni rekla, le nasmehnila se je, češ »že vem kaj ti je«.

Razmislil sem o njenih besedah in zagledan v njene velike, precej razkrite joške odvrnil:

»Zakaj pa ne. Bo že kdo drug popil najino pivo.«

Prijel sem jo za roko in urnega koraka sva stopila po tlakovani ulici. Strumno je korakala ob meni, z boki nalašč butala ob moje in mi na ogled nastavljala svoji veliki meloni. Ko sva prišla do avtomobila in sedla vanj, me je nenadoma prijela za mednožje, se naslonila name in mi v usta porinila svoj jezik. Priznam, tako zelo seksualno napaden še nisem bil. Prijalo mi je, kaj bi lagal. Z roko sem seveda takoj krenil nad njeni veliki dojki in se čudil kako zelo čvrsti sta kljub velikosti. Pričela je vzdihovati, mi sesala jezik in ustnice, ter do zapestja zarinila svojo roko v razporek na mojih hlačah.

Moj bog kako je bila hitra in spretna! Sploh ne vem kdaj ji je uspelo odpeti zadrgo. Drkala je že povsem trdega tiča in mi med lizanjem ušesne mečice šepetala, da bi rada divje fukala z mano. Vse lepo in prav ampak sredi belega dneva sva sedela v mojem avtomobilu na velikem parkirišču, ona se je plazila po meni, mi drkala kurca, zdaj pa bi se rada kar tam dala dol?!

»Ah ne, bučman!« se je zarežala. »Greva k meni, da ti nekaj pokažem.«

K njej? Kaj pa mož, otrok, sosedje, …?!

Izkazalo se je, da je imela najeto manjše stanovanje v centru mesta. Že, ko sem stopil noter sem začutil vso tisto seksualno energijo, se čudil, lično zloženim, vibratorjem na knjižni polici in si ogledoval veliko posteljo z rdečim pregrinjalom. Na drugem koncu sobe sem zagledal nekaj kar mi je v grlu naredilo cmok.

Široka, povsem gladka klop na katero sta bili pritrjeni dva usnjena trakova, s stene pa je visela vrv s kovinskimi kroglicami. Na koncu je bila odpeta ovratnica, ki je verjetno držala za vrat tistega, ki je privezan klečal na klopi.

Bom to jaz?!

NADALJEVANJE

Celotno e-zgodbo pa si lahko brezplačno naložite tudi na svoj mobilni telefon!

BDSM zgodbe

BDSM zgodbe

Gsm vsebine brezplačno

Sponzor brezplačnega prenosa je:
“Brezplačne vsebine za tvoj GSM, www.zlowdaj.si

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.