Erotična masaža: “Dogodivščine Janeza Novaka pri GEISHI”

Posted by

sex oglasi

Erotične masaže

Erotična masaža

Minila so leta od kar sem prvič stopil v katerega od masažnih salonov. Pri prvem sem občutil nekoliko nervoze, od drugega dalje pa je bila vse skupaj le še uživancija. Ko sem prvič slišal za erotične masažne salone mi raziskovalna žilica ni dala miru. Sedel sem za računalnik in v iskalnik vpisal »Erotična masaža«.

V oči mi je padel naslov GEISHA. Dobil sem tisti tako znan pridih azijske erotike in sproščanja. Seveda se nisem mogel upreti in sem kliknil na povezavo. Nisem imel posebnih pričakovanj a kar sem najprej videl me je pritegnilo. Video predstavitev salona in dela maserk je v meni vzbudila neustavljivo zanimanje. Poklical sem na številko, ki sem jo našel na strani (031 600 603) in se naročil na erotično masažo v centru Ljubljane.

Z mravljinci po telesu sem se odpravil tja in nekoliko zardel, ko me je na vhodu pozdravila čedna blondinka. Povabila me je naprej in mi s pogovorom pomagala do sprostitve. Celo viski mi je natočila in me s svojim zapeljivim glasom počasi pripravila na tisto kar je sledilo.

Peljala me je v masažno sobico, ki je bila nadvse prijetno urejena, polna romantičnih svečk in vonjav. Vsa moja trema je izginila, ko sem se oprhan vrnil v sobo in z obrazom navzdol legel na masažno mizo. Tik ob ušesu sem zaslišal njen žameten glas, ki mi je šepetal, da bo zdaj pričela z nežno masažo mojega napetega telesa. Povzpela se je name in čutil sem kako se njena gola koža dotika moje.

V meni je vse brbotalo in ob nanašanju prijetno segretega olja na mojo kožo, se je prebudil tudi moj »prijatelj«. Njene spretne in nežne roke so drsele po moji koži, ki je bila vzburjena do zadnjega centimetra. Bila sva tiho, le govorica teles je nakazovala pot do nebes. Njeno celo telo se je igralo z mano in zlahka sem prepoznal dotik njenih nabreklih bradavičk, ki so po mojem hrbtu risale osmice.

sex oglasi

Moj bog kako sem bil vzburjen!

Z mednožjem je drgnila preko moje zadnjice in čutil sem dlačice njenega venerinega grička kako nežno božajo mojo golo kožo. Skušal sem se je dotikati po nogah, jo božati, vmes pa občudoval kako zelo vlažna postaja tam spodaj. Nekajkrat je celo sladko zavzdihnila kako ji paše.

Nato sem se moral obrniti na hrbet. Kaj naj rečem? Stal mi je, da je bilo kaj in nisem se imel česa sramovati. Zapeljivo je pogledala proti mojemu postavnemu prijatelju, si v roke vlila nekaj segretega olja in se z dlanjo spustila po pripravljenem vojaku, ki je strumno in brez sramu salutiral pred njo. Naoljena dlan in prsti so mehkobno zdrseli preko nabrekle glavice in se spustili navzdol po udu vse do korena. Želodec mi je od vzburjenja, hotelo prilepiti na hrbtenico, mravljinci pa so mi gomazeli po celotnem telesu. Zajel sem sapo, za nekaj trenutkov zastal dih in se spraševal kako dolgo bom sploh lahko še zdržal v vsem tistem ugodju.

V njenem pohotnem pogledu sem lahko razbral, da si ga želi globoko v sebi, ga jezditi in uživati v nasladi večkratnih orgazmov. Žal sva se oba zavedala, da tega ne bo, saj sem bil tam zaradi bistva, ki je bila erotična masaža z veliko erotike in nežnim ter dolgim zaključkom.

Namignil sem ji, da bi rad malce bolj grob prijem saj, da mi tudi to včasih paše. Njeni prsti so se krčevito ovili okoli mojega junaka, njeni gibi so postali bolj grobi in njen pogled se je spremenil v požrešnega. Do praga bolečine je vodila mojega korenjaka skozi svojo pest, me pripeljala pred vrata raja in nato izkušeno malce zastala, da bi lahko še enkrat vzela zalet. Njene oči so me omamljale, njeni gibi rok, bokov in pogled na prsi pa so me spravljali v delirij.

Kar je storila potem, je bilo enostavno preveč zame, da bi se še upiral gromozanski želji po orgazmu. Z joškicami se je spustila nad mojega korenjaka, ga pričela božati, dražila vzburjeno glavico z nabreklimi bradavicami in še močneje stisnila s prsti okoli uda. Napet kot struna in poln umazanih misli sem se predal. Moja vrela bela lava je brizgnila na njene prsi, ona pa je še vedno gnetla bruhajočega junaka in mi masirala občutljiva moda. Prihajal sem iz nekega drugega sveta, občasno mežikal in občudoval njeno seksi, zapeljivo postavo. Tudi ona je več kot opazno uživala in me zmasirala do samega konca.

Erotične masaže

Erotična masaža

To se je zgodilo pred nekaj tedni v prestižno urejenem masažnem salonu v centru Ljubljane. Nikoli si ne bi mislil, da lahko kaj takšnega doživim tako blizu svojega doma. Kasneje sva se celo nekajkrat dobila na kavi, saj sva se izvrstno ujela. Želim, da bi vsak moški kdaj v svojem življenju izkusil nekaj podobnega kot sem jaz.

Hvala GEISHA in hvala ti moja zlata Blondina!!!

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.